Η 8η Τελετή Απονομής των Βραβείων ΙΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στην COSMOTE TV

Η 8η Τελετή Απονομής των Βραβείων ΙΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στην COSMOTE TV

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε Α’ προβολή την τελετή απονομής των Βραβείων ΊΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου θα έχουν οι συνδρομητές της COSMOTE TV! Η αποκλειστική προβολή της τελετής απονομής των βραβείων με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE TV θα γίνει το Σάββατο 1 Απριλίου στις 22.00 (COSMOTE CINEMA 2HD).

Στην COSMOTE TV θα βρούμε, όμως, αυτό το Σαββατοκύριακο και όλες τις εξελίξεις στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου!

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 1/4, στις 14.30, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Έβερτον, για την 30η αγωνιστική της Premier League. Στο ματς που είναι γνωστό ως «ντέρμπι του Μερσεισάιντ», η oμάδα του Κλοπ θέλει να διασφαλίσει την έξοδο στο UEFA Champions League και έτσι δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Την επόμενη ημέρα (Κυριακή 2/4, 18.00), η Άρσεναλ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι (COSMOTE SPORT 1HD).

Την ίδια ημέρα, στις 16.30, στο COSMOTE SPORT 3HD, θα βρούμε το Σάλκε -Ντόρτμουντ, που ανήκει στην 26η ημέρα της Bundesliga. Στο «ντέρμπι του μίσους», η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δείχνει να έχει το πάνω χέρι, καθώς διανύει καλύτερη περίοδο από τους γηπεδούχους.

Στις 14.00 ξεκινά το ματς Βιγιαρεάλ-Έιμπαρ, για την 29η αγωνιστική της LaLiga Santander (COSMOTE SPORT 2HD). Η γηπεδούχος διεκδικεί μαζί με την Ρεάλ Σοσιεδάδ την πέμπτη θέση της ισπανικής λίγκας που οδηγεί στο Champions League. Παράλληλα, μπορούμε να δούμε τι θα κάνει η Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο εντός έδρας ματς με τη Λεγανές, στις 19.30 (COSMOTE SPORT 2HD). Σε ό,τι αφορά στη μάχη της κορυφής, την Κυριακή 2/4 η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Αλαβές (17.15, COSMOTE SPORT 2HD) και η Μπαρτσελόνα επισκέπτεται τη Γρανάδα (21.45, (COSMOTE SPORT 2HD).

Για την 30η αγωνιστική στη Serie A TIM, συνδεόμαστε την Κυριακή 2/4 με την Νάπολη, όπου επιστρέφει ο Ιγκουαϊν, στην επίσκεψη της Γιουβέντους στο Σαν Πάολο (21.45, COSMOTE SPORT 1HD).

Στο ΝΒΑ, οι ομάδες βρίσκονται στην τελική ευθεία, για την ολοκλήρωση της regular season. Στο COSMOTE SPORT 4HD, παρακολουθούμε το Σικάγο-Κλίβελαντ (Παρασκευή 31/3, 03.00), μάχη μεταξύ ομάδας που διεκδικεί την πρόκριση στα playoffs και της πρωταθλήτριας που θέλει την κορυφή της Ανατολής. Την πρώτη θέση διεκδικεί και η Βοστώνη, που την Κυριακή 2/4, παρουσιάζεται στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν» για να αντιμετωπίζει τους Νικς (20.00, COSMOTE SPORT 4HD). Στη Δύση, της βαθμολογίας ηγούνται οι Ουόριορς που αντιμετωπίζουν τους Ρόκετς το Σάββατο 1/4 (05.30, COSMOTE SPORT 4HD), ενώ ακολουθούν οι Σπερς, που υποδέχονται τους Τζαζ, την Κυριακή 2/4, στις 22.30 (COSMOTE SPORT 7HD).

Το κινηματογραφικό πρόγραμμα

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εβδομαδιαίες συναρπαστικές πρεμιέρες.

Στο  COSMOTE CINEMA 1HD, βλέπουμε το δράμα ισλανδικής παραγωγής, Καρδιά Βουνό (Virgin Mountain) του Νταγκούρ Κάρι (Πέμπτη 30/3,  21.00, ζώνη Red Carpet Premiers), ενώ στο COSMOTE CINEMA 2HD, παρακολουθούμε σε Α' Προβολή τη δραματική κομεντί Αναμνήσεις (Les Souvenirs) του Ζαν-Πολ Ρουβ (22.00, ζώνη Ladies First).

COSMOTE TV Virgin Mountain

Στο ίδιο κανάλι, παρακολουθούμε την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Γκάζια 300 χλμ/ώρα στο MotoGP (Hitting the Apex) με αφηγητή τον Μπραντ Πιτ, για έξι θρύλους του πιο θεαματικού αγωνίσματος, στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι οποίοι  μοιράζονται τις μοναδικές ιστορίες τους (Παρασκευή 31/3, στις 22.00, ζώνη DOC O’ CLOCK). Στο ίδιο κανάλι, ξεκινάει την Τρίτη 4/4, το αφιέρωμα Greek – American Stars, με τις ελληνοαμερικανίδες ηθοποιούς που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία. Η αρχή γίνεται με την ταινία Γάμος Αλά Ελληνικά 2 της Νία Βαρντάλος (22.00).

COSMOTE TV Hitting The Apex

COSMOTE TV Les Souvenir

Την ίδια ώρα στο FOX, δεν χάνουμε την μεγάλη επιστροφή του Prison Break, που έρχεται στις οθόνες μας, σε λιγότερες από 24 ώρες από την επίσημη πρεμιέρα στις ΗΠΑ. Αν και ο Michael θεωρείται νεκρός,  υπάρχουν στοιχεία για το αντίθετο,  και έτσι ο Lincoln και η Sara, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να οργανώσουν τη μεγαλύτερη απόδραση της σειράς μέχρι τώρα (Τετάρτη 5/4, 21:50).

COSMOTE TV Fantastic Beasts and Where to Find Them

Στην υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, ξεχωρίζει το βραβευμένο με OSCAR® Φανταστικά ζώα και που Βρίσκονται, κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ με τον Έντι Ρεντμέιν (Τρίτη 28/3).



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved