Ο Τάκης Μπαλτάκος, εκτός των άλλων, αναλαμβάνει και «λογοκριτής»

Ο Τάκης Μπαλτάκος, εκτός των άλλων, αναλαμβάνει και «λογοκριτής»

Την ιστορία που ακολουθεί την «αλιεύσαμε» από το Facebook και όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει, τέτοια περιστατικά καταδεικνύουν το ήθος και το ποιόν του ανδρός... 

Διαβάζουμε λοιπόν στο Facebook ότι ο κ. Μπαλτάκος, εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του, έχει αναλάβει και λογοκριτής σε διάφορα sites. Ανεβοκατεβάζει άρθρα δηλαδή. Όπως αναφέρει στο προφίλ του ο κ. Γιώργος Χ. Μακρής (δικηγόρος στο επάγγελμα) με παρέμβαση του κύριου Τάκη Μπαλτάκου , «απαγορεύθηκε» η δημοσίευση άρθρου που αφορούσε τις εξελίξεις στην Κύπρο.

Γράφει λοιπόν ο κ. Μακρής στο FB:

«Σε άλλα νέα, όπως ενημερώθηκα χθες αργά το απόγευμα, ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος -ακραιφνής βαζελοσαμαρικός και κάτι που αγνοώ στην Εθνική Ενότητα του Καρατζαφέρη- αποφάσισε να αφαιρέσει το άρθρο μου για την Κύπρο ("Κύπρος γη, πατρώα, ελληνική")». 

Το άρθρο θεωρήθηκε, λέει, ακραίο από τον κύριο Τάκη!!!

Και συνεχίζει στην ανάρτησή του ο «κομμένος» δικηγόρος κύριος Μακρής: «...το πνεύμα του Ονησίλαου, του Εαυγόρα, του Κίμωνα, του Αυξεντίου και του Γρίβα είναι "ακραίο", τρομάζει τους υποτακτικούς του συστήματος, για τους κάθε λογής μπαλτάκους και το πολιτκό σκουπιδαριό που κουβαλάνε όποιος δεν υποτάσσεται στο δόγμα της "λύσης με κάθε κόστος" είναι ξαφνικά ακραίος και πρέπει να φιμωθεί βάναυσα».

Εμείς βέβαια δεν πέσαμε από τα σύννεφα, διότι είναι γνωστές οι πρακτικές και οι μέθοδοι του αξιαγάπητου «wannabe κομματάρχη»... 

Τώρα, αρχίζει να τον μαθαίνει και ο υπόλοιπος κόσμος. 

Δείτε την ανάρτηση του κ. Γιώργου Χ. Μακρή:

Capture

«Σε άλλα νέα, όπως ενημερώθηκα χθες αργά το απόγευμα, ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος -ακραιφνής βαζελοσαμαρικός και κάτι που αγνοώ στην Εθνική Ενότητα του Καρατζαφέρη- αποφάσισε να αφαιρέσει το άρθρο μου για την Κύπρο ("Κύπρος γη, πατρώα, ελληνική") από το Think News διότι το βρήκε "ακραίο". Με λίγα λόγια, το πνεύμα του Ονησίλαου, του Εαυγόρα, του Κίμωνα, του Αυξεντίου και του Γρίβα είναι "ακραίο", τρομάζει τους υποτακτικούς του συστήματος, για τους κάθε λογής μπαλτάκους και το πολιτκό σκουπιδαριό που κουβαλάνε όποιος δεν υποτάσσεται στο δόγμα της "λύσης με κάθε κόστος" είναι ξαφνικά ακραίος και πρέπει να φιμωθεί βάναυσα. Ας έχει κατά νου, τόσο ο ίδιος όσο και αυτοί που τον πλαισιώνουν, ότι θα βρεθεί άλλο μέσο να φιλοξενήσει το άρθρο μου, δεν με νοιάζει αυτό, δεν έχω λόγο να ανησυχώ σε αυτό το κομμάτι. Με νοιάζει ότι αυτά τα πειθήνια στρατιωτάκια της μεταπολίτευσης, οι εθνοκάπηλοι ακροδεξιοί-ανθυπόμακαρθιστές συνεργάτες του Σαμαρά, που δεν δίστασαν να φυλακίσουν το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας, αποτελούν τον λεγόμενο "εθνικό χώρο". Αυτή η Δεξιά, απολογητική και παραδομένη στις ορέξεις των εχθρών της, όσο παραμένει τόσο εξόφθαλμα ευνουχισμένη μοιραία θα ηττάται.
[Συμπλήρωση από Ψωμά: "Έλα μ' ακούς; Πες του ψηλού του Παναθηναϊκάκια αν δει άρθρο του Μακρή να το κατεβάσει"]._». 

ΥΓ: Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μακρής θα βρει Μέσα Ενημέρωσης να δημοσιεύσει αυτούσιο το άρθρο του για την Κύπρο. Ευτυχώς οι κυρ - Τάκηδες είναι λίγοι και ευτυχώς δεν περνάνε παντού οι.. πρακτικές τους. 

Πηγή: Newsbomb.gr



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved