Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές ξεκίνησε και ώρα να μπούμε σε… sports mode!

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές ξεκίνησε και ώρα να μπούμε σε… sports mode!

Βλέπουμε σημαντικούς αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ και αυτή την περίοδο, καθώς ό,τι θέλουμε να δούμε το προσφέρει η ΕΟΝ, η πλατφόρμα της Nova που έχεις λατρέψει -και μάλιστα δωρεάν για το πρώτο διάστημα.

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι μία περίοδος ξεκούρασης για εμάς, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι τα αγαπημένα μας πρωταθλήματα θα είναι off κατά τη διάρκεια των γιορτών. Ευτυχώς, δηλαδή, γιατί καλή η ανάπαυλα αλλά μην ξεχάσουμε και πώς είναι η μπάλα!

Δεν υπάρχει άλλωστε καλύτερη αφορμή για να παρακολουθήσουμε κορυφαίους αγώνες όλων των αθλημάτων από την εορταστική περίοδο και είναι σίγουρο πως οι περισσότεροι θα προτιμήσουμε να δούμε κάθε ματς χαλαρά, στο σπίτι μαζί με τον κολλητό ή την οικογένεια (aka μπαμπάς, αδερφός, ξάδερφος κ.ο.κ.). Να είμαστε άνετοι, να λέμε και καμιά κουβέντα και -ας το παραδεχτούμε- να τρώμε και κανένα από τα γλυκά που κυκλοφορούν σπίτι (αγαπητό γυμναστήριο, θα τα πούμε κάποτε και πάλι από κοντά).

Το καλό με το ότι οι αγώνες συνεχίζονται και στα πρωταθλήματα του εξωτερικού είναι ότι μπορούμε να ταξιδέψουμε, έστω και μέσα από την τηλεόραση, σε καμιά άλλη χώρα, χωρίς να φύγουμε από το σπίτι μας. Άσε που προβλέπεται να έχουν κι ενδιαφέρον, οπότε τα Χριστούγεννα πάνε σε άλλο level.

Παίξε μπαλίτσα

Ό,τι και να λέμε, η μεγάλη μας αγάπη είναι το ποδόσφαιρο και το πρόγραμμα της ΕΟΝ είναι πλούσιο. Σίγουρα περιμένουμε να δούμε το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ στις 7 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Καλή η Ελλάδα, αλλά ένα… ταξιδάκι στο εξωτερικό δεν θα μας χάλαγε. Και δεν μένουμε παραπονεμένοι: Στις 17 Δεκεμβρίου, στις 18:30, συντονιζόμαστε και βλέπουμε το ματς Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ, λίγο πριν βαρύνουμε από τη γαλοπούλα, δεν χάνουμε τον αγώνα Λίβερπουλ – Άρσεναλ που παίζει το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 19:30. Not bad at all…

Για τους φαν της Ισπανίας και της La Liga, ούτε αυτοί θα μείνουν αδρανείς. Πριν το ματς Λίβερπουλ – Άρσεναλ στις 23 Δεκεμβρίου, μπαίνουμε στην ΕΟΝ, στις 17:15, και βλέπουμε το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη που έχει πάρει αναβολή. Για όσους δεν χάνουν αγώνα του γαλλικού ποδοσφαίρου, το μενού του καινούριου έτους έχει Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ στις 3 Ιανουαρίου 2024.

FootballMatch

Zone Press

Όχι, δεν εννοούμε ότι θα μας πιέζει η ζώνη επειδή παίζει να φάμε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες. Εννοούμε την άμυνα που βλέπουμε σε αγώνες μπάσκετ. Και θα δούμε και κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων γιατί, είπαμε, η δράση, και μάλιστα σε επίπεδο Euroleague, δεν σταματά.

Αν είσαι «πράσινος», σημειώνεις ότι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 21:45, έχει Αρμάνι Μιλάνο εναντίον Παναθηναϊκού AKTOR, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το εντός έδρας ματς με τον Ερυθρό Αστέρα έχει προγραμματιστεί για τις 28 Δεκεμβρίου, στις 21:15, ενώ για τα επόμενα, εκτός έδρας ματς με τη Μπασκόνια και τη Βαλένθια, πρέπει να περιμένεις μέχρι την 3η Ιανουαρίου και την 5η Ιανουαρίου, στις 21:30, αντίστοιχα.

Αν είσαι «κόκκινος», κάτι μας λέει ότι στις 22 Δεκεμβρίου θα μπεις στην πλατφόρμα της ΕΟΝ στις 20:45 για να δεις το παιχνίδι Βιλερμπάν – Ολυμπιακός, με το επόμενο εκτός έδρας ματς με την Άλμπα να έχει προγραμματιστεί για τις 29 Δεκεμβρίου, στις 21:00. Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στο ΣΕΦ στις 2 Ιανουαρίου και 4 Ιανουαρίου για τα εντός έδρας ματς με την Αρμάνι Μιλάνο και τη Μονακό, στις 21:15.

basket

Οι παραπάνω αγώνες είναι μόνο κάποιοι από αυτούς που μπορούμε να δούμε μέσα στις γιορτές, καθώς το πρόγραμμα της ΕΟΝ είναι πλούσιο και περιλαμβάνει σημαντικά ματς των πρωταθλημάτων Stoiximan Super League, Premier League, La Liga, Bundesliga, Euroleague, καθώς και τένις. Ακόμα, οι συνδρομητές της ΕΟΝ έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία EON Sports Mode μέσω της οποίας μπορούν, ενδεικτικά, να παρακολουθούν ζωντανά τα αποτελέσματα αγώνων, τις συνθέσεις των ομάδων και τα στατιστικά παικτών.

Συνολικά, πέρα από τους αθλητικούς αγώνες, έχουμε, μεταξύ άλλων, πρόσβαση σε περισσότερες από 4.000 ταινίες κι επεισόδια σειρών On Demand, με διακοπή και συνέχιση θέασης σε οποιαδήποτε συσκευή, εύκολη πρόσβαση σε δημοφιλή Apps & Games, ενώ μπορούμε να παρακολουθήσουμε το αγαπημένο μας πρόγραμμα με δυνατότητα Catch up 7 ημερών. Επιπλέον, η Nova έχει προβλέψει ακόμα και για τα παιδιά με το EON kids, τον δικό τους ασφαλή χώρο διασκέδασης.

Επειδή είμαστε σε εορταστικό κλίμα, η Nova προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της ΕΟΝ, για όλους και σε ολόκληρη την Ελλάδα, έως τις 10 Ιανουαρίου. Έτσι, αν έχουμε ΕΟΝ αλλά όχι το πλήρες περιεχόμενό της, πλέον θα έχουμε πρόσβαση και στο υπόλοιπο περιεχόμενο αυτόματα. Αν δεν έχουμε καθόλου ΕΟΝ, δεν πειράζει καθώς θα έχουμε, και μάλιστα χωρίς καμία δέσμευση, πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της πλατφόρμας!

Η διαδικασία για να την αποκτήσουμε είναι απλή: Μπαίνουμε στο eon.nova.gr, συμπληρώνουμε τη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία μας και θα λάβουμε άμεσα στο κινητό και το email που δηλώσαμε τα στοιχεία σύνδεσης για να μπούμε στον μοναδικό κόσμο της EON μέσα από τη Smart TV μας ή κάθε συσκευή (PC/Mac και tablet/smartphone) που έχουμε!

Φυσικά, αν θέλουμε να έχουμε πρόσβαση σε όλο το πρόγραμμα της ΕΟΝ και μετά τη λήξη της δωρεάν προσφοράς στις 10 Ιανουαρίου, μπαίνουμε στο nova.gr και επιλέγουμε το πρόγραμμα ΕΟΝ ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που μας ταιριάζει.

Μπες κι εσύ τώρα στο eon.nova.gr για να πάρεις τους κωδικούς σου και απόλαυσε τα πιο συναρπαστικά αθλητικά -κι όχι μόνο- Χριστούγεννα από το σπίτι σου!



Τένις: Θρίαμβος της Σβιάτεκ στη Μαδρίτη - Λύγισε τη Σαμπαλένκα σε... μαραθώνιο τελικό!
Τένις: Θρίαμβος της Σβιάτεκ στη Μαδρίτη - Λύγισε τη Σαμπαλένκα σε... μαραθώνιο τελικό!
Άστον Βίλα: Πιθανή η συμμετοχή Μαρτίνες και Τίλεμανς στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Άστον Βίλα: Πιθανή η συμμετοχή Μαρτίνες και Τίλεμανς στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
Στην Μπολόνια ο Παναθηναϊκός «έραψε» το τρίτο του αστέρι! (photos+videos)
Στην Μπολόνια ο Παναθηναϊκός «έραψε» το τρίτο του αστέρι! (photos+videos)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved