ΜyChoice: Πώς θα παίξεις φέτος «μπαλίτσα» με κάτι καλύτερο

ΜyChoice: Πώς θα παίξεις φέτος «μπαλίτσα» με κάτι καλύτερο

Όλα στη ζωή είναι θέμα επιλογών. Ίσως και λίγο τύχης. Εντάξει, μπορεί να υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξεις. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι το να προσπαθείς να αλλάζεις τα πράγματα που δεν σου αρέσουν στην καθημερινότητά σου με κάτι καλύτερο.

Προφανώς δεν είναι πάντοτε εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Για να μπορέσεις να το κάνεις πρέπει αρχικά να πάρεις αποφάσεις. Έξαλλου, όπως, τονίζει και ο αγαπημένος συγγραφέας Paulo Coelho, «αν περιμένεις να βελτιωθείς προτού πάρεις μια απόφαση, δεν θα προχωρήσεις ποτέ». Εγώ, λοιπόν, αποφάσισα φέτος να παίξω «μπαλίτσα», κάνοντας μικρές αλλαγές, μεγάλης ανανέωσης.

Εν αρχή ην η… νέα γενιά ηλεκτρονικού τσιγάρου!

Αν και χρόνιος καπνιστής ήθελα από καιρό να δοκιμάσω τη χρήση μιας vaping συσκευής, αλλά ποτέ δεν έπαιρνα την απόφαση να το κάνω πράξη. Ίσως γιατί ένιωθα ότι δεν είχα ποτέ το χρόνο για να ανακαλύψω εκείνη τη συσκευή που θα ταίριαζε απόλυτα στις ανάγκες μου. Βλέπεις, το να μεταθέτεις τις αλλαγές στο αύριο είναι ό,τι πιο βολικό. Ευτυχώς, όμως, όταν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για κάτι που θέλεις να δοκιμάσεις, όλα γίνονται πιο εύκολα.

Το κάπνισμα είναι ίσως το καλύτερο παράδειγμα. Έχοντας υπάρξει λοιπόν «θεριακλής», το να μεταβώ από το συμβατικό τσιγάρο στο ηλεκτρονικό, φάνταζε αδιανόητο, μέχρι που ανακάλυψα το myblu. Πρόκειται για τον νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς από την Imperial Tobacco, ο οποίος με βοήθησε να αντικαταστήσω μια χρόνια συνήθεια, με κάτι καλύτερο.

myblu

Γιατί εκτός του ότι με γοητεύει και με διευκολύνει διαρκώς η κομψότητα και η ευχρηστία της συσκευής, το myblu ενσωματώνει επιστημονικά τεκμηριωμένη τεχνολογία αιχμής, έχοντας μάλιστα υποβληθεί σε περισσότερα από 30 τεστ ασφαλείας. Τα υγρά myblu κατασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία, ελέγχονται πολλαπλώς από εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα, υποβάλλονται σε αυστηρές διαδικασίες αξιολόγησης και κάψουλες είναι προγεμισμένες, διασφαλίζοντας έτσι, ότι το υγρό ηλεκτρονικού τσιγάρου ανταποκρίνεται σε υψηλά ποιοτικά πρότυπα. Το μόνο, λοιπόν, που έχω να κάνω πλέον είναι το να βρω τις προγεμισμένες κάψουλες myblu με τη γεύση που μου αρέσει και η εμπειρία ξεκινά! Οι κάψουλες των υγρών myblu θερμαίνονται εντός του κομψοτεχνήματος και ατμοποιούν την νικοτίνη, η οποία συνδυάζεται και με γεύσεις, όπως Strawberry Mint, Tobacco, Blue Ice και Vanilla. Άσε που ζυγίζει λίγα μόλις γραμμάρια, το αγοράζεις στα περίπτερα και ψιλικά και η μπαταρία του κρατάει όλη μέρα με φόρτιση περίπου 30 λεπτών!

Έχεις πάντα την επιλογή

Αναπόσπαστο κομμάτι της vaping καθημερινότητάς μου, όμως, δεν έχει γίνει μόνο το myblu, αλλά και το τρέξιμο! Θέλοντας να κάνω μία γενικότερη στροφή σε έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής σε σχέση με το παρελθόν, επέλεξα να μην αφήνω την αντοχή μου να εξασθενεί μέρα με τη μέρα. Έτσι, έβαλα στόχο να πηγαίνω για jogging μέρα πάρα μέρα, προκειμένου να βρω ξανά τις χαμένες μου ανάσες, που με είχαν απομακρύνει από τις αγαπημένες μου αθλητικές δραστηριότητες.

mychoice3

Συν τοις άλλοις, αντικατέστησα σνακ και λιπαρά φαγητά με εναλλακτικές γευστικές επιλογές και τη ζάχαρη στον καφέ μου με φυσικές γλυκαντικές ουσίες. Και κάπως έτσι, άρχισα να βλέπω ξανά πώς παίζεται η «μπαλίτσα», σταδιακά. Ένα βήμα τη φορά. Λίγο το myblu με την αγαπημένη μου γεύση Blue Ice, λίγο η επιστροφή στις προπονήσεις και στο 5X5 με τους «βετεράνους» φίλους μου τα βράδια της Πέμπτης, λίγο η ανακάλυψη νέων γευστικών διαιτητικών απολαύσεων και άρχισα να ξαναβρίσκω τη «φόρμα» μου. Να ξέρεις πώς ό,τι ισχύει με την όρεξη, ισχύει και με τη διάθεση: «Έρχεται τρώγοντας». Αν πάλι είσαι «vaper», όπως εγώ, έρχεται ατμίζοντας.

Αυτό, πάντως, που έμαθα κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς μου να ανακαλύψω εναλλακτικές πηγές έμπνευσης για να βελτιώσω την καθημερινότητά μου, είναι ότι πολλές φορές μπορεί να μην έχεις τη δύναμη, την όρεξη ή τη ψυχραιμία για να γίνεις καλύτερος, αλλά θα έχεις πάντα την επιλογή. Όπως έλεγε και ο μεγάλος Τζαμαϊκανός τραγουδιστής της Ρέγκε, Bob Marley: «Ποτέ δεν θα μάθεις πόσο δυνατός είσαι, μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός θα είναι η μόνη σου επιλογή». Πάρτο, λοιπόν, απόφαση και άρχισε να παίζεις «μπαλίτσα» με κάτι καλύτερο.

MyBlu - E cigarettes


Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved