Ο νόμος του ΟΑΚΑ!

Ο νόμος του ΟΑΚΑ!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για τον Παναθηναϊκό που απέδειξε πως ξέρει να κερδίζει και να σέβεται τον αντίπαλο πριν σκεφτεί τις ημέρες του 1999!

Επειδή πολλά ακούσαμε, πολλά διαβάσαμε και πολλά εικάσανε όσοι είναι έξω από τον χορό καλό θα είναι να κάνουμε μια σκέψη και να κρατήσουμε μια εικόνα που ισούται με χίλιες λέξεις! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν την έναρξη του αγώνα συνόδευσε τους αδελφούς Αγγελόπουλους στον πάγκο της ομάδας τους αποδεικνύοντας πως ο νόμος του ΟΑΚΑ αφορά συγκεκριμένα πράγματα. Πρώτον, φιλοξενία και σεβασμό στον αντίπαλο (χωρίς κλωτσομπούνια στη φυσούνα). Δεύτερον, ανωτερότητα πάνω στο παρκέ με μια ισοπεδωτική εμφάνιση, όπως παλιά και τρίτον, έναν λαό που αποτελεί τον έκτο, τον έβδομο και τον όγδοο παίκτη της ομάδας!

Στο ΟΑΚΑ γράφτηκε, λοιπόν, το 2-2 με τον Παναθηναϊκό να υπάρχουν στιγμές που ποδοπατούσε τον αντίπαλο του σ’ ένα ματς δίχως αύριο! Οι 58 πόντοι που δέχτηκε αποδεικνύουν γιατί έφτασε στη νίκη ενώ τα 23 λάθη που υπέπεσαν οι «ερυθρόλευκοι» καταμαρτυρούν τη θάλασσα που κατάπιαν σε πολλά σημεία του αγώνα! Από το πρώτο λεπτό φάνηκε πως το πάθος ξεχείλιζε και πως όλοι ήταν αποφασισμένοι να στείλουν τη σειρά στο …1999!

Ο Νικ Καλάθης βγήκε από το νοσοκομείο στις 2.30 το μεσημέρι και ανάγκασε τον κόσμο να τον κάνει σύνθημα για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ. Ο αρχηγός έκανε τα πάντα σκοράροντας 14 πόντους και παίζοντας μια άμυνα που δεν αποτυπώνεται σε χαρτί. Ο Σπανούλης δεν μπόρεσε ν’ ανασάνει ενώ όποιος βρέθηκε στο διάβα του κατάλαβε γιατί θεωρείται ο καλύτερος αμυντικός της Ευρώπης.

Ο Τζέιμς Γκιστ από τη μεριά του θύμισε Γκιστ προ τραυματισμού και έδωσε αυτό που έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ ο Κρις Σίνγκλεντον έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στη σειρά, με τον Μάικ Τζέιμς να είναι περισσότερο σκεπτόμενος από ποτέ μ’ εξαίρεση ένα κομμάτι προς το τέλος. «Κλειδί» η απόδοση του Κένι Γκάμπριελ ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης χωρίς προπόνηση απέδειξε γιατί είναι ο καλύτερος σέντερ στην Ευρώπη.

Για το ματς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά καθώς το σκορ και η έκβαση τ’ αποδεικνύουν όλα! 15 πόντους είχε ο Παναθηναϊκός από αιφνιδιασμό έναντι 4 ενώ το σκορ μέσα στο ζωγραφιστό ήταν 34-20! Πλέον, όλα θα κριθούν σε μια μάχη αλά 1999 στο ΣΕΦ! 40 λεπτά από την κούπα!

ΥΓ: Ο Ολυμπιακός σούταρε περισσότερες βολές από τον Παναθηναϊκό! Γι΄αυτούς που ζουν για τις βολές!!!
ΥΓ2: Υπάρχει πάρα πολύ σοβαρό θέμα με τον Σπανούλη που ξεφεύγει από τα όρια του μπάσκετ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Γιαννακόπουλος: «Πάμε όπως το ‘99»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Πάμε όπως το ‘99»

Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός 71-58: Κάρφωμα και ραντεβού την Κυριακή!

Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός 71-58: Κάρφωμα και ραντεβού την Κυριακή!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved