Πόση μ*******α αντέχεις;

Πόση μ*******α αντέχεις;

Στην Ελλάδα μπορείς να γίνεις από μηδέν το σύμπαν ολάκερο από τη μια στιγμή στην άλλη. Αρκεί ένα πράγμα: Να βγεις στο γυαλί. Στην TV.

Ο Έλληνας μαγεύονταν πάντα ακόμη και από τους πιο «άδειους» τύπους, αρκεί να τους έβλεπε στην τηλεόραση. Από το απόλυτο τίποτα ή στην καλύτερη μια χρυσή μετριότητα τους μετέτρεπε σχεδόν σε θεούς. Κάποιες φορές μάλιστα τους έβαζε μέχρι και στη Βουλή.

Ποιος ξεχνάει ότι η «Σελήνη» του Φώσκολου και της «Λάμψης» όχι απλά εξελέγη αλλά παραλίγο να γίνει Υπουργός Παιδείας; Κι η «Σελήνη» δεν είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα… Υπάρχουν και χειρότερα… Πολύ χειρότερα. Άλλωστε η τηλεόραση στην Ελλάδα είναι βαριά βιομηχανία. Παράγει διαρκώς «φελλούς». Κι όσο μεγαλύτερη τηλεθέαση έχει το «προϊόν» τόσο μεγαλύτερες είναι οι προοπτικές… εξέλιξης του «φελλού».

Ο Πάνος Αργιανίδης ή κατά (τηλεοπτικό) κόσμο «μάνατζερ ράγκμπι» είναι μία χαρακτηριστική περίπτωση. Ο τύπος πριν καλά-καλά πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομήνικο όπου… μάγεψε τα πλήθη μέσω “Survivor”, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο αυτά τα ρημάδια 15 λεπτά δημοσιότητας που του πρόσφερε το πέρασμα του από το γυαλί… Από τη μία πήγε στο ΣΕΦ για να δει τον Ολυμπιακό, φορώντας το μπλουζάκι (τυχαίο; δεν νομίζω!) που είχε «πλύνε-βάλε» στο reality του ΣΚΑΪ (μην τυχόν και δεν τον αναγνωρίσει κανείς) και από την άλλη άνοιξε (άκουσον-άκουσον)… σχολή για υποψήφιους «Survivors»!!! Για την ακρίβεια «survival camps» στα οποία θα… διδάσκει: «Μαχητικότητα, Σκέψη, Στρατηγική, Πάθος για τη Νίκη, Ομαδικότητα, Δυναμισμό»… Προφανώς θα πήρε θάρρος από τη στρατιά των τύπων που βλέποντας τον στις εξέδρες του ΣΕΦ τις προάλλες έτρεξαν να βγάλουν selfie μαζί του, μην τυχόν και χάσουν το αξιοθέατο. Όπως θα κάνουν ενδεχομένως οι Θεσσαλονικείς με τον Τσανγκ που βγήκε χθες… Στην Ελλάδα του τίποτα, είπαμε, αρκεί να βγεις στο γυαλί για να γίνεις «κάποιος»… Πάνο ή μάνατζερ ράγκμπι ή κόουτς στο survival camp ή όπως αλλιώς θα «βαφτιστείς» στο μέλλον, «Καλές δουλειές»!

Είπαμε… Αυτή η χώρα έχει μακρά παράδοση στους «φελλούς»… Ένας πάνω-ένας κάτω δεν έγινε και θέμα… 

Ακολουθήστε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram: https://www.instagram.com/niksirigos/

Βρείτε τον Νίκο Συρίγο στο facebook: https://www.facebook.com/niksirigos

Δείτε τον Νίκο Συρίγο να τιτιβίζει στο twitter: https://twitter.com/niksirigos

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved