Μy way…

Μy way…

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Παναθηναϊκός έχανε τον τίτλο από τον Ολυμπιακό, με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Με τρίποντο του Σπανούλη στην εκπνοή, στο τελευταίο παιχνίδι του Διαμαντίδη, σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ…

Δύσκολο και να το σκεφτείς. Πόσο μάλλον να το νιώσεις. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του: Αυτό που έγινε χθες. Και το πέτυχε.
Με τον τρόπο του. «My way» που λέει και ο Φρανκ… Γι’αυτό και μέχρι να φτάσει στο «χθες» και το τσουνάμι αγάπης από 25.000 Παναθηναϊκούς στο ΟΑΚΑ, έπρεπε να έχει πέρα από έναν τόνο @ρχίδι@ και δυο τόνους υπομονής. Μια ματιά μόνο στα ποσταρίσματα του στο Instagram ή μάλλον κάτω από αυτά θα επιβεβαιώσουν του λόγου το αληθές.
Πρώτα ήταν η μεταγραφή του Μπουρούση. Μετά το Superfoods. Μετά η Σπάρτη. Mετά ο Πεδουλάκης. Μετά ο Καλάθης. Μετά ο Πασκουάλ. Μετά το πούλμαν. Μετά ο Μπαλτάκος (εδώ γελάμε). Μετά ο Ερασιτέχνης. Μετά ο Ομπράντοβιτς.

Μετά το Instagram.  Μετά ξανά το πούλμαν. Μετά ξανά το Instagram… Πάντα έβρισκαν κάτι για να γράψουν… Kάτι να πουν…

Και τώρα;

Τώρα έχει ο θεός. Ας του πουν ότι καπνίζει, ότι φοράει μαύρα, ότι… Στο φινάλε ότι κι αν του πουν μυαλό δεν θα βάλει αυτό το κεφάλι… Ό,τι κάνει θα το κάνει με τον τρόπο του! Είπαμε “My way”…  
Γι’αυτό και φέτος αυτό το πρωτάθλημα είναι το πρωτάθλημα του. Κι ας λέει ότι δεν είναι. Είναι. Και το Κύπελλο του βεβαίως-βεβαίως. Δυο φόρες πήγε στο ΣΕΦ, δυο διπλά έκανε ο Παναθηναϊκός και δύο τίτλους πήρε. Απλά μαθηματικά…

Και παρότι ήταν «ξενερωμένος» φουλ με όσα έγιναν στη σειρά με τη Φενέρ, γιατί ήθελε σαν τρελός και πίστευε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε 100% να είναι στο FINAL 4, όταν ζόρισαν τα πράγματα όχι μόνο βγήκε μπροστά στη μάχη αλλά καθάρισε… Και καθάρισε πάλι με τον τρόπο του. Τα ζόρικα είναι για τους ζόρικους.

Πρώτα προστάτεψε τον Παναθηναϊκό με την κίνηση του να πάρει αγκαλιά τους Αγγελόπουλους στο ΟΑΚΑ που μύριζε μπαρούτι από χιλιόμετρα μακριά και εν συνεχεία πηγαίνοντας στο ΣΕΦ, πλάι στους παίκτες και τον Πασκουάλ, στην πιο κρίσιμη μάχη…

Ναι τον Πασκουάλ που αν δεν ήξερες ότι τον λένε «Τσάβι» από τα σχόλια κάτω από τα ποσταρίσματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram θα νόμιζες ότι τον λένε «Διώξτον». Διώξτον Πασκουάλ.

Όπως και τον «άμπαλο» τον Καλάθη και τον… γαύρο τον Μπουρούση, τον ξενύχτη τον Παππά και τον ψυχάκια τον Τζέιμς και και και… Αλλά δεν ήταν αυτό το χειρότερο… Υπήρξε άνθρωπος που έγραψε «Με αυτά που κάνεις μικραίνεις τον Παναθηναϊκό… Δώσε την ομάδα αλλού και φύγε…». Και δεν μπορείς να τον πεις βλάκα γιατί δεν είναι. Στημένος ήταν.

Από αυτούς που θέλουν έναν Παναθηναϊκό χωρίς Γιαννακόπουλο αλλά με έναν… πολιτικά ορθό πρόεδρο, με γαλλικά και πιάνο. Που δεν θα έχει Instagram ή κι αν το έχει θα ποστάρει τοπία και φυτά… Που θα είναι «καλό παιδί». Μήπως και να μην καπνίζει; Να μην φοράει μαύρα; Να χάνει και να λέει «Δεν πειράζει. Νext game»…

Για να τελειώνουμε. Είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν κάποιοι το φετινό πρωτάθλημα έχει μια υπογραφή: Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Και την έχει κόντρα σε όλους και σε όλα. Κάποιες φορές ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό. Πόσες; Μία τουλάχιστον… Όταν ζύγισε την επιθυμία του και  την επιθυμία του κόσμου για πρωτάθλημα και κράτησε αυτή του κόσμου. Γιατί έτσι είναι οι Γιαννακόπουλοι… Πάνω από μισό αιώνα παλεύουν για να είναι περήφανοι οι Παναθηναϊκοί… Και τα καταφέρνουν μάλλον ψιλοκαλά… Τα ζόρια τώρα είναι γι’αυτούς που περίμεναν στη γωνία να κράξουν… Θα μείνουν με το… κινητό στο χέρι!

Κι επειδή στους Παναθηναϊκούς αρέσει πολύ το… κατεβατό για το πόσες φορές και κυρίως πώς έχουν πάρει πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό, ας βάλουν ένα ακόμη στη σειρά: «Με το Ιnstagram»...

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved