Το ΟΑΚΑ φλέγεται…

Το ΟΑΚΑ φλέγεται…

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για τις μεγάλες μάχες του Παναθηναϊκού Superfoods με τη ΦΕΝΕΡ που ξεκινούν και έχουν ως φόντο το final 4 της Πόλης και τίποτε άλλο!

Τώρα για το πώς αντιμετωπίζει ή αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς την κατάσταση των πλέι οφ δεν μπορούμε να πάρουμε ούτε όρκο αλλά ούτε και θέση. Δεν είναι εξάλλου αυτό το ζητούμενο των φορών που επικοινωνούμε από αυτές εδώ τις γραμμές. Προσωπικά, έχω διαχωρίσει τη θέση μου από το βράδυ που έγινε γνωστό πως η Φενέρ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό. Επαναλαμβάνω, η Φενέρ! Γιατί, αν κάνεις καμιά γύρα θα καταλάβεις πως υπάρχει ένα ποσοστό που δεν βλέπει την ουσία αλλά τα παρελκόμενα. Θέλεις επειδή του αρέσει, θέλεις επειδή τον βολεύει ή θέλεις επειδή αυτό …πουλάει.

Στην ταμπακιέρα ο Παναθηναϊκός, ο Πασκουάλ και οι παίκτες του περιμένουν τη Φενέρ στο φλεγόμενο ΟΑΚΑ βλέποντας την ως το τελευταίο εμπόδιο για το final 4. Από την άλλη, η Φενέρ, ο Ζοτς και παίκτες της θέλουν να πετάξουν το «τριφύλλι» εκτός του μεγάλου ραντεβού που θα λάβει χώρα στην πόλη τους. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν την ιστορία, αφορούν την …ίντριγκα και σε καμία περίπτωση την ουσία που θέλει τους δύο συλλόγους να «σφάζονται» και να μοχθούν για ΜΙΑ θέση στον ήλιο της Πόλης!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε κάποια πράγματα που αφορούν το μπάσκετ και όχι τα υπόλοιπα. Οι «πράσινοι» βρίσκονται δίχως αμφιβολία στο καλύτερο φεγγάρι τους και κατεβαίνουν με μεγάλο όπλο την έδρα τους. Ο Τσάβι μετά τη φυγή του Τζεντίλε σε συνάρτηση με την πάροδο του χρόνου έχει καταφέρει ν’ ανοίξει πολύ το ροτέισον και να χρησιμοποιεί στην Ευρωλίγκα τουλάχιστον μια δεκάδα παικτών που μπορούν ν’ αλλάξουν τη ροή των αγώνων. Για βάλτε κάτω ονόματα και …διευθύνσεις και θα καταλάβετε πως οι «πράσινοι» έχουν πάρα πολλές λύσεις και είναι δύσκολο να μαντέψεις από πού θα σου έρθει.

Από την άλλη, η Φενέρ θα έχεις τους πάντες ετοιμοπόλεμους ενώ μοιάζει να έχει μια συγκεκριμένη ραχοκοκαλιά που την οδηγεί στα δύσκολα. Σλούκας, Μπογκντάνοβιτς, Γιούντο (έτσι προφέρεται σύμφωνα με τον ίδιο), Ντάτομε και Βέσελι αποτελούν το κομμάτι που παίζει σημαίνοντα ρόλο σε όλα. Ο Ντίξον από την πλευρά του είναι λίγο πολύ γνωστό το πώς θα σου επιτεθεί, ενώ ο Νάναλι βρίσκει τρόπους να κάνει τη ζημιά.

Το θέμα είναι ποιον θα μας παρουσιάσει ο Ζοτς κατά τη διάρκεια της σειράς. Θα είναι ο Μπένετ, θα είναι ο Μαχμούτογλου, θα είναι ο Ντουβερίογλου που θα μπει με σκοπό να εκτελέσει κάποια αποστολή; Η’ από την άλλη, να δούμε τι θα ετοιμάσει και ο Πασκουάλ τακτικά (όπως στη Βιτόρια), γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάποια έκπληξη ο Καταλανός.

Όλα αυτά και άλλα πολλά σε μια σειρά που ανοίγει την αυλαία της την Τρίτη και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την ακριβή εξέλιξη της. Η λογική είναι πως θα έχουμε ανατροπές, συγκινήσεις και …εμφράγματα γι’ αυτό πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και να περιμένουμε να δούμε αν ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στα final
4 αποκλείοντας μια οικοδέσποινα όπως έκανε το 2011!

ΥΓ: Χωρίς υπερβολή 150.000 φίλοι του «τριφυλλιού» επιχείρησαν σε μια ημέρα να βρουν ένα εισιτήριο. Αυτά συμβαίνουν μόνο εδώ.

ΥΓ2: Παναθηναϊκός – Φενέρ. Τίποτε άλλο.

ΥΓ3: Αδημονία, τρέλα και πίστη.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved