Πάρτι με Βούζα

Πάρτι με Βούζα

Είναι άδικο για τον Ουζουνίδη, που αυτή η εμφάνιση, αυτή η απόλυτη επικράτηση του Παναθηναϊκού (του) επί του Ολυμπιακού δεν συνδυάστηκε με ένα μεγαλύτερο σκορ.

Και είναι άδικο γιατί ο Ουζουνίδης πήρε μια ομάδα σχεδόν υπό διάλυση και παρά το γεγονός ότι δεν έκανε μεταγραφικές κινήσεις τον Γενάρη, την μετέτρεψε «βήμα-βήμα» σε αυτό που είδαμε στο ντέρμπι. Μια ομάδα που όχι απλά ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο αλλά κυρίως γνωρίζει και τον τρόπο που θα το πάρει. Ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη, χτύπησε σε κάθε αδυναμία του Ολυμπιακού και αν δεν υπήρχε ο Καπίνο ή έστω αν υπήρχε ένας ακόμη Μπεργκ, το σκορ θα ήταν όπως έπρεπε.

Ο Σουηδός απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι η επιτομή του σέντερ φορ, ανεβάζει μια κλάση την ομάδα του κι όταν η διαιτησία είναι υποδειγματική- όπως αυτή του Κομίνη και των βοηθών του- και δεν επιτρέπει στους αμυντικούς να τον τσεκουρώνουν, ουσιαστικά, δεν υπάρχει αντίπαλος να τον αντιμετωπίσει. Το τριφύλλι λειτούργησε υποδειγματικά, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχασε από την αρχή τα αβγά και τα πασχάλια κι όχι μόνο δεν έκανε προσπάθεια να τα ανακτήσει αλλά επέμεινε βλακωδώς να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο.

Ο Βούζας, που για επικοινωνιακούς λόγους, βαφτίστηκε κάτι μεταξύ Μουρίνιο και Αντσελότι, δεν έδειξε ούτε ικανότητα αλλά ούτε και τόλμη να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλάζοντας μόνο τα πρόσωπα και όχι τη διάταξη. Δικαιολογούνται και τα δύο λόγω απειρίας. Δεν δικαιολογείται όμως η επιλογή του Ολυμπιακού να αντικαταστήσει τον Μπέντο με έναν μαθητευόμενο μάγο, που είχε την τύχη όμως του πρωτάρη κι αντί να φάει πέντε, έφαγε μόνο ένα... Ο Παναθηναϊκός έκανε πάρτι με Βούζα!

Ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα ελλείψει δεύτερου και μετά τον ΠΑΟΚ, απόψε είναι ο Παναθηναϊκός που μπορεί να τραβάει τα μαλλιά του για το γεγονός ότι είναι 9 βαθμούς πίσω από τους ερυθρολεύκους.

Κάτι για το τέλος. Όταν σε ένα ντέρμπι το πιο επεισοδιακό που έχεις να θυμηθείς είναι ότι ο οδηγός του πούλμαν του Ολυμπιακού το έριξε πάνω σε ένα περιπολικό, πρέπει να δώσεις συγχαρητήρια σε όλους. Από τους αρμόδιους έως τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved