Τεστοστερόνη: Υπόθεση ανδρική!

Τεστοστερόνη: Υπόθεση ανδρική!

Με τη λίμπιντο ανεβασμένη...

Για πολλούς άνδρες, οι επιπτώσεις της χαμηλής τεστοστερόνης είναι πιο εμφανείς, καθώς το σώμα γερνάει. Λόγω της μηχανικής φυσιολογίας του σώματός τους, οι άνδρες θα βιώσουν μια σημαντική μείωση στην παραγωγή τεστοστερόνης, καθώς πλησιάζουν τα 50 χρόνια ζωής.

Δεδομένου ότι η τεστοστερόνη χρησιμοποιείται κυρίως για την ενίσχυση της φυσικής ανάπτυξης και την αύξηση της σεξουαλικής ορμής, ο εγκέφαλος ερμηνεύει τη γήρανση ως το τέλος της αναπαραγωγικής περιόδου της ζωής του ατόμου.

Το χαμηλό επίπεδο τεστοστερόνης μπορεί επίσης να επηρεάσει τους άνδρες σε άλλα στάδια της ζωής τους, αφού έχει αποδειχτεί ότι συχνά είναι αποτέλεσμα μιας υποκείμενης ορμονικής ανισορροπίας. Τα σωματικά συμπτώματα της ορμονικής ανισορροπίας μπορούν εύκολα να διαγνωστούν.

Χαμηλή διάθεση για σεξ: Η τεστοστερόνη είναι επίσης άμεσα υπεύθυνη για την επιθυμία του άντρα για σεξουαλική επαφή. Τυπικά, ένας άντρας φτάνει στο μέγιστο των σεξουαλικών του ορμών στο μέσο της τρίτης δεκαετίας της ζωής του (23-27 ετών). Παρά το γεγονός ότι η επιθυμία για σεξ θα παραμείνει αναλλοίωτη για πολλά χρόνια μετά από αυτή την κορύφωση, δεν είναι ασυνήθιστο για ένα άτομο να χάσει την επιθυμία του για σεξ καθώς πλησιάζει την ηλικία των 50 ετών.

Απώλεια μυϊκής μάζας: Καθώς οι άνδρες αναπτύσσουν νέους μυς και ασκούνται, το σώμα εκκρίνει αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης, που τους επιτρέπει να ανακάμψουν πιο γρήγορα από την άσκηση. Όταν οι άνδρες μεγαλώνουν, το σώμα τους μειώνει την παραγωγή της τεστοστερόνης και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη μυϊκή ανάπτυξη και, στη συνέχεια, μειωμένα επίπεδα ενέργειας.

Κόπωση και μειωμένα επίπεδα ενέργειας: Η ζωτικότητα ενός άνδρα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα επίπεδα τεστοστερόνης του. Όσο περισσότερη τεστοστερόνη υπάρχει στον οργανισμό του, τόσο περισσότερη ενέργεια και διάθεση θα έχει για να διατηρήσει τον τρόπο ζωής του. Καθώς μειώνονται τα επίπεδα τεστοστερόνης, οι άνδρες μπορεί να βρεθούν με λιγότερη διαθέσιμη ενέργεια για να κάνουν τα πράγματα που απολάμβαναν στο παρελθόν.

TestosteroniXimiko

Ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής έρχεται να δώσει στον οργανισμό σας όσα χρειάζεται! Η maca με την υψηλή θρεπτική της αξία είναι πλούσια σε μακαμίδες (macamides), ένα είδος δευτερεύοντος δευτερογενούς μεταβολίτη και μακαένες (macaenes).

Η maca είναι ένα ποώδες φυτό, το οποίο φύεται σε μεγάλα υψόμετρα στις Άνδεις του Περού. Παραδοσιακά, εδώ και περίπου 2000 χρόνια, χρησιμοποιείται ως φαρμακευτικό φυτό, αλλά αυτό που κυρίως την ξεχωρίζει σήμερα είναι οι ευεργετικές ιδιότητες στην αύξηση της libido και η αυξημένη ενέργεια και αντοχή που προσφέρει στον οργανισμό.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η maca, χάρη στην υψηλή της συγκέντρωση σε πρωτεΐνες και ζωτικά θρεπτικά συστατικά, συνιστάται για τη συμβολή της στην αντιμετώπιση των συνηθισμένων σεξουαλικών προβλημάτων.

Η υψηλή θρεπτική αξία της αποξηραμένης ρίζας της maca, παρόμοια με σπόρους δημητριακών, όπως το σιτάρι και το ρύζι, έχει οδηγήσει πολλούς αθλητές σε όλο τον κόσμο να την επιλέγουν στο διαιτολόγιό τους, καθώς  αποτελεί μεγάλη πηγή ενέργειας.

Rizxa

Για ανεβασμένη λίμπιντο επιλέξτε Maca από τη SUPERFOODS!



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (16/04) - «Σλούκας μαγικός»
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (16/04) - «Σλούκας μαγικός»
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved