Tάκης… Τσουκαλάς!

Tάκης… Τσουκαλάς!

Ο Τάκης Λεμονής είναι καλό παιδί. Το λένε όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του στον Ολυμπιακό, είτε ως συμπαίκτες του, είτε ως παίκτες του. Ενδεχομένως να είναι και καλός προπονητής. Το ότι δεν έχει κάνει βέβαια μισή επιτυχία, οπουδήποτε αλλού εκτός από το προστατευόμενο περιβάλλον του Ολυμπιακού, δεν είναι στα υπέρ του, αλλά από τη στιγμή που πήρε ένα τόσο μεγάλο καράβι και δεν το έριξε στα βράχια, δεν μπορείς να τον βγάλεις άχρηστο.

Η τρίτη φορά του ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε καλά. Ή τουλάχιστον δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Και ευθύνη σε αυτό έχει και ο Ολυμπιακός αλλά και ο ίδιος ο Τάκης. Ο Ολυμπιακός διότι τον «παρουσίασε» ως λύση ανάγκης. Εκτός κι αν έχοντας στη λίστα τον Γκάρντ, τον Ράμος, τον Μοντανιέ κλπ και τον Λεμονή, επιλέγεις συνειδητά τον Λεμονή. Πόσο μάλλον δε όταν έχεις διαρρεύσει το σενάριο ότι περιμένω την απάντηση του Γκαρντ μέχρι τα μεσάνυχτα κι αν πει όχι προχωράω με τον Λεμονή που τον έχω stand by.

Εδώ τελειώνει η ευθύνη του Ολυμπιακού. Και ξεκινάει αυτή του Τάκη. Που στην πρώτη του δήλωση έδωσε ρεσιτάλ γραφικότητας. Το «Μόνοι μας κι όλοι τους» είναι αστείο και να το σκεφτείς. Πόσο μάλλον να το πεις. Άσε που μπάζει από παντού ως σενάριο. Τι σημαίνει δηλαδή «μόνοι μας κι όλοι τους» στη μάχη του πρωταθλήματος (;) και του Κυπέλλου; Δηλαδή ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ άμα πάρουν το Κύπελλο θα το σηκώσουν μαζί με τον αντίπαλο;

Ο καθένας μοναχός του είναι Τάκη μου σε αυτές τις μάχες. Ένας παίρνει τον τίτλο και οι άλλοι κοιτάνε… Εκτός Τάκη μου κι αν αναφέρεσαι στις εκλογές της ΕΠΟ… Ναι της ΕΠΟ, Τάκη μου… Εκεί που καμιά 20αριά χρόνια τώρα διοικήσεις με συμμαχίες έβγαζε ο Ολυμπιακός. Άρα «άκυρο» κι αυτό. Μια σκέψη που μπορεί να σταθεί για τη γραφική δήλωση του Λεμονή, είναι να συσπειρώσει τον κόσμο του Ολυμπιακού (που φαντάζομαι ότι δεν βγήκε και στους δρόμους για να πανηγυρίσει στο άκουσμα της είδησης).

Αλλά αν ο νέος προπονητής στην πρώτη του δήλωση έχει στόχο τον… κόσμο, θαρρώ πως δεν είναι πια προπονητής αλλά οργανωτής της εξέδρας. Αποφάσισε όμως Τάκη, ποιος Τάκης θες να είσαι… Ο Λεμονής ή ο Τσουκαλάς; Σε κάθε περίπτωση, αν ο Ολυμπιακός με τον Λεμονή θέλει να περάσει ξανά στην εποχή της φουστανέλας, είναι δικαίωμα του. Ας το πουν όμως και στον κόσμο του που εδώ και καιρό είχε άλλη εντύπωση… Ή μήπως όχι;

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved