Ένα... κλικ θέλει ο ΠΑΟΚ!

Ένα... κλικ θέλει ο ΠΑΟΚ!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει στο Onsports τα στοιχεία που χρειάζονται για να πετύχει ο «Δικέφαλος» κάτι μεγάλο...

Ο ΠΑΟΚ πολλές φορές είναι σαν να παίζει εναντίον, του ίδιου του εαυτού του. Kάτι τέτοιο έγινε και στη Λιβαδειά αλλά ευτυχώς κέρδισε. Μέχρι το επόμενο ματς.

Ευτυχώς ο Δικέφαλος φέτος έχει έναν σοβαρό προπονητή, αρκετούς παίκτες με ποιότητα και τα αποδυτήρια, παρά τα όσα χτυπήματα μπορούν να δεχτούν (περισσότερα απ΄ όσα δέχεται μία φυσιολογική ομάδα), αντέχουν ακόμη.

Η ομάδα αγωνιστικά δείχνει ιδιαίτερα πειθαρχημένη, φαίνεται εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, πως ξέρει τι παίζει και το δημιουργικό ποδόσφαιρο κατοχής, βγαίνει στο γήπεδο ακόμα και όταν χάνει. Φυσικά έχει και χτυπητές αδυναμίες, το σύνολο του Βλάνταν Ίβιτς. Χρειάζεται ενίσχυση. Ο Δικέφαλος έχει ανάγκη από έναν επιθετικό (που δεν ήρθε το καλοκαίρι), και έναν εξτρέμ. Στον ΠΑΟΚ βέβαια κοιτούν και μεσοεπιθετικό αν και ο Σάχοφ σίγουρα μπορεί και καλύτερα ενώ ο Μπίσεσβαρ, με το χρόνο, θα δίνει ακόμη περισσότερα. Γενικά επειδή το καλοκαίρι ήρθαν δέκα νέοι παίκτες χρειάζεται χρόνος. Για αυτό και ούτε τώρα πρέπει να γίνουν πολλές προσθήκες.

Μάλιστα εκεί έξω, υπάρχουν πολλοί Ροντρίγκες και καλύτεροι αυτόν. Έτσι αν τελικά δοθεί με τέσσερα εκατομμύρια στην Γαλατασαράι, τότε το deal δεν θα είναι κακό, εφόσον βέβαια ο ΠΑΟΚ φέρει έναν καλύτερο εξτρέμ. Από το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θέλει καλύτερο εξτρέμ από αυτούς που έχει. Και μπορεί ο Ροντρίγκες να κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος αλλά θα μπορούσε να έχει και κάποιους καλύτερους. Και υπάρχουν πολλοί που είναι καλύτεροι από τον Ροντρίγκες.

Για να αποκτηθούν βέβαια χρειάζεται να δαπανηθούν τα χρήματα που θα κερδίσουν οι «ασπρόμαυροι» από την πώληση Ροντρίγκες. Αλλιώς δεν... Ένα είναι το σίγουρο: οι 2-3 μεταγραφές που θα γίνουν, ανάλογα και την ποιότητα τους, θα είναι και η απόδειξη για το τι θέλουν τελικά στον ΠΑΟΚ. Τι στόχους έχουν και πόσο πιστεύουν, ότι μπορούν να τους διεκδικήσουν. Διότι η ομάδα ένα κλικ θέλει για να πετύχει κάτι μεγάλο φέτος!


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved