Παντελής Παντελίδης: Ένας χρόνος από τον τραγικό θάνατό του

Παντελής Παντελίδης: Ένας χρόνος από τον τραγικό θάνατό του

18 Φεβρουαρίου 2016 - Μία ημέρα που βυθίστηκε στο πένθος ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο - Η φωνή του Παντελή Παντελίδη σιωπά – Ο αγαπημένος τραγουδιστής χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Η είδηση μέσα σε λίγα λεπτά κάνει το γύρο των Μέσων Ενημέρωσης. «Νεκρός σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης» είναι ο κεντρικός τίτλος που φιλοξενείται στα περισσότερα Mέσα. Και μετά σιωπή. Η τραγική είδηση «παγώνει» το πανελλήνιο.

Το χρονικό της τραγωδίας

17 Φεβρουαρίου

Η τελευταία πρόβα πριν από την τζενεράλε έχει μόλις ολοκληρωθεί. Την Παρασκευή (19/02/2016) ο Παντελής Παντελίδης θα έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Ο ίδιος ανυπομονούσε για τη συνεργασία και το έδειχνε καθημερινά τόσο σε συζητήσεις με φίλους, όσο και με αναρτήσεις του στα social media. 

Λίγες ώρες πριν από το τραγικό τροχαίο στο Ελληνικό ο Παντελής Παντελίδης έγραψε στο Facebook: «Premiera" plhsiazei, Kollhse to gkazi, ‪#‎kiegwsagapw».

Χρησιμοποίησε τους στίχους από το τραγούδι του: «Κι εγώ σ’αγαπώ» το οποίο λέει: «Πως λες σ’ αγαπώ αφού δε σε νοιάζει; Πονάω καιρό, τώρα δεν αλλάζει πως λες σ’ αγαπώ τοίχος πλησιάζει πονάω καιρό, κόλλησε το γκάζι κι εγώ σ’ αγαπώ...»

18 Φεβρουαρίου 08:20 το πρωί

Το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου επιστρέφοντας από νυχτερινή έξοδο με την παρέα του, τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου, ο γνωστός τραγουδιστής σκοτώνεται σε τροχαίο. Στα 33 του χρόνια, ο αυτοδημιούργητος και γεμάτος όνειρα τραγουδιστής «σβήνει» σε μια στροφή κοντά στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

troxaio pantelidis

Η Μίνα Αρναούτη μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 42 ημέρες.

arnaouti

 Από το μοιραίο τροχαίο τραυματίζεται και η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου.

froso

Προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίσουν για ώρα

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατέβαλαν τιτάνιες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν τον Παντελή Παντελίδη από το όχημα το οποίο βρισκόταν στην άκρη του δρόμου στην παραλιακή. Οι πυροσβέστες έπρεπε να κάνουν χειρουργικές κινήσεις για να τεμαχίσουν τις λαμαρίνες του τζιπ, αφήνοντας άθικτο το σώμα του τραγουδιστή αλλά και των δύο νεαρών κοριτσιών.

pantelis6

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved