Κάντε του μήνυση και για… εμπρησμό, GAMOTO!

Κάντε του μήνυση και για… εμπρησμό, GAMOTO!

Θεωρώ τους αδελφούς Αγγελόπουλους σοβαρούς ανθρώπους. Ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν.

Δεν ξέρω ποιος τους έχει φυτέψει το μικρόβιο της δικομανίας αλλά αν τον ξέρουν οι ίδιοι ας τον απομακρύνουν. Τους κάνει κακό. Για την ακρίβεια τους ωθεί να μετατρέπουν έναν τόσο σοβαρό οργανισμό όπως η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε... κωμωδία. Μετά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που ψάχνουν να βρουν αν πέρασε με κόκκινο ή αν έχει περάσει το αμάξι ΚΤΕΟ για να ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικαστή, πριν λίγη ώρα, έγινε γνωστό ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός απαιτεί από την Αθλητική Δικαιοσύνη να τιμωρηθεί με 5 αγωνιστικές (!!!) ο Τζέιμς Γκιστ γιατί έγραψε στα greeklish, στο Instagram του Νίκου Παππά ένα σύνθημα που λένε οι Παναθηναϊκοί για τον Έλληνα γκαρντ… Κι όλα αυτά έπειτα από μια ανάρτηση του Παππά με την οποία θέλησε να καλωσορίσει τον Αμερικανό φόργουορντ πίσω στην ομάδα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που τον κράτησε 3-4 μήνες εκτός. Α… Η ανάρτηση είχε γίνει στις 16 Μαρτίου… Δεν το λες και χθες! Μάλλον όλο αυτόν τον καιρό ο «εγκέφαλος» που σκεφτόταν να κυνηγήσει τον Γκιστ είχε άλλες δουλειές να κάνει… Τα ΚΤΕΟ που λέγαμε;

Εδώ που τα λέμε βέβαια, πάλι καλά που ο τύπος σταμάτησε στο “ Yassu Pappa Pappa, Gamoto Pirea” που γράφτηκε και δεν συνέχισε στο παρακάτω… Γιατί μετά το σύνθημα, ο Γκιστ είχε βάλει και «new11».  Ούτε μία, ούτε δύο… 400 φωτιές άναψε με μια ανάρτηση ο Τζέιμς! Λίγο το’χεις; Άμα είναι ανοικτή ακόμη η Εισαγγελία να προλάβει ο δικηγόρος για να κάνει μήνυση στον Αμερικανό και για εμπρησμό. Δαν παίζουνε μα αυτά τα πράγματα… Είναι επικίνδυνα! Και με την Ιστορία και τη σοβαρότητα των ομάδων και των προέδρων τους, δεν πρέπει να παίζουν βέβαια, αλλά μάλλον αυτός που συμβουλεύει τους προέδρου του Ολυμπιακού, δεν έχει τέτοια ζόρια….

Για να βγάλει το μεροκάματο θα τους βάλει να καταγγείλουν και τον Παππά που ακούει το σύνθημα και δεν απαιτεί από τον κόσμο να το σταματήσει, ώστε να μην το ακούει ο Γκιστ και το γράφει μετά στα greeklish στον Instagram του Παππά, που ανέβασε μια φωτογραφία στις 16 Μαρτίου με τον Γκιστ, που έγραψε «Και μια αγαπησιαρικη μπασκετικη.. Welcome back @gistopoulous14», που το είδε μετά ο Γκιστ και σχολίασε μετά από κάτω, που το είδε μετά ο «σύμβουλος» των Αγγελόπουλων και τους είπε να ζητήσουν την τιμωρία του Γκιστ, που δεν είναι και καλός χαρακτήρας…. Αλλά είναι καλός παίκτης πανάθεμα τον κι έχει πάρει και μερικά ματσάκια μόνος του κόντρα στον Ολυμπιακό… Άρα; Να τιμωρηθεί με 5 αγωνιστικές!

Σοβαρευτείτε…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved