Ένα καλό μάθημα δόθηκε στην Τούμπα

Ένα καλό μάθημα δόθηκε στην Τούμπα

Πολλές φορές η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Ειδικά στους υπερόπτες. 

Τον τελευταίο καιρό η όλη στάση του ΠΑΟΚ δείχνει κάτι υπεροπτικό. Ο Ίβιτς συνήθως στις δηλώσεις του έλεγε ότι η ομάδα του ήταν η καλύτερη του πρωταθλήματος, το ίδιο και ο Τύπος που είναι προσκείμενος στην ομάδα. 

Η ολοκλήρωση των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ «προσγείωσε» λίγο απότομα τους Θεσσαλονικείς αφού η νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ έθεσε τον δικέφαλο του βορρά εκτός προκριματικών του Champions League. Η ομάδα που κυνηγήθηκε όσο καμία τον τελευταίο καιρό από τους «βόρειους», έμελλε να γίνει αυτή που τους έδωσε ένα καλό χαστούκι.

Από τον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου και έπειτα οι σχέσεις των δύο τους πέρασαν από χίλια – μύρια κύματα, με τον ΠΑΟΚ να έχει το «πάνω χέρι» αφού τόσο στην Τούμπα στο περίφημο ματς που είχε συζητηθεί η διαιτησία του Κύζα, όσο και στην επόμενη συνάντηση τους στην Αθήνα για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ, οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης πήραν το ζητούμενο και στη συνέχεια απάντησαν στις διαμαρτυρίες με χλευασμό και δικαστικούς αγώνες.

Ο τρόπος που χειρίστηκε συνολικά ο ΠΑΟΚ τις επιτυχίες του απέναντι στους «πράσινους» έδειχνε ότι υπήρχε διάθεση να υποβιβάσουν το μέγεθος του αντιπάλου προκειμένου να μεγεθύνουν το δικό τους. Και αν με τον Κύζα αυτό γινόταν σε επίπεδο... καζούρας, η στάση της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο παιχνίδι των πλέι οφ, όταν ο ανεγκέφαλος οπαδός πέταξε το κουτάκι στον Ίβιτς, έδειξε ότι μπροστά στους βαθμούς και την προοπτική του Champions League τα ζητήματα ηθικής μπορούν να περιμένουν.

Όμως στη ζωή ότι δίνεις παίρνεις. Και ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρτης έδωσε ένα καλό μάθημα στον δικέφαλο, που περίμενε φιέστα, όμως κατέληξε σε «κηδεία».

Η τόση έλλειψη σεβασμού και η τόση μανία του ΠΑΟΚ να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον Παναθηναϊκό για να μην τον αφήσει να διεκδικήσει την πρώτη θέση, του γύρισε μπούμερανγκ.

Ούτως ή άλλως αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ ήταν σε ελεύθερη πτώση. Η ομάδα του Ίβιτς από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και έπειτα βάζει γκολ με το σταγονόμετρο και αν εξαιρέσουμε το 2-1 στον τελικό του Βόλου, οι άλλες της νίκες είναι στους δύο αγώνες με τον Πανιώνιο κι αυτές με σκορ 1-0. Από την ΑΕΚ έχασαν και μέσα και έξω, ενώ τον Παναθηναϊκό τον κέρδισαν στα χαρτιά (δικαίως αφού οι ποινές είναι ποινές, αλλά πρέπει να ισχύουν και για όλους). Θέλησαν να παρέμβουν στην έφεση για την απόφαση του Μπεργκ, κατάφεραν να απορριφθεί και ένα 24ωρο μετά πήραν ένα καλό μάθημα.

Από τον αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό που μπορεί να έπαιξε χωρίς πολλά βασικά του στελέχη, όμως οι ποδοσφαιριστές του που τόσες μέρες πνίγονταν από την αδικία, έδωσαν τα πάντα, πήραν μια νίκη με τη μαγκιά τους και έδωσαν ένα πολύ καλό μάθημα στους αντιπάλους τους. Ότι η ειρωνεία και η ασέβεια, φέρνουν σκληράδα και αποφασιστικότητα.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved