Γήπεδο Παναθηναϊκού, χωρίς γήπεδο μπάσκετ, δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ!

Γήπεδο Παναθηναϊκού, χωρίς γήπεδο μπάσκετ, δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ!

Από το πρωί που «έσκασε» το θέμα με τη «Νέα Αθήνα», με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή, με την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας κλπ. η αλήθεια είναι πως το πρώτο συναίσθημα που μου δημιουργήθηκε είναι καχυποψία. Γιατί τώρα; Kαι γιατί έτσι;

Βλέπεις, αυτή η κυβέρνηση έχει σερβίρει τόσο σανό στον κόσμο από το σκίσιμο των μνημόνιων, μέχρι την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, που νιώθεις ότι και αυτό το (μεγαλεπήβολο) σχέδιο είναι ένα ακόμη επικοινωνιακό τρικ. Εκτός κι αν κάποιος πιστεύει ότι ο Τσίπρας με τον Καμίνη θα μετατρέψουν την Αθήνα σε ένα απέραντο εργοτάξιο, σε μια χώρα που ρημάζεται από την κρίση και δεν έχει ούτε σεντ… Αλλά ας πάρουμε το θετικό σενάριο. Ότι όλο αυτό δεν είναι μια ακόμη φωτοβολίδα αλλά ένα υπαρκτό σενάριο.

Ότι δηλαδή ο Παναθηναϊκός θα… ανταλλάξει τη Λεωφόρο, θα πάρει την έκταση στο Γουδή και μέσα στα επόμενα 5-10(15-20-25-30) χρόνια θα χτιστεί το νέο γήπεδο. Αυτό που συγκεκριμένα ΜΜΕ «σπρώχνουν» σαν την ιδανική λύση για το τριφύλλι ξεχνώντας ότι μέχρι πρότινος οι ίδιοι έγραφαν «ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ» ή παλιότερα πρόκριναν τη λύση του ΟΑΚΑ και της… Παναθηναϊκής Πολιτείας.

Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Γιατί κάποιων οι απόψεις και οι θέσεις αλλάζουν ανάλογα με τα συμφέροντα και η κωλοτούμπα πάει σύννεφο. Όπως και της κυβέρνησης βεβαίως-βεβαίως, εξ ου και το… μικρό καλάθι που πρέπει να κρατάνε οι Παναθηναϊκοί για τη λύση Γουδή που από το πρωί σερβίρεται ως σούπερ ουάου! Το χειρότερο είναι πως αυτό το «σούπερ-ουάου» γίνεται συνειδητά, παρά το γεγονός ότι στο σχέδιο Γουδή δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ πρόβλεψη για γήπεδο μπάσκετ. Δεν υπάρχει πουθενά ούτε λέξη για την έδρα της πιο επιτυχημένης ομάδας στην Ιστορία του Παναθηναϊκού, στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού σε όλα τα σπορ! Ή μήπως είναι «σούπερ-ουάου» η λύση ακριβώς γι’αυτό τον λόγο; Ρωτάμε… Δεν ξέρουμε. Και καλό θα είναι αυτοί που πρέπει να απαντήσουν, να απαντήσουν άμεσα. Γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού οφείλει να ξέρει.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram

Ίσως, λέμε ίσως, οι εμπνευστές αυτού του εγχειρήματος θεωρούν ότι ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, το καμάρι του συλλόγου, δεν πρέπει να μπει στο σχέδιο για την αποκατάσταση του γηπεδικού θέματος που ταλαιπωρεί την οικογένεια του τριφυλλιού εδώ και δεκαετίες, όπως πχ. υπήρχε στα σχέδια για τον Βοτανικό… Ναι εκεί που αυτοί οι οποίοι σήμερα δείχνουν Γουδή, τότε ανακάλυπταν κορμοράνους, στέλνοντας τα όνειρα των Παναθηναϊκών για μια συνολική λύση στο γηπεδικό, συστημένα στο… καλάθι των αχρήστων.

Για να τελειώνουμε. Γήπεδο του Παναθηναϊκού χωρίς γήπεδο μπάσκετ, πολύ απλά δεν υπάρχει! Και δεν υπάρχει για χίλιους και έναν λόγους. Όχι στο Γουδή αλλά ούτε στον Παράδεισο. Κι όποιος προσπαθεί να πετάξει έξω την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα που έχει βγάλει ποτέ αυτός ο τόπος από μία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΥΣΗ, ακυρώνει και τις δύο λέξεις. Και την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ και τη ΛΥΣΗ. Αυτά.

Κάτι τελευταίο. Όποιος αποφασίσει να γκρεμίσει τη Λεωφόρο πριν ΟΛΟΣ ο Παναθηναϊκός μπει στο νέο του σπίτι, είναι το λιγότερο εγκληματίας.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved