Να ξορκίσει τα δαιμόνια του…

Να ξορκίσει τα δαιμόνια του…

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει από τη Βιτόρια για την επικίνδυνη αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σ’ ένα μέρος που δεν μπορείς να πεις πως τους πάει και απόλυτα. Αντίθετα, θα λέγαμε η Βιτόρια είναι μια αφιλόξενη κατάσταση για το «τριφύλλι». Το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο, ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του έχουν μια μεγάλη πρόκληση στο διάβα τους. Να κερδίσουν τη Μπασκόνια και να ξορκίσουν αυτά τα δαιμόνια από τη μουντή χώρα των Βάσκων. Από την άλλη, οι Βάσκοι ξεπέρασαν μια περίοδο …χειμερίας νάρκης που τους χτύπησε στα μέσα του δρόμου επιστρέφοντας στις πολύ καλές εμφανίσεις. Η 25αρα μέσα στη Μπάμπεργκ ήταν ένα ακόμη σημάδι που έρχεται να προστεθεί στο διπλό που έκαναν πριν από δύο εβδομάδες στην έδρα της Φενέρ και τη νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ πριν από μία.

Ειδικά μέσα στην έδρα της η Μπασκόνια μπορεί να πιάσει έναν εφιαλτικό ρυθμό και να διαλύσει κάθε αντίπαλο, ενώ μοιάζει με μονόδρομο η σκληρή αμυντική λειτουργία απέναντι της. Ο Λάρκιν είναι η κινητήριος δύναμη της και ο Σενγκέλια από τις πιο σταθερές παραμέτρους τους παιχνιδιού της δίνοντας πάμπολλες λύσεις στο «4». Ο Μπομπουά κάνει σπουδαία χρονιά, ενώ ο Χάνγκα είναι ένα φόργουορντ που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στη 12αδα του έχοντας καταπιεί μια νταμιτζάνα ενέργειας (σε μεγάλη φόρμα και ο Μπάντινγκερ). Δεν είναι μόνο αυτοί, όμως, καθώς έχουμε να κάνουμε με μια καλοδουλεμένη μηχανή με διακριτούς ρόλους που δείχνουν να έχουν αποδεχτεί όλοι (πλην του Μπαρνιάνι).

Εδώ που φτάσαμε, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός καλείται να παίξει τη μεγάλη του ζαριά για το πλεονέκτημα της έδρας έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση του μετά την ήττα της Νταρουσάφακα. Οι τρεις πρώτες θέσεις του πλεονεκτήματος έχουν κλείσει μετά το διπλό του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι απέναντι στ’ αδέρφια του τα οποία μην σαν εκπλήξει αν μείνουν εκτός οκτάδα από τη Νταρουσάφακα. Οι Πειραιώτες μαζί με ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ είναι οι τρεις πρώτοι κάτοχοι πλεονεκτήματος και μένει στον αέρα το τέταρτο. Η Φενέρ έχει το προβάδισμα αλλά παρουσιάζει και τα μεγαλύτερα προβλήματα με τους πράσινους και τους Βάσκους να την απειλούν. Το πόσο θα το δούμε αργά το βράδυ της Πέμπτης!


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved