«Νικάει» τον εαυτό του!

«Νικάει» τον εαυτό του!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για τη μεγάλη αλλαγή στον Παναθηναϊκό Superfoods που ποτέ δεν πάει σ’ ένα ραντεβού για να πει πως πήγε.

Η Παρασκευή ίσως και αν είναι μια από τις σημαντικότερες ημέρες των τελευταίων χρόνων για τους «πράσινους».

Η εξέλιξη του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε συνάρτηση με τα όσα έλαβαν χώρα στη Μαδρίτη αναδύουν μια μυρωδιά …Πόλης με το «τριφύλλι» να ετοιμάζεται να επιστρέψει στα μεγάλα ραντεβού μετά από πέντε χρόνια. Υπάρχει δρόμος ακόμη αλλά συμβαίνει κάτι που είχαμε να ζήσουμε χρόνια. Η ομάδα πατάει το παρκέ με αυτοπεποίθηση και πίστη και όχι για να «κλέψει» ένα ματς απέναντι σ’ έναν κορυφαίο αντίπαλο. Αυτό μετράει πολύ τόσο στα ίδια τ΄ αποδυτήρια όσο και στα βλέμματα των αντιπάλων. Είναι σημαντικό να αρχίσουν να φοβούνται πάνω στο ρινγκ τον Παναθηναϊκό και να ξέρουν πως όταν εμφανίζεται στα μεγάλα ραντεβού θα πρέπει να κάτσουν …σούζα όπως γινόταν παραδοσιακά όταν έβλεπαν τις πράσινες φανέλες.

Αυτό το αίσθημα ανωτερότητας απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους ξεκινά από τον προπονητή που μεταδίδει την αύρα και τη φιλοσοφία του και από τις εικόνες παικτών που έχουν διεκδικήσει ή έχουν πάρει την Ευρωλίγκα. Οι …μπαρουτοκαπνισμένοι τραβούν και τους άλλους προς το ξέφωτο της Πόλης ενώ στα άδυτα των αποδυτηρίων υπάρχει μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη για τα καλά. Δείτε τον Παππά και θα καταλάβετε. Άντε κλείστε του τον δρόμο για το final 4.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, τη φετινή χρονιά …νικάει τον ίδιο του τον εαυτό και μοιράζει απαντήσεις στον καθρέφτη του. Είναι πολύ σημαντικό (το πιο σημαντικό) να μάθεις να κερδίζεις τις φοβίες σου και να νιώθεις ξανά τόσο δυνατός όταν βγαίνεις στον στίβο της μάχης. Αν με το καλό οι «πράσινοι» πάνε στο final 4 δεν θα πάνε ποτέ για τη συμμετοχή ή για να πουν πως πήγαν. Θα πάνε για να ματώσουν. Πριν από αυτά, ωστόσο, υπάρχει μια επικίνδυνη πίστα στα πλέι οφ. Αυτό μη το ξεχνάμε. Χαμηλά η μπάλα μέχρι να βρούμε ουρανό!

ΥΓ: Στο χθεσινό άρθρο μετά το τέλος του αγώνα γράφτηκε το εξής: «Όταν πηγαίνει στο ραντεβού όλοι είναι …σούζα. Δεν πάει ποτέ για να πει ότι πήγε… Αυτά». Είναι κάτι που συζητήθηκε στ’ αποδυτήρια και αφορούσε το ραντεβού του final 4 και ήθελα να το αποκαλύψω αν με το καλό έρθει η πρόκριση. Παρόλα αυτά, επειδή κάποια παιδιά το παρερμήνευσαν οφείλω να το ξεκαθαρίσω. Από τη στιγμή που υπάρχουν εκεί απέναντι δεκάδες παιδιά που έχουμε μεγαλώσει μαζί ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα υπονοούσα κάτι. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή και δεν θα το κάνω έτσι αδερφίστικα ΠΟΤΕ. Αν θέλω να γράψω κάτι θα το κάνω ευθέως ή μάλλον θα το πω στα ίσια. Πρώτη φορά μπαίνω στη διαδικασία εξηγήσεων αλλά επειδή όντως κάποια αδέρφια το πήραν κάπως είναι χρέος να το ξεκαθαρίσω άμεσα. Όσο και αν δεν αφορά κάποιους άσχετους με κάποια παιδιά έχουμε μεγαλώσει μαζί και αυτό δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ λόγω επαγγέλματος.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved