Ένας ΠΑΟΚ από ατσάλι!

Ένας ΠΑΟΚ από ατσάλι!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει στο Onsports για την «εικόνα» του «Δικέφαλου» κόντρα στον Άγιαξ και το… μέταλλο που έχει φτιάξει η ομάδα του Ίβιτς.

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στην Άμστερνταμ Αρίνα όπως ακριβώς τον περίμεναν οι περισσότεροι και αυτό είναι το πιο σημαντικό κέρδος του και θα αποδειχθεί στην συνέχεια. Τι εννοώ; Από την στιγμή που ήρθε ο Βλάνταν Ίβιτς ο Δικέφαλος έγινε όπως ο προπονητής του Σοβαρός! Ξέρεις τι μπορείς πλέον να περιμένεις από τον ΠΑΟΚ, τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο και τι δεν μπορεί. Δεν έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, δεν τρελαίνει κόσμο αλλά ούτε απογοητεύει. Ένας ΠΑΟΚ σωστός τακτικά με τον κάθε παίκτη να κάνει αυτό που μπορεί, ούτε λιγότερα ούτε περισσότερα με όλους να δίνουν το 100%. Μία ομάδα που παρά τις πολλές μεταγραφές έχει μία συνέχεια από πέρσι και οι νέοι παίκτες είναι λες και βρίσκονται μήνες στην Τούμπα.

Αυτό είναι το κέρδος του ΠΑΟΚ. Η ορθότητα με την οποία αγωνίζεται, το γεγονός ότι δείχνει συσπειρωμένος και αρχίζει και γεμίζει με... ατσάλι. Μία ομάδα που καμία άλλη δεν θα μπορεί να την κερδίζει εύκολα. Έτσι εύκολα λοιπόν, δεν ήταν τα πράγματα ούτε για τον Άγιαξ και καλά θα είναι να μην νομίζουμε πως ο Αίαντας είναι καμία ομάδα της πλάκας. αφού και την Τρίτη και παρά τις μεγάλες απουσίες του έδειξε την δύναμη του στο κέντρο και είχε εκπληκτική κυκλοφορία της μπάλας. Απλά το σύνολο του Βλάνταν Ίβιτς τον έπαιξε στα ίσια, ήταν τακτικά τέλειο στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Η κατάμεστη Τούμπα είναι πλέον ικανή να «καταβροχθίσει» τον Άγιαξ. Ωστόσο από την άλλη μπορεί ο ναός του ΠΑΟΚ να παρασύρει την ομάδα. Το κλειδί για την πρόκριση θα είναι ειδικά οι νέοι παίκτες που θα παίξουν για πρώτη φορά μπροστά στο ασπρόμαυρο κοινό να μην χάσουν την αυτοσυγκέντρωση τους. Δεν θα πρέπει δηλαδή να παρασυρθούν από το πάθος της εξέδρας και να κάνουν περιττά πράγματα προσπαθώντας να δημιουργήσουν περισσότερα από αυτά που μπορούν. Αν ο ΠΑΟΚ κατέβει να παίξει ακολουθώντας τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας και καταφέρει να παραμείνει συγκεντρωμένος και σοβαρός ώστε να ακολουθήσει το αγωνιστικό πλάνο, τότε θα έχει ξεπεράσει το σημαντικότερο τεστ και θα πάρει και την πρόκριση.

Από εκεί και πέρα αποδείχθηκε πως αν οι ασπρόμαυροι δεν έχαναν τον Ματέους, αν επίσης είχαν πάρει έναν σέντερ φορ μεγάλης κλάσης και αν ερχόντουσαν πιο γρήγορα και ήταν έτοιμες οι τρεις σημαντικές μεταγραφές (Κάνιας, Μπρκιτς, Βαρέλα) θα ήταν φαβορί ήδη για την πρόκριση. Ποτέ όμως δεν είναι αργά...


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα highlights του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Conference League
Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved