Παρά(σ)ταση!

Παρά(σ)ταση!

Το 22-3 της δεύτερης παράτασης σκέπασε ότι και αν έγινε στα 45 λεπτά που προηγήθηκαν στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό Superfoods

Ότι και αν έγινε στο ματς το έσβησε η απίθανη δεύτερη παρά(σ)ταση που έδωσαν οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ. Εκτός και αν εσείς βρίσκεται πολλές ομάδες και δη εξουθενωμένες να ξεκινούν το δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο με 16-0 και να το τελειώνουν με 22-3! Επίδοση – ρεκόρ που σπάνια συναντάς παγκοσμίως σε παρατάσεις. Κάπως έτσι ένα βαθμολογικά αδιάφορα παιχνίδι απέκτησε ομορφιά, λάμψη και μας χάρισε πλούσιες συγκινήσεις και πάνω απ’ όλα μαύρη μαγεία!

Σίνγκλεντον (22π., 16ρ.) και Ρίβερς (17π.,6ρ.) οργίασαν πάνω στο παρκέ και έκαναν μαγικά πράγματα την ώρα που ο Γκιστ έβγαζε στην άμυνα κάθε ικμάδα της δύναμης του, κλέβοντας τη δόξα από τους διακριθέντες Μπουρούση, Καλάθη και Παππά (κομβικός στο τέλος). Η ΑΕΚ αξίζει πολλά συγχαρητήρια πάντως για τον τρόπο που αγωνίστηκε και δεν εγκατέλειψε το παιχνίδι στα 45 λεπτά της κανονικής διάρκειας και της πρώτης παράτασης, έχοντας κατεύθυνση και ηρεμία σ’ έναν αγώνα υψηλότατων σφυγμών.Αυτά για τον αγώνα που έκλεισε το Σαββατοκύριακο μας το οποίο επισκίασε η καταγγελία στο πρόσωπο του Τζέιμς Γκιστ! 

Λοιπόν, αν θέλουμε να ασχοληθούμε σοβαρά με το θέμα της καταγγελίας του Πειραιά (όχι του Ολυμπιακού) γιατί οι πρόεδροι των ερυθρόλευκων δεν λειτούργησαν προς «όφελος» της ομάδας τους αλλά προς του δημότες του Πειραιά (δεν έχει γραφτεί κάτι για τον ΟΣΦΠ) θα πρέπει να καταλήξουμε σε δύο συμπεράσματα. Το ένα είναι πως οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ ίσως να ενδιαφέρονται για τα κοινά του Δήμου (δεν εξηγείται αλλιώς) και το άλλο πως οι αθλητές του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Άρη και όλων των ομάδων θα πρέπει να «κλειδώσουν» τους λογαριασμούς του προκειμένου να σταματήσει αυτή η ΑΗΔΙΑ! Διότι πρόκειται περί ΑΗΔΙΑΣ και τίποτε άλλο.

Ειλικρινά, εσείς έχετε ρωτήσει ποτέ τους ίδιους τους παίκτες σας αν συμφωνούν με αυτά που κάνετε; Γελάνε καθώς έχουν πιαστεί και εκείνοι να …τραγουδούν «εύηχα» συνθήματα ή να γράφουν κάποια πράγματα που αν θες πατάς πάνω τους και το κάνεις ροντέο. Δεν συζητάμε για το μεσαίο δάκτυλο που δείξατε εσείς στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο κεκλεισμένων του ΣΕΦ και έγινε γαργάρα και κατά την άποψη μας καλώς, καθώς θα τρελαθούμε αν κολλήσει μια κάμερα πάνω σε όλες τις αντιδράσεις των παραγόντων ή των παικτών. Ούτε τη μύτη σας δεν μπορείτε να ξύσετε πρόεδρε! Σταματήστε να προκαλείτε τέτοιο πανικό χωρίς λόγο και εκτός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου και να λειτουργείτε κατ’ αυτό τον τρόπο που οδηγεί σ’ ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών.

Γι’ αυτό, λοιπόν, επιστρέφουμε στην αρχική μας τοποθέτηση που αγγίζει μόνο με χιούμορ αυτές τις καταστάσεις. Που είναι ο εισαγγελέας να καλέσει τον Γιώργο Πρίντεζη που ...παραδέχτηκε δημόσια πως θέλει να …κλέψει τα κρουασάν των «μαχητών». Ακόμη να καλέσει τον «Πρι»;

ΥΓ: Είναι κρίμα για τα δικά σας παιδιά που δεν συμφωνούν με αυτές τις πρακτικές. Είναι κρίμα να τους κάνετε να φαίνονται όλοι τόσο αντιπαθητικοί όσο εσείς μετά από αυτές τις πράξεις.
ΥΓ2: Ο Γιάννης Μπουρούσης χειροκροτήθηκε από μεγάλη μερίδα των φίλων της ΑΕΚ που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.
ΥΓ3: Το δυσάρεστο στο ΟΑΚΑ είναι τα 50 λεπτά σε μια στιγμή της χρονιάς που όλα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Ο Ρίβερς έμεινε στο παρκέ για 44.35, ο Σίνγκλεντον για 38.01 και ο Καλάθης για 36.21 λεπτά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πασκουάλ: «Χαρούμενοι για τη νίκη, σχεδόν τέλεια με ΤΣΣΚΑ»

Πασκουάλ: «Χαρούμενοι για τη νίκη, σχεδόν τέλεια με ΤΣΣΚΑ»

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Superfoods 87-106: Πήρε το θρίλερ

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Superfoods 87-106: Πήρε το θρίλερ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved