Σημαντική Στήριξη από το Fund της Πειραιώς στη Vyra.com

Σημαντική Στήριξη από το Fund της Πειραιώς στη Vyra.com

Περαιτέρω ώθηση στην ανάπτυξη των υπηρεσιών που προσφέρει η νεοσύστατη Vyra.com δίνει η χρηματοδότηση που έλαβε από το Fund PJ Tech Catalyst καθώς και την  εταιρεία Driin Holdings.

Η Vyra.com είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα online εκμίσθωσης σκαφών αναψυχής, και προσφέρει ιστιοπλοϊκές διακοπές στις 6 μεγάλες αγορές της Μεσογείου (Ελλάδα, Τουρκία, Κροατία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία). Διαθέτει παραπάνω από 9500 επιλογές σκαφών και επιτρέπει την εκμίσθωση με διαδικασίες εύκολες, γρήγορες και σε προσιτές τιμές για όλους.

Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2015 και λάνσαρε την ηλεκτρονική πλατφόρμα της τον Ιανουάριο του 2016. Η κράτηση υλοποιείται πολύ γρήγορα και εύκολα σε μόνον 3 απλά βήματα: Επιλογή προορισμού και σκάφους, εισαγωγή προσωπικών στοιχείων και πληρωμή online.

Το Piraeus Jeremie Tech Catalyst Fund, το Venture Capital επενδυτικό ταμείο που έχει δημιουργήσει η Τράπεζα Πειραιώς με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων υπό το σχήμα JEREMIE, αγκάλιασε τα επιχειρηματικά σχέδια της Vyra.com και θα αποτελέσει τον αρωγό στα επόμενα βήματα της εταιρείας όπως το άνοιγμα νέων αγορών, το development νέων τεχνολογικών εφαρμογών στην πλατφόρμα και την δημιουργία νέων πακέτων που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες της.

Ποιο όμως είναι το ανταγωνιστικό προτέρημα της Vyra.com έναντι του ανταγωνισμού;

Σύμφωνα με την κα Σοφία Φινοκαλιώτη, General Manager της Vyra.com: «To όραμα μας δεν είναι να αποτελέσουμε έναν ακόμη πράκτορα στην ανερχόμενη αγορά των sailing διακοπών. Με οπλοστάσιο έναν ποιοτικό στόλο με πάνω από 9500 επιλογές σκαφών και εξειδικευμένους συνεργάτες, στόχος μας είναι να αποτελέσουμε έναν έμπιστο προσωπικό σύμβουλο διακοπών που αναζητά και προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου ξεχωριστά».

Η ανάπτυξη της πλατφόρμας είναι σταθερή από την αρχή της λειτουργίας της, η επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον του κόσμου δείχνει μία συνεχόμενα αυξητική τάση, καθώς ήδη η ζήτηση καταγράφει αύξηση 56% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Οι πελάτες της εταιρείας προέρχονται από όλο τον κόσμο κάτι που η Vyra επιτυγχάνει χάρη στην εξωστρέφεια και την επικοινωνιακή της στρατηγική.

Τα δεδομένα αυτά ήρθε να επιβεβαιώσει η ανακοίνωση της εξασφάλισης χρηματοδότησης από το PJ Tech Catalyst Fund.

«Η επένδυση αυτή είναι μία επικύρωση της εξαιρετικής δραστηριότητας που αναπτύσσει και καταβάλλει όλη η ομάδα της Vyra.com», τονίζει η κα Χριστίνα Τρατάρη (Managing Director, Vyra.com) και συνεχίζει: «Η στήριξη της προσπάθειας μας από επιτυχημένους επενδυτές όπως το PJ Tech Catalyst Fund αποτελεί δέσμευση για όλους τους ανθρώπους της Vyra να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στους πελάτες μας».



NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved