Ντροπή είναι να παίρνεις εκατομμύρια και να γράφεις στα παπάρια σου τον κόσμο!

Ντροπή είναι να παίρνεις εκατομμύρια και να γράφεις στα παπάρια σου τον κόσμο!

Για να βάζουμε σιγά-σιγά τα πράγματα στη θέση τους. Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε στο τρίτο ματς με τη Φενέρ. Διασύρθηκε.

Ήττες υπάρχουν και θα υπάρχουν. Αυτό είναι το μπάσκετ, αυτός είναι ο αθλητισμός. Αλλά όταν δεν αγωνίζεσαι, όταν δεν ματώνεις τη φανέλα, όταν δεν προσπαθείς, όταν-πολύ περισσότερο- αντί να είσαι στα πατώματα μετά από μια τόσο βαριά και οδυνηρή ήττα έχεις και «γελάκια» με τον αντίπαλο, τότε δεν έχεις χάσει μόνο ένα ματς κι ένα FINAL 4 αλλά πολλά περισσότερα.
Έχεις χάσει τον σεβασμό σου στη φανέλα, την Ιστορία και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αυτόν που εκτός των άλλων γέμισε μέσα σε τρεις μέρες δυο φορές το ΟΑΚΑ, που ξελαρυγγιάστηκε για να σε βοηθήσει να νικήσεις, που πληρώνει από την τσέπη του, από το υστέρημα του για να έρθει στο γήπεδο, με τρεις συγκοινωνίες και κυρίως σε στήριξε και σε στηρίζει μέχρι… θανάτου.

Και επειδή ο Γιαννακόπουλος είναι πάνω απ’όλα οπαδός του Παναθηναϊκού, αυτό ακριβώς το συναίσθημα εξέφρασε, αυτή την πικρία, αυτή την αγανάκτηση, με την απόφαση του να επιστρέψει η αποστολή οδικώς από την Κωνσταντινούπολη. Δεν τιμώρησε κανέναν επειδή έχασε από τη Φενέρ. Τιμωρεί όμως την αδιαφορία και κυρίως την εξοργιστική ασέβεια κάποιων χρυσοπληρωμένων παικτών στον κόσμο του Παναθηναϊκού…

Με δεδομένο ότι τα social media δίνουν το δικαίωμα σε όλους να γίνουν πρόεδροι, προπονητές και κυρίως κριτές των πάντων, πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα ξεκάθαρα :

Εσύ που κράζεις, σκέψου ότι ο Σίνγκλετον αποφάσισε να σηκώσει μπαϊράκι και να γράψει στα παπάρια του την υπόλοιπη ομάδα, θεωρώντας πολύ βαρύ να επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη οδικώς… Ο Σίνγκλετον που παίρνει από τον Παναθηναϊκό σε ένα χρόνο λεφτά που εσύ δεν θα πάρεις σε όλη σου τη ζωή… Ναι εσύ που θεωρείς «σκότωμα» να επιστρέψει ο Σίνγκλετον με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη αλλά φυσιολογικό να αλλάζεις δυο λεωφορεία τη μέρα για να πάρεις 600 ευρώ στο τέλος του μήνα…

Εσύ που κράζεις, σκέψου ότι ο Τζέιμς, αποφάσισε να σηκώσει μπαϊράκι και να γράψει στα παπάρια του την υπόλοιπη ομάδα, θεωρώντας πολύ βαρύ να επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη οδικώς… Ο Τζέιμς που πήρε το ψηλότερο συμβόλαιο στη ζωή του από τον Παναθηναϊκό… Που παρότι κατέβασε μια τζαμαρία στην αρχή της χρονιάς και ουσιαστικά χάρισε το πλεονέκτημα της έδρας στον Ολυμπιακό, αντί να τιμωρηθεί παραδειγματικά του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία... Ναι, εσύ που θεωρείς «σκότωμα» να επιστρέψει ο Τζέιμς με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη αλλά φυσιολογικό να ματώνεις στη δουλειά σου, ειδικά αν έχεις κάνει ένα τραγικό λάθος και ο εργοδότης σου, σου έδωσε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσε ο Παναθηναϊκός στον Τζέιμς.

Εσύ που κράζεις, σκέψου ότι ο Γκάμπριελ αποφάσισε να σηκώσει μπαϊράκι και να γράψει στα παπάρια του την υπόλοιπη ομάδα, θεωρώντας πολύ βαρύ να επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη οδικώς… Ο Γκάμπριελ που ο Παναθηναϊκός ήταν η ευκαιρία της ζωής του αλλά προφανώς δεν άξιζε τον σεβασμό του ώστε να πειθαρχήσει όπως σπουδαιότεροι παίκτες και προσωπικότητες από αυτόν στην απόφαση της ομάδας. Ναι, εσύ που θεωρείς «σκότωμα» να επιστρέψει ο Γκάμπριελ με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη αλλά φυσιολογικό να σκίζεσαι μια ζωή για να ανταποδώσεις την ευκαιρία που σου έδωσε ένας άνθρωπος να πιάσεις δουλειά εκεί που ονειρευόσουν. Ακόμη κι αν παίρνεις ψίχουλα σε σχέση με αυτά που παίρνει ο Γκάμπριελ από τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο.

Εσύ που κράζεις, σκέψου ότι ο Φώτσης που θεώρησε βαρύ να επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη οδικώς, είναι ο παλιότερος παίκτης του Παναθηναϊκού. Αυτός που ξέρει, θεωρητικά, καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει σεβασμός στη φανέλα, την Ιστορία και πάνω απ’όλα τον κόσμο της ομάδας… Ναι, τον κόσμο που ντράπηκε για αυτό που έβλεπε το βράδυ της Τρίτης… Τύπους που παίρνουν εκατομμύρια, που έχουν λυμένα όλα τους τα προβλήματα από τον Παναθηναϊκό, που ζουν αυτά που εσύ δεν μπορείς καν να ονειρευτείς, να είναι… τουρίστες στο Βόσπορο στον πιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν. Και κανονικά ο Αντώνης θα έπρεπε πρώτος απ’όλους, παρά την πικρία του, αν έπαιξε, λίγο, πολύ ή καθόλου να απαιτήσει από τους «περαστικούς» να σεβαστούν την έννοια ΟΜΑΔΑ και να δεχτούν τις συνέπειες της αδιαφορίας τους… Άλλωστε όπως παίρνεις το πριμ, είτε ένα δευτερόλεπτο αγωνιστείς είτε 40’, έτσι πρέπει να δέχεσαι και τις συνέπειες ακόμη κι αν δεν έχεις την μεγαλύτερη ευθύνη… Ειδικά αν είσαι (υπ)αρχηγός της ομάδας.

Εσύ λοιπόν που κράζεις, σκέψου ότι το μόνο που ζητήθηκε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού φεύγοντας για την Κωνσταντινούπολη ήταν να ματώσουν τη φανέλα και να τα δώσουν όλα ώστε να κάνουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού περήφανο. Ακόμη και αν ηττηθούν… Το τι έκαναν το είδαμε όλοι… Ο Γιαννακόπουλος όπως και ο κάθε παράγοντας που βάζει κάθε χρόνο εκατομμύρια, ξέρει ότι μέσα στο παιχνίδι υπάρχει και η ήττα. Αυτό που δεν ανέχεται όμως και δεν πρέπει να το ανεχτεί ΠΟΤΕ είναι ο «σταρχιδισμός». Πόσο μάλλον δε από ανθρώπους που παίρνουν έναν σκασμό λεφτά, την ώρα που ο κόσμος, αυτός ο κόσμος που ένιωσε ντροπή βλέποντας τους να είναι αδιάφοροι, φτύνει αίμα για το μεροκάματο του…

Διαβάζω από εδώ και από εκεί ότι είναι ντροπή για τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη. Ντροπή για τον Παναθηναϊκό και για την κάθε ομάδα είναι να μην σέβεται τον κόσμο της, την Ιστορία και τη φανέλα της… Αυτή που κάποιοι δεν ίδρωσαν καν στην Πόλη…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσκεψη διοίκησης - προπονητή για παραδειγματική τιμωρία των «4» που δεν ακολούθησαν την αποστολή!

Σύσκεψη διοίκησης - προπονητή για παραδειγματική τιμωρία των «4» που δεν ακολούθησαν την αποστολή!

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός Superfoods 79-61: Διασυρμός και τρικυμία

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός Superfoods 79-61: Διασυρμός και τρικυμία

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved