Η μεγάλη μαγκιά του Ουζουνίδη είναι ότι έκοψε το κλάμα!

Η μεγάλη μαγκιά του Ουζουνίδη είναι ότι έκοψε το κλάμα!

Ουδείς μπορεί να υποστηρίξει ότι ο Παναθηναϊκός δεν αδικείται ή δεν έχει αδικηθεί στο παρελθόν αμέτρητες φορές από τη διαιτησία. Ούτε καν οι Ολυμπιακοί.

Όμως αν οι πράσινοι θέλουν να δουν άσπρη μέρα, έπρεπε να είχαν κάνει από καιρό αυτό που έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Να κόψουν το κλάμα. Και γιατί κλαίγοντας διαρκώς τείνουν να γίνουν γραφικοί και γιατί μικραίνουν τον σύλλογο αλλά επίσης και γιατί προσφέρουν άλλοθι στους παίκτες. Κι όταν ένας παίκτης μπαίνει μέσα στο γήπεδο γνωρίζοντας ότι και να χάσει «δεν τρέχει τίποτα, θα τα χώσω στο κοράκι κι όλα ΟΚ», είναι δεδομένο ότι θα έχει λιγότερες πιθανότητες να βγει νικητής από το γήπεδο… Και ο Παναθηναϊκός έχει πληρώσει αυτό το «άλλοθι» χρυσό. Προς Θεού! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει υποστεί σφαγές αλλά για να νικήσεις τον εχθρό οφείλεις πρώτα απ΄όλα να μην μπαίνεις στη μάχη για να χάσεις!

Ο Ουζουνίδης λοιπόν, γνωρίζοντας πολύ καλά και από πρωταθλητισμό αλλά και από… Παναθηναϊκό, έκοψε μαχαίρι το κλάμα. Έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν ότι είτε ο Κύζας είναι απέναντι μας είτε ο… Παπουτσέλης, εμείς θα μπούμε για να νικήσουμε και τον αντίπαλο και τον διαιτητή. Όπως τους ξεκαθάρισε ότι και με το… εφηβικό να κατέβει ο Παναθηναϊκό στο γήπεδο, πρέπει να είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Ο Ουζουνίδης κατάφερε το βάρος της φανέλας όχι απλά να μην βαραίνει τους παίκτες αλλά να αποτελεί για αυτούς επιπλέον κίνητρο για να νικήσουν. Και με αποκορύφωμα την Τούμπα, φαίνεται ότι όχι απλώς τα έχει καταφέρει καλά αλλά ότι μπορεί να εξελιχθεί σε νέο Κυράστα.

Με τον Ουζουνίδη στο τιμόνι και με κάποιες ποιοτικές προσθήκες το καλοκαίρι στο ρόστερ, ο Παναθηναϊκός έχει τις περισσότερες πιθανότητες από ποτέ του χρόνου τέτοια εποχή να κάνει διακοπές ως πρωταθλητής. Άσε που με τα νέα δεδομένα δεν θα βρει μπροστά του πολλές φορές πλέον… Κύζες! Για χίλιους κι έναν λόγους… 

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved