Ποιος πληρώνει τον βαρκάρη κ. Αντρέα;

Δημοσίευση: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011 18.51

Ακούστηκε πολύ ωραίο κι ενδεχομένως θα συγκινούσε και “σκληρά” αυτιά, απ' αυτά που δεν ιδρώνουν.


“Να σταματήσει η διχόνοια και να συσπειρωθούμε...”, είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, που δήλωσε αντίθετος και πολέμιος ακόμα και της φραστικής βίας.
Σωστός! Μόνο που στο μεγαλύτερο μέρος της δίωρης συνέντευξής του, “βομβάρδισε” ανηλεώς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, στον οποίο χρέωσε όλα τα δεινά του Παναθηναϊκού και τη διάλυση της πολυμετοχικότητας.

Αυτό είναι παύση της διχόνοιας!

Μαέστρος μπροστά στο μικρόφωνο, αυτό που λένε “μπαλκονάτος”, προικισμένος -επί μπαλκονιού- όπως κάποιοι παλιοί πολιτικοί, θα μπορούσε να μιλάει και δύο μέρες, όχι μόνο δύο ώρες, όπως έκανε τώρα.

Κι επειδή ξέρει τι λέει και πώς το λέει, ήταν σαφές ότι ήθελε να δείξει ότι η persona non grata, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ήταν αυτός που τα έκανε μπάχαλο, αθετώντας όλες τις συμφωνίες.

Και κάποιος που επιτίθεται, ξέρει καλά και να ειρωνεύεται.

“Να βγάλει τις μετοχές βόλτα εννέα με δέκα για να μη... σκουριάσουν”, είπε ο μαχητής της διχόνοιας και λάτρης της συσπείρωσης.
Θα τον λάτρευε και ο επίσης χαρισματικός Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Θα τον λάτρευαν κι άλλοι πολλοί, αυτοί που άκουσαν ότι δεν φταίνε οι ιστορικές οικογένειες που πρόσφεραν τα πάντα στον Παναθηναϊκό, αλλά οι διάδοχοί τους. Οι δεύτεροι... βασιλιάδες!

“Μαζί σου Αντρέα, για μια Πανάθα νέα!”, μπορούν να φωνάζουν τα εκατομμύρια πράσινες καρδιές.

Καμιά αντίρρηση. Αλλά ποιος θα βάλει τα 15 εκατομμύρια που πρότεινε ως αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου; Παλιοί μέτοχοι πλην Βαρδινογιάννη που “δεν είναι επιθυμητός”; Νέοι μέτοχοι; Άλλοι αμέτοχοι;

Γιατί ναι, ξεκαθάρισε ο μαχητής της διχόνοιας ότι “το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω”, αλλά υπογράμμισε κιόλας:

“Μόνος μου δεν μπορώ να προχωρήσω. Δεν  έχω αυτή την περίοδο ούτε τη διάθεση ούτε τη δυνατότητα. Να αναλάβω μόνος μου την ευθύνη του Παναθηναϊκού, δεν μπορώ”.
Εντάξει, είναι κι  αυτή μία πρόταση ότι πρέπει να γίνει αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Αλλά πού δεσμεύτηκε ο ίδιος; Πού μπαίνει μπροστά ενώ δηλώνει ο ίδιος “παρών;”.

Το ότι έχει επικοινωνιακό χάρισμα, ουδείς λόγος. Αλλά ποια είναι η λύση για το μέλλον του Παναθηναϊκού; Η επίθεση στον Γιάννη Βαρδινογιάννη;
Το “δεσμεύομαι μόνο ότι θα προσπαθήσω”;

Ένα ταμπούρλο έπαιζε συχνά με αόριστο ήχο.

Γιατί από τη μία εκθείασε την οικογένεια Βαρδινογιάννη (Βαρδή, Θόδωρο, Γιώργο, εξαιρώντας τον Γιάννη Βαρδινογιάννη) κι από την άλλη ρωτούσε αν υπάρχουν... αποδείξεις ότι η οικογένεια έχει δώσει 300 εκατομμύρια τα χρόνια που είναι στην ομάδα.

Εκθείασε -ΦΥΣΙΚΑ- και την οικογένεια Γιαννακόπουλου, σπεύδοντας και εδώ να κάνει τον διαχωρισμό “για τη διαδικασία της βασιλείας και το... κληρονομικό δικαίωμα”.

Είπαμε, μετρ στο επικοινωνιακό παιχνίδι, ξέροντας ποιος θέλει ποιους. Γιατί όπως έσπευδε να τονίσει, “άλλοι διέλυσαν την πολυμετοχικότητα”.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, μαχητής της διχόνοιας, ξεκίνησε τη συνέντευξη με... απαγόρευση εισόδου!

Ακόμα κι αν θεωρούσε ότι ο συγκεκριμένος (Κώστας Γκόντζος) “έχει θέση σε συμβούλιο επιχειρήσεων” κι όχι σε συνέντευξη Τύπου (στην οποία παρίσταται και ρωτάει ο παράγοντας ποδοσφαίρου Βίκτωρ Μητρόπουλος) ούτε διαχωρισμούς μπορεί να κάνει ούτε να απαγορεύει ή να επιτρέπει.

Είναι σαν να βγει αύριο ο πρωθυπουργός, ο Γιώργος Παπανδρέου, και να απαγορεύει να παρακολουθήσουν τη συνέντευξή του ο διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου και του ΑΝΤΕΝΝΑ.
Φυσικά ξεπερνάω την εμμονή του να αναφέρει  ο εκάστοτε ερωτών όλα τα Μέσα στα οποία εργάζεται. Φαντάζομαι ότι θα δηλώνουν και όλα τα έσοδά τους στην εφορία.
Είχαμε και μία εξαιρετική υπόδειξη προς τους συντάκτες ύλης εφημερίδων, site, περιοδικών και λοιπά.


“Να βάζετε τη φωτογραφία μου που είμαι στη Ρόμα”, εκεί που φαινόταν πολύ χαρούμενος. Συνάδελφοι, δεν έχετε λόγο να μην το κάνετε. Έτσι θα εξυπηρετηθεί και ο ιερός σκοπός της παύσης της διχόνοιας.

Αυτά τα τελευταία βέβαια δεν απασχολούν τον κόσμο και δικαίως. Ούτε το “αποφασίζουμε και διατάσσουμε” επί απαγόρευσης, ούτε το άλλο, το “έτσι μ' αρέσω”.
Ο κόσμος ζητάει λύσεις κι αυτές περίμενε να ακούσει μετά το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ομάδα.

Άκουσε κάτι πέρα από την επίθεση στον Γιάννη Βαρδινογιάννη;

Αλλά ο μετρ του επικοινωνιακού παιχνιδιού εστίασε στο ότι “το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω”. Εντάξει, αλλά... ποιος πληρώνει τον βαρκάρη; Πάλι κάποιος άλλος;

Νομίζω ότι κανείς δεν έγινε πιο σοφός. Ήταν όλα αναμενόμενα και επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι, τουλάχιστον επί του παρόντος...

Πάντως ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι πάντα χαρισματικός στα μικρόφωνα. Μήπως να το εκμεταλλευτεί περισσότερο;

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

29 σχόλια
 • Ταπεινός Δημογέροντας Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 14:45 Συντάχθηκε από Ταπεινός Δημογέροντας

  Μένιο, ο Τζιγγερ παραδέχτηκε ότι το 2005 μας έκλεψαν το πρωτάθλημα καθώς ο ίδιος δεν ήθελα να πληρώσει τα σχετικά τρία ματς και να το πάρει. Σωστός μέχρι εδώ. Πως κρίνεις όμως το γεγονός ότι δεν είπε τίποτε τότε; Μας κλέψανε και δεν συγκέντωσε στοιχεία να βγει και να το καταγγείλει; Μας κλέψανε και το 2003 στη Ριζούπολη, μας κλέψανε και πέρυσι στο Καραϊσκάκη και αυτός σιωπούσε; Ανδρας με την δύναμη και το κύρος του, σιωπούσε και αφηνε να μας κλέβουν κατ' εξακολούθηση; Πέραν του ηθικού θέματος, μπορούμε να σκεφτούμε και πολλά άλλα τερπνά, τα οποία όμως μπορεί να του έφερναν και πολλά χρήματα. Πάντως μόνο και μόνο το γεγονός, ότι μας κλέβανε και το ήξερε αλλά δεν αντιδρούσε με αποτέλεσμα να μην μας σέβεται κανείς, τον καθιστά μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας. Εσύ νομίζεις ότι από την συμπεριφορά του Ανδρέα χάσαμε το σεβασμό των άλλων, γιατί εμας τους Παναθηναικούς μας πονάει η Ριζούπολη, ο Τεσσειρο, η κλοπή του 2005, το αίσχος του Καραισκάκη, οι κλοπή επί Κυράστα και όχι ο Μελίσσης με τον Μουν που έφερε ο Αντωνίου...

 • lefos4 Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 14:38 Συντάχθηκε από lefos4

  ΠΑΟΚτσής είμαι, δε με ενδιαφέρει καθόλου η ομάδα σας, αλλά ως τρίτος θέλω απλά να κάνω μια επισήμανση για κάτι που διαβάζω συχνά να γράφετε (-αι) για το Βαρδινογιανναίικο. Για αυτό το περίφημο 8 στα 32. Αν δεν απατώμαι, μέχρι στιγμής έχουν διεξαχθεί 75 πρωταθλήματα Ελλάδος, εκ των οποίων ο ΠΑΟ έχει κατακτήσει τα 20. Από αυτά τα 20, τα 8 κατακτήθηκαν στην εποχή της "οικογένειας" (για να μιλήσω, ή μάλλον να γράψω, τη γλώσσα σας), δηλαδή σε 32 χρόνια, ενώ τα υπόλοιπα 12 σε 75-32=43 χρόνια. Με απλά μαθηματικά, στο θέμα της κατάκτησης των πρωταθλημάτων η "οικογένεια" είχε επιτυχία: 8/32 => 25%, ενώ όλοι οι υπόλοιποι που σας διοίκησαν (συγχωρήστε με που δεν τους γνωρίζω για να τους αναφέρω, υποθέτω εσείς θα ξέρετε καλύτερα από εμένα) είχαν ποσοστό επιτυχίας ίσο με 12/43 => 28%.
  Ε, συγνώμη ρε παιδιά, αλλά είναι παραλογισμός να κατηγορείτε κάποιον επειδή είχε 25% ποσοστό επιτυχίας τη στιγμή που οι υπόλοιποι που σας διοίκησαν είχαν ποσοστό μόνο 3% μεγαλύτερο! Έλεος κ ζουρλωμανδύας μαζί!
  Προσωπικά, όντας απώξω κ μη μπορώντας προφανώς να συμμεριστώ το νταλκά σας με τους Βαρδινογιάννηδες, μπορώ να κατανοήσω κ να δεχτώ ένα κάρο πράγματα που τους χρεώνετε (καβούρια στις τσέπες, κτλ.), αλλά αυτό περί "8/32" είναι καταστρατήγηση της λογικής!

 • Σωτήρης Κ. Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 13:54 Συντάχθηκε από Σωτήρης Κ.

  Πες τα ρε Μένιο, έχουμε να δούμε πολλά στη Βγενοπουλική περίοδο του ΠΑΟ. Ήδη ο σουρεαλισμός έχει μπει στη φίλαθλη ζωή μας και θα μείνει. Ο Βγενό βγαίνει και κράζει τον Τζίγγερ, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον ερασιτέχνη και λέει μετά ότι άλλοι φέρνουν διχόνοια. Μετά ζητάει να βάλουν άλλοι λεφτά στην ΠΑΕ και θα δει αυτός πόσα θα βάλει, σχέδιο σωτηρίας λένε οι οπαδοί του, όταν το έκανε ο Τζίγγερ αυτό έλεγαν ότι καταστρέφει την ομάδα! Φυσικά καταλήγει λέγοντας ότι ίδιος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να σηκώσει το βάρος της ομάδας αλλά ούτε θέλει αυτοί που αποδεδειγμένα μπορούν να συνεισφέρουν να βοηθήσουν.

  Φυσικά ο σουρεαλισμός αφορά και τις αντιδράσεις σε όλα αυτά. Ουσιαστικά η προοπτική του Βγενόπουλου είναι να βοηθήσουν όλοι για να γυρίσουμε στην εποχή προ του 2008, τότε δηλαδή που με συνετή διαχείριση και χωρίς υπερβολικά ανοίγματα προχωρούσε η ομάδα. Αυτό αποκαλείται "νέα εποχή" και "προοπτική για το μέλλον" από τους υποστηριχτές του, μπορείς να φανταστείς τι θα γινότανε αν αυτό ακριβώς τα ίδια έλεγε ο Τζίγγερ.

  Οπότε θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι στις παρούσες συνθήκες ο Βγενόπουλος είναι ότι πρέπει για την ομάδα. Έχει την ικανότητα να περνάει όλα αυτά στους οργανωμένους και να αποθεώνεται. Θα μου πεις εντάξει με τα λόγια, τι θα γίνει όταν τα αποτελέσματα τον διαψέυσουν; Ακόμα και τότε θα μπορεί να τα φέρει όλα τούμπα και να παρουσιάσει ακόμα και την πώληση παικτών ως κίνηση που θα δώσει προοπτική στην ομάδα.

 • ΡΟΤΣΑ-ΜΠΟΥΜΠΛΗΣ Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 12:58 Συντάχθηκε από ΡΟΤΣΑ-ΜΠΟΥΜΠΛΗΣ

  ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

 • Tim Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 12:51 Συντάχθηκε από Tim

  Σας εκτιμώ πραγματικά κ. Σακελλαρόπουλε και εκτός της "εφημερίδας" ντερμπυ, σας διάβαζα & διαβάζω συχνότατα. Ομως, μετά πραγματικής μου λύπης, τελευταία με απογοητεύετε.
  ΞΕΡΕΤΕ ποιά είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ κ. Σακελλαρόπουλε, ΞΕΡΕΤΕ πολύ καλύτερα απ' τον καθένα μας σε ποιούς, μέσα κι έξω απ' την ΠΑΕ, πρέπει να επιμεριστούν οι ευθύνες για το σημερινό χάλι, ΞΕΡΕΤΕ ποιοί είναι δημοσιογράφοι αληθινοί και ποιοί προπαγανδίζουν, κι όμως προτιμάτε να ακολουθείτε το λάθος δρόμο.
  Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και ρωτήστε τον αν σας αξίζει να υποβιβάζετε το ποιόν σας και την ιστορία σας κατ' αυτόν τον τρόπο.
  Απογοήτευση. Κρίμα.

 • mark Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 12:42 Συντάχθηκε από mark

  πέστα ρε Σακελλαρόπουλε! έτσι ακριβώς!

 • Johnny Marr Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 12:11 Συντάχθηκε από Johnny Marr

  Μπράβο Μένιο. Θα εισηγηθώ αύξηση στο αφεντικό.

 • Yannis-Uk Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 11:24 Συντάχθηκε από Yannis-Uk

  Menio.... Me sokareis

 • george 2 Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 11:16 Συντάχθηκε από george 2

  κυριε μενιο λυπαμαι πραγματικα πολυ.δεν το περιμενα αυτο ποτε απο σας.ειδα και το δελτιο του μεγκα το οποιο ο ιδιος εκφωνησατε και το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειστε φθηνοι προπαγανδιστες

 • Μακις Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 10:17 Συντάχθηκε από Μακις

  Τι εννοείς να το κάνει το μικρόφωνο μενιο μου;και ύστερα λες για υπονοούμενα;έχεις να ακούσεις πολλά φίλε!!κάτω τα βρωμοχερα σου απο τον ΠΑΟ μας,υπαλληλε σε έχουμε μάθει απο καιρό.

 • Κώστας Π. Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 10:10 Συντάχθηκε από Κώστας Π.

  Μπράβο Μένιο! Μη δίνεις σημασία στα παιδάκια που παίζουν με το πληκτρολόγιο! Αν ήξεραν πόσα βιβλία έχεις γράψει, δεν θα σ' έλεγαν τσάτσο του Βαρδινογιάννη! Έχουν μάθει να μιλάνε για Δημοκρατία, αλλά για τη δημοκρατία που τους συμφέρει!Εδώ μιλάμε για τη Δημοκρατία των 300 της θύρας 13. Όλοι είναι Βγενοπουλικοί, Βαρδινογιαννικοί κ.λ.π. Αναρωτιέμαι αν Παναθηναικός είναι κανείς;

 • NASTAZIA Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 09:42 Συντάχθηκε από NASTAZIA

  Πολύ σωστά τα είπες Μένιο για ακόμη μία φορά!!! Εγώ δεν είμαι ούτε Τζίγγερ ούτε Βγενό ούτε κάτι άλλο........... αλλά το ειρωνικό και καφρικό ύφος του Βγενό μου θύμισε χαρακτήρα ΓΑΥΡΟΥ και όχι Παναθηναϊκού!!! Τον σιχάθηκα εντελώς χτες από τα λεγόμενά του.............. σαν να άκουγα τον Μαρινάκη ή ακόμη χειρότερα τον Τάκη Τσουκαλά!!! Έλεος με τους ανύπαρκτους σωτήρες πια!!!Για να καταλάβω ρε παιδιά όλους εσάς που κράζετε τον Μένιο...............καταλάβατε κάτι από αυτά που είπε ο MIG??Τελείωσε η συνέντευξη και αισθανθήκατε ανακούφιση για το μέλλον του ΠΑΟ?? Γιατί εγώ έγινα περισσότερο ανήσυχη από πριν!!!Μόνο ΘΑ ΘΑ ΘΑ.......σαν τον άλλον συγχωρεμένο Ανδρέα!!! Για να δούμε τώρα τί θα κάνει που έλπιζε ο Τζίγγερ να μην δεχθεί τους όρους του και για ακόμη μία φορά να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια!!!! Τώρα??? Για να δούμε λοιπόν πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!!!

 • Angelos13 Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 07:40 Συντάχθηκε από Angelos13

  κρίμα Μένιο...λυπάμαι για σένα...

 • panosg Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 02:09 Συντάχθηκε από panosg

  Εγώ έχω να πώ το εξής 32 χρόνια 8 πρωταθλήματα τι δεν καταλάβατε 32 ΧΡΟΝΙΑ 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..μα θα μου πεις κάναμε πορείες στην ευρώπη ναι δεκτό άλλα πώς γίνεται πρίν εποχη Βαρδινογιάννηδων να έχει πάρει δεκάδες πρωταθλήματα και να κάνει και τρέλες πορείες στην ευρώπη και με εποχές Βαρδινογιάννηδων να έχει πάρει 8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,λοιπον τελος ο νεος Παναθηναικος και οι νεοι μετοχοι δεν θα εχουν ουτε κανάλια ουτε εφημερίδες να αβαντάρουν, και η αρχή έγινε σημέρα, θέλετε δεν θέλετε ο Παναθηναικός μας αλλαζεί σελίδα,και λογικό είναι τώρα όσοι αβάντάρουν το Τζίγγερ να κάθονται σε αναμένα κάρβουνα και καλά να πάθουν, δεν ξέρω αν πετύχει η όχι Βγενόπουλος άλλα ο τύπος τουλάχιστον είναι έκει και άρχισε απο σήμερα σκούπα.Τώρα θα είστε μαζί μας στην νέα εποχή η απέναντι αλλιώς να μην γράφετε και μην ξανα πιάσετε τον Παναθηναικος μας στομα σας.

 • gidis13 Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 02:00 Συντάχθηκε από gidis13

  Μένιο κράτα γερά τις πύλες του Τζιγκεριακού. Στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ δεν έχετε πια θέση!

 • babis panathinaikos gia panta Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 01:08 Συντάχθηκε από babis panathinaikos gia panta

  re paidia o anthropos bori na grafi oti thelei ke na pei oti thelei. alla egw tha sas kanw mia erotisi se ollous essas pou vrizete ke den thelete tous vardinogianeous. afti i oikogenia ekane ton PANATHINAIKO mas toso megalo stis kardies mas ke se olli tin evropi. gifto min to xexnate. ke afti i oikogenia ton ixe otan genithika egw ke arketoi apo esas ke aftoi mas kannan na ton agapoisoume toso poli. ke to allo pou itan mexri exthes aftos o vgenopoulos ke o pateras ke o kathe katsaplias? giati sen zitousate ton logo ke tis alles fores apo afti tin ikogenia otan mas ftasan telikous ke stous 4?

 • sotiris13 Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 00:09 Συντάχθηκε από sotiris13

  Menio mu se thaymaza,xronia tora perimena pos k pos na diawaso to epomeno arthro su...apo tin imera pu apoxorise o Giannakis apo tin PAE,eilikrina einai san na diawazo gayrofyllada ta grapta su....sorry alla to xalas!!!!! Esy egrafes oti eimaste Panathinaikos k oxi Bgeno k Tziger...krima k se sympathusame

 • GreenCy Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011 23:55 Συντάχθηκε από GreenCy

  Δυστυχώς Μένιο και τα χίλια δίκια του κόσμου να είχες, με τα λεγόμενα σου πραγματικά έχεις ταυτιστεί με τους Βαρδινογιάννηδες... αλλά ξέρεις κάτι; Σας έχουμε βαρεθεί τόσα χρόνια να σκυλλοτρώγεστε, ας πει ότι θέλει ο Βγενόπουλος, ας απαντήσει όπως θέλει ο Τζίγγερ... ΕΡΓΟ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ;;;;; OXI ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ! ! ! !

 • Aris_rom Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011 23:07 Συντάχθηκε από Aris_rom

  Απαραδεκτο αρθρο. Εαν ησουν σωστος Παναθηναικος αφηνωντας πισω το ποιος σε πληρωνει θα ελεγες οτι ειπαν αρκετοι απο τους ιδιους τους παραγοντες αλλα και η συντριπτικη πλειοψηφια του φιλαθλου κοσμου. Καλοδεχουμενη προταση.
  Ελεος και κριμα κυριε.

 • panathatube Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011 22:22 Συντάχθηκε από panathatube

  Δυστυχώς το κύρος σας κ. Σακελλαρόπουλε έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα. Και σωστά πράγματα να λέγατε πάλι με καχυποψία θα σας αντιμετωπίζαμε. Όταν ταυτίζεσαι με έναν εργοδότη υπάρχει και το βαρύ τίμημα.

«12»
Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.