Λόρμπεκ στο Onsports TV: «Ποιος Σπανούλης; Ο Λεμπρόν τη Χρυσή Μπάλα!» (photos+videos)

Λόρμπεκ στο Onsports TV: «Ποιος Σπανούλης; Ο Λεμπρόν τη Χρυσή Μπάλα!» (photos+videos)

Οι Ισπανοί... έδωσαν στον Βασίλη Σπανούλη τη Χρυσή Μπάλα του μπάσκετ, αλλά ο Εράζεμ Λόρμπεκ μιλάει στο Onsports και εκφράζει την αντίθεσή του, εκθειάζει τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Κώστα Παπανικολάου και τον… μαρτυρά όπως και τον Τζόι Ντόρσεϊ ότι σαν πρώην «ερυθρόλευκοι» αποκάλυψαν στους Καταλανούς τα… μυστικά του Ολυμπιακού!

Ο έμπειρος Σλοβένος φόργουορντ/σέντερ μας μίλησε με… φόντο το ΣΕΦ, το γήπεδο που θα γίνει η αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Top 16 της Ευρωλίγκας ανάμεσα σε Πειραιώτες και Καταλανούς και έγινε και ποδοσφαιροκουβέντα για την ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα, τον Λιονέλ Μέσι, τη Χρυσή Μπάλα και τον φετινό νικητή, τον… κάποιον άλλον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο έμπειρος Λόρμπεκ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, αλλά καλυτερεύει μέρα με τη μέρα όπως μας λέει και έχει ήδη μπει στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας έχοντας παίξει και τα δύο ματς του Top 16 μετρώντας 8 πόντους (70% στα δίποντα, 33.3% στις βολές), 2.5 ριμπάουντ, 0.5 ασίστ και 3 κερδισμένα φάουλ κατά μέσο όρο και θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του στους«μπλαουγκράνα», Τσάβι Πασκουάλ, για το ματς με το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αυτός δεν είναι ο πρώτος αγώνας που παίζετε με τον Ολυμπιακό

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, με την οποία έχουμε παίξει πολλές φορές. Είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις σε αυτό το γήπεδο. Οπότε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς».

Ποιο πρόσωπο του Ολυμπιακού περιμένεις να δεις στο μεταξύ σας παιχνίδι; Περιμένεις τον Ολυμπιακό που είδαμε εναντίον της Φενέρμπαχτσε Ούλκερ εδώ στο ΣΕΦ ή τον κακό Ολυμπιακό που είδαμε στο Μιλάνο με την Αρμάνι;

«Μπορούμε να περιμένουμε τον καλύτερο Ολυμπιακό. Για αυτό έχουμε προετοιμαστεί. Για να τον βρούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχουν μεγάλη εμπειρία σε τέτοιους αγώνες και μεγάλα ματς».

Υπάρχουν δύο παίκτες στην Μπαρτσελόνα που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό. Ο Παπανικολάου και ο Ντόρσεϊ. Γνωρίζετε τον Ολυμπιακό και όλα αυτά που έχει κάνει τόσα χρόνια, αλλά σας είπαν κάτι αυτοί οι παίκτες για τον αντίπαλό σας;

«Βοήθησαν όσο μπορούν. Αλλά όλοι γνωρίζουμε πώς παίζει ο Ολυμπιακός. Πρέπει να είμαστε στο απώγειο της απόδοσής μας αν θέλουμε να κερδίσουμε το ματς».

Τι σας είπαν; Κάποιο μυστικό του Ολυμπιακού ή κάτι τέτοιο;

«Βοήθησαν με κάποιες προτάσεις και ελπίζω αυτό να μας βοηθήσει».

Είστε σε καλή κατάσταση, αφού προέρχεστε από νίκες. Έχετε ήδη δύο νίκες στο Top 16. Πιστεύεις ότι μπορείτε να νικήσετε και εδώ;

«Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Φυσικά πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε, αλλά θα είναι δύσκολη υπόθεση. Όπως είπα ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα, δυνατή στην έδρα της και αν θέλεις να κερδίσεις εκτός έδρας στο Top 16 θα πρέπει να είσαι πολύ καλός».

Ποια θεωρείς ότι θα είναι τα κλειδιά της αναμέτρησης;

«Νομίζω η άμυνά μας. Αν μπορέσουμε να σταματήσουμε τα καλύτερά τους στοιχεία, έχουμε μια πιθανότητα να νικήσουμε».

Για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο; Αν δεν παίξει θα είναι μεγάλο πρόβλημα για εσάς;

«Δεν ξέρω, θα δούμε. Υπάρχει ακόμη χρόνος για το παιχνίδι. Παίξαμε τα τελευταία ματς χωρίς αυτόν και τα πήγαμε πολύ καλά. Φυσικά, είναι ένα μεγάλο κλειδί για την ομάδα μας. Μας βοηθάει πολύ αν παίζει, αλλά όποιος και αν παίξει θα δώσουμε το καλύτερό μας και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την αναμέτρηση».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Κώστα Παπανικολάου; Ήταν το ανερχόμενο αστέρι πέρσι στην Ευρωλίγκα και τα τελευταία τέσσερα χρόνια βοήθησε τον Ολυμπιακό να κατακτήσει δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πώς βλέπεις τον Κώστα Παπανικολάου της Μπαρτσελόνα;

«Εκπληκτικός παίκτης. Για την ηλικία του είναι πολύ έμπειρος και έχει κερδίσει πολλά τρόπαια. Μας έχει βοηθήσει ήδη φέτος αν και είναι η πρώτη του χρονιά. Δεν είχε προβλήματα να προσαρμοστεί στην ομάδα. Είναι απλά ένας εξαιρετικός παίκτης».

Εσύ είχες έναν τραυματισμό. Είσαι τελείως καλά τώρα;

«Ναι, είχα έναν τραυματισμό. Είμαι ακόμη στη διαδικασία της αποθεραπείας, αλλά νομίζω ότι πηγαίνει καλύτερα. Νιώθω πιο δυνατός κάθε μέρα και μέρα με τη μέρα και απλά θέλω να βελτιώνομαι και να βοηθώ την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ».

Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού φοβάστε περισσότερο και θα επικεντρωθείτε περισσότερο;

«Ο Σπανούλης είναι ο παίκτης κλειδί του Ολυμπιακού και το παιχνίδι περνάει από αυτόν. Οπότε για αυτόν έχουμε προετοιμαστεί».

Παρακολουθείς την ποδοσφαιρική ομάδα της Μπαρτσελόνα;

«Ναι, την παρακολουθώ. Για μία ακόμη σεζόν παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, το στυλ της Μπαρτσελόνα και έχουν πολύ καλά αποτελέσματα».

Για τη Χρυσή Μπάλα ποια είναι η άποψή σου; Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να την πάρει.

«Εντάξει, έχει κερδίσει τις τελευταίες τέσσερις φορές, οπότε ήταν ώρα να την πάρει και κάποιος άλλος!»

Σε ρωτάω αυτό γιατί στον ισπανικό Τύπο με αφορμή τον αγώνα σας με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε το όνομα του Βασίλη Σπανούλη σαν τον μπασκετμπολίστα που θα έπρεπε να κατακτήσει το συγκεκριμένο βραβείο, αν υπήρχε, στο μπάσκετ…

«Αν το θέτεις έτσι, τότε ο Λεμπρόν Τζέιμς πρέπει να πάρει τη Χρυσή Μπάλα!»

Δείτε τα βίντεο με τη συνέντευξη του Εράζεμ Λόρμπεκ στο Onsports και τις φωτογραφίες:

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη

{onsportsvideos}onSportsVideos/Onsports.gr_Olympiacos - Barcelona_Erazem Lorbek sto Onsports_1.mp4{/onsportsvideos}

{onsportsvideos}onSportsVideos/Onsports.gr_Olympiacos - Barcelona_Erazem Lorbek sto Onsports_2.mp4{/onsportsvideos}

Λόρμπεκ στο Onsports TV: «Ποιος Σπανούλης; Ο Λεμπρόν τη Χρυσή Μπάλα!» (photos+videos)



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved