«Σπαλ», είπες μ@λ@κία!

«Σπαλ», είπες μ@λ@κία!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι καλό παιδί. Για την ακρίβεια είναι χαζό παιδί, χαρά γεμάτο. Ο ορισμός της έκφρασης.

Κι όπως την προηγούμενη φορά είχε πει την χαζομάρα για τις 4.000 γυναίκες που έχει πάει, έτσι και χθες είπε ότι πολλές φορές στη διάρκεια του Survivor «Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε»!

Προφανώς και η υπερβολή ή έστω η ανοησία, η χαζομάρα του, δεν τον κάνει κωλόπαιδο, ρατσιστή ή –ξέρω’γω- μέλος της Κου-Κλουξ-Κλαν! Σοβαροί να είμαστε… Αφελή ναι, βλαξ ενδεχομένως ναι, υπερβολικό σίγουρα ναι… Αλλά, είπαμε, δεν βρήκαμε τώρα τον Σπαλιάρα για να βγάλουμε άξαφνα όλο τον… ανθρωπισμό μας οι Ελληνάρες!

Το καλύτερο δε που έχει να κάνει ο Γιάννης είναι σήμερα κιόλας να βγει και να πει «σόρι μάγκες, είπα μ@λ@κία!». Πάνω στην προσπάθεια να περιγράψει ότι η κατάσταση στο παιχνίδι ήταν ζόρικη, έβαλε στη ζυγαριά καταστάσεις που ζουν οι φουκαράδες ή έστω κάποιοι από αυτούς, στην προσπάθεια τους να σώσουν τις ζωές τους και αυτές των παιδιών τους. Πολλές φορές δε ανεπιτυχώς. Γιατί, να με συμπαθάς Γιάννη μου, αλλά στο Survivor θαρρώ πως δεν πνίγηκε κανείς, στην προσπάθεια του να περάσει… απέναντι. Δεν τους λες και τυχερούς αυτούς που πνίγηκαν, ε Γιάννη;

Επίσης Γιάννη μου, αν δεν το ξέρεις, οι «λαθρομετανάστες» που είπες, δεν παίρνουν ένα διχίλιαρο την εβδομάδα όπως εσύ και η Λαουρίτα, ούτε έχουν έναν γιατρό πάνω από το κεφάλι τους αν πονέσει η κοιλίτσα τους να τους κάνει καλά.

Α… Γιάννη, ξέρεις, επίσης οι «λαθρομετανάστες», όπως τους λένε κατά κόρον τα ΜΜΕ και έτσι τους έχει μάθει κι εσύ, δεν δέχτηκαν κάποια πρόταση από την εταιρία παραγωγής να περάσουν το δικό τους… Survivor. Κάποιοι από αυτούς δεν είχαν άλλη επιλογή από το να πάρουν το δρόμο, να στριμωχτούν στο αμπάρι, να μπουν στη βάρκα κλπ. μπας και σωθούν. Εσύ, αν δεν κάνω λάθος, μπήκες στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο, για να πάρεις τα φράγκα, την προβολή κλπ. Και την πήρες… Συνεχίζεις να την παίρνεις, Γιάννη μου, αφού σε λίγο θα κάνεις δηλώσεις και στις… κάμερες κυκλοφορίας. Λογικό, αφού «πουλάς».

Οπότε, σε κάθε περίπτωση και από κάθε άποψη, είπες «παπαριά» ρε Γιάννη… Και το ζόρι δεν είναι ότι την είπες. Σπαλιάρας είσαι και θα στο συγχωρέσουμε… Το ζόρι είναι ότι σε ακούει τόσος κόσμος, που μπορεί και να πιστέψει ότι όντως ο «λαθρομετανάστης» είναι πιο τυχερός από εσένα που για πέντε μήνες έφαγες μόνο καρύδες στον Άγιο Δομίνικο και είχες αγωνία να βάλεις τη μπάλα στην τρύπα για να πάρεις ασυλία... Έλεος ρε «Σπαλ»… Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως να άφηνες τον Ντάνο να μιλάει;

Υγ. Το χειρότερο είναι πως η… παπαριά του «Σπαλ» γίνεται σημαία από τους μεν για να πείσουν τον κόσμο ότι οι «λαθρομετανάστες» περνάνε καλύτερα από τους Έλληνες και από τους δε για να πείσουν ότι οι Έλληνες είμαστε ρατσιστές. Νταξ… Μας έχουν για πολύ ηλίθιους. Και οι μεν και οι δε.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved