Η μεγάλη μαγκιά του Γιαννάκη

Η μεγάλη μαγκιά του Γιαννάκη

Και οι πέτρες πια ξέρουν ότι η κατάσταση στον Άρη δεν είναι καλή.

Κι αν δεν ξεμπλέξει ο Λάσκαρης με τον τύπο που διεκδικεί κάποια εκατομμύρια ευρώ από το αφεντικό του Άρη, θα γίνει ακόμη δυσκολότερη. Οι πιθανότητες να πάει προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο το πράγμα, δεν γέρνουν υπέρ του πρώτου. Και ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναλαμβάνει τον Άρη, γνωρίζοντας τις συνθήκες. Δεν είναι τρελός. Νιώθει όμως ότι χρωστάει πολλά στον Άρη και τώρα, στα δύσκολα, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να βγει μπροστά και με την παρουσία του να συσπειρώσει πρώτα τον κόσμο του Άρη και εν συνεχεία κάποιους επιχειρηματίες που ενδεχομένως θα θελήσουν να βοηθήσουν τους «κιτρινόμαυρους» παρόντος του «δράκου».

Το ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν έχει οικονομικό πρόβλημα και έχει την πολυτέλεια να παίρνει μια δουλειά που έχει πολλές πιθανότητες να είναι… δουλειά μόνο στις υποχρεώσεις και όχι στα οικονομικά οφέλη, ασφαλώς και δεν μπορεί να σταθεί ως επιχείρημα για να μην παραδεχτείς τη μαγκιά του Έλληνα κόουτς.

Γιατί έχουμε δει ουκ ολίγες περιπτώσεις στο παρελθόν, προπονητών και αθλητών που όφειλαν σε έναν σύλλογο αλλά όταν οι περιστάσεις το απαίτησαν αυτοί είτε δεν ήρθαν, είτε την κοπάνησαν…

Ο «δράκος» έβαλε το χρέος του προς τον Άρη, πολύ ψηλότερα από το προσωπικό του συμφέρον. Κι αναλαμβάνει μία δύσκολη αποστολή χωρίς να γνωρίζει αν θα έχει τη δυνατότητα αν μη τι άλλο να κάνει τη δουλειά του όπως επιθυμεί…

Το πράττει όμως γιατί έτσι νιώθει ότι δίνει πίσω κάτι από αυτά που πήρε όλα αυτά τα χρόνια στον Άρη. Και κυρίως στον κόσμο του, που περίμενε πως και πως από τον Γιαννάκη να δηλώσει «παρών» τώρα που το καράβι είναι σε φουρτούνα. Μακάρι ο «δράκος» να πετύχει. Γιατί και ο Άρης είναι τεράστιο μέγεθος για το μπάσκετ αλλά και γιατί τέτοια παραμύθια αξίζουν να έχουν καλό τέλος. Κι έχουν μέσα... δράκο. 

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved