Κατάλαβαν γιατί έχασαν;

Κατάλαβαν γιατί έχασαν;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός χάνει στα πλέι οφ. Δεν θα είναι και η τελευταία. Κάθε ομάδα έχει… δικαίωμα να χάσει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Το θέμα είναι πως θα χάσει. Και κυρίως πως παίζει. Λάθος ρήμα. Όχι «παίζει». Αγωνίζεται. Και ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ το βράδυ της περασμένης Κυριακής δεν αγωνίστηκε. Έπαιξε. Για να αγωνιστείς πρέπει πρώτα απ’όλα να επιστρατεύσεις τον εγωϊσμό σου. Τον αθλητικό σου εγωϊσμό. Την δίψα σου. Αυτόν που οι παίκτες του τριφυλλιού φαίνεται να έχουν ξεχάσει κάπου στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ αν όχι σε αυτά του γηπέδου της Φενέρ.

Και το χειρότερο είναι πως αντί να ασχολούνται με το πώς θα παίξουν ξανά το μπάσκετ που ξέρουν, αναλώνονται σε ατελείωτο «σερφάρισμα» στα social media, αποδεικνύοντας ότι όντως κάποιοι είναι… αλλού. Με δεδομένο μάλιστα ότι- αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί στους τελικούς- ο έτερος διεκδικητής του τίτλου είναι μια ομάδα που βρίσκει σχεδόν πάντα τρόπο να δείχνει διψασμένη, όσο οι πράσινοι δεν συγκεντρώνονται στον στόχο και προτιμούν αντί για το μπάσκετ να ασχολούνται με άλλα πράγματα, τόσο θα μειώνουν τις πιθανότητες τους να επιστρέψουν στην κορυφή της Ελλάδας. Και για τους εαυτούς τους και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος άθελα ή ηθελημένα, διαμόρφωσε τις εξελίξεις και θέλει το πρωτάθλημα όσο τίποτα άλλο!

Κάπως έτσι η ήττα από την Ένωση, μπορεί να αποδειχτεί ευεργετική. Αρκεί οι παίκτες του τριφυλλιού να καταλάβουν γιατί ακριβώς έχασαν από τους αντιπάλους τους. Διότι οι μεν διεκδικούσαν κάθε φάση, κάθε μπάλα, κάθε κατοχή και οι δε ήταν ολοφάνερο πως δεν μπήκαν στο γήπεδο με αντίστοιχη διάθεση. Κι αν στη συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος τέτοια λάθη διορθώνονται, προφανώς και δεν θα υπάρξει ανάλογη δυνατότητα στους τελικούς. Εκεί όπου κάθε ήττα δεν σε απομακρύνει απλά από τον στόχο αλλά είναι καταδικαστική. Το γεγονός ότι από την Πόλη και μετά σύμφωνα με το… σερφάρισμα τους, έχουν πάει για μπάνιο, ποδοβόλεϊ, paintball και ποιος ξέρει τι άλλο, δεν το λες και καλό σημάδι… Όλοι όμως κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Μέχρι τότε απλά παρακολουθείς τις εξελίξεις. Είτε στο παρκέ, είτε στην… οθόνη του υπολογιστή σου, του κινητού και του tablet. Ίδωμεν…

Υγ. Όταν μιλάνε ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, όλοι οι υπόλοιποι οφείλουμε να σιωπούμε…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved