Εκλογές 2012: Ο Αντώνης Αντωνιάδης στο Onsports

Εκλογές 2012: Ο Αντώνης Αντωνιάδης στο Onsports

Υποψήφιος στην Β' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, ο Αντώνης Αντωνιάδης... ανοίγει τα χαρτιά του στο Onsports και επιχειρεί να... βάλει γκολ στους ψηφοφόρους ενόψει των βουλευτικών εκλογών! «Έχω προτείνει στον Σαμαρά να γίνει υπουργείο Aθλητισμού και μου έχει πει ότι θα υλοποιηθεί η πρότασή μου», αποκαλύπτει ο «ψηλός»...

Αμέτρητα παιχνίδια, αμέτρητες συγκινήσεις, αμέτρητες διακρίσεις... Τι να πρωτοπεί κανείς για το... παλμαρέ του Αντώνη Αντωνιάδη και την πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Μετά τις... μάχες στους αγωνιστικούς χώρους, ο «ψηλός» αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και στον πολιτικό στίβο, κατεβαίνοντας υποψήφιος στη Β' Αθηνών, με τη Νέα Δημοκρατία!

Επιχειρώντας να πετύχει... ένα ακόμα γκολ, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού καταθέτει μέσω του Onsports τις απόψεις, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του, θέλοντας παράλληλα να καταδείξει και τους λόγους, που αξίζει της εμπιστoσύνης και της ψήφου των συμπολιτών του. Απολαύστε τον...

-Για ποιους λόγους αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την πολιτική;

«Καταρχήν, δεν ήταν στις προθέσεις μου αν και είχα ασχοληθεί ξανά άλλες δυο φορές στο παρελθόν. Όμως, δυο φίλοι μου με… τσίγκλισαν, μετά με κάλεσε και ο πρόεδρος που έχω μια προσωπική φιλία μαζί του… Δεν ήθελε και πολύ! Με έπεισε ο Αντώνης Σαμαράς με το πλάνο του και έτσι θα… εκτεθώ ξανά και θα κατέβω υποψήφιος. Τον πιστεύω πολύ τον Σαμαρά, να ξέρετε»…

-Πιστεύετε ότι θα μπορέσει στο μέλλον η Ελλάδα να αποδεσμευτεί από το μνημόνιο και πώς μπορεί να συμβεί αυτό;

«Ναι, αλλά μπορεί να συμβεί μόνο αν επιβληθούν η ανάκαμψη και η ανάπτυξη. Δηλαδή να δημιουργηθεί ένα σταθερό πολιτικό σύστημα, επίσης ένα κλίμα φιλικό προς τις επιχειρήσεις... Δεν μπορεί με τέτοια φορολογία να γίνει δουλειά! Επίσης πρέπει να είναι ενωμένη η Ελλάδα, να κόψουμε τα -δικαιολογημένα, βέβαια- παράπονα για να σωθεί η πατρίδα μας. Πιστεύω ότι η μόνη ελπίδα για την Ελλάδα είναι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας! Με αυτό το πρόγραμμα και την επιθετικότητα που θα επιδείξει ο Αντώνης Σαμαράς, η χώρα θα τα καταφέρει. Αυτό γίνεται βέβαια και με αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, πράγματα που είναι όλα γνωστά και ο Σαμαράς είναι έτοιμος να τα εφαρμόσει… Γι' αυτό οι Έλληνες πρέπει να τον πιστέψουν!».

-Ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το σημείο;

«Οι κακοί χειρισμοί κυβέρνησης Παπανδρέου μετά τις εκλογές του 2009! Ο Καραμανλής είχε πει να «παγώσουν» οι συντάξεις και οι μισθοί και να πάρουμε μέτρα. Όμως, βγαίνει ο Γιώργος Παπανδρέου και λέει «λεφτά υπάρχουν»… Ο κόσμος προτίμησε έτσι το ΠΑΣΟΚ. Έγινε βέβαια στην συνέχεια και η πλαστογράφηση του ελλείμματος για να δικαιολογηθεί η είσοδος στο ΔΝΤ... Και η Νέα Δημοκρατία έχει ευθύνες γιατί κυβέρνησε την Ελλάδα αλλά πάντοτε υπήρχε ένα καλύτερο κλίμα και ζούσαμε αξιοπρεπώς. Δεν είναι δυνατόν να συμψηφίζουμε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το μνημόνιο, πάντως. Αυτό πρέπει να γίνει σαφές παρά την προπαγάνδα περί του αντιθέτου... Επίσης, θέλω να καταθέσω εδώ ότι δεν προβλήθηκε επαρκώς τι σημαίνει πτώχευση και να μείνουμε εκτός Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης, αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα…».

-Ποιο είναι το διαφορετικό που μπορείτε να προσφέρετε εσείς στην Ελλάδα που περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της από τη μεταπολίτευση και μετά;

«Οι λέξεις ανάπτυξη και αλλαγές ήταν άγνωστες για το ΠΑΣΟΚ μέχρι πρότινος. Τώρα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος λέει αυτά που έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς! Μάλιστα, τον κατηγορούσαν τότε ότι είναι εκτός πραγματικότητας, ενώ τώρα του λένε όλοι ότι έχει δίκιο! Πρέπει να δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον κι αυτό μπορεί να το κάνει η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, αρκεί να τον εμπιστευθεί ο Έλληνας πολίτης».

-Θεωρείτε  δικαιολογημένες τις αντιδράσεις του κόσμου κατά των πολιτικών;

«Δεν αντέχει άλλο ο κόσμος τις περικοπές. Έτσι, είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση του αλλά το να χειροδικεί κάποιος δεν μου αρέσει. Ο Έλληνας έχει μια δύναμη, την ψήφο του! Διώχνει όποιον θέλει με αυτήν. Όλα τα άλλα, δεν είναι καλά… Δεν προάγεται κάτι. Δεν τιμωρείται μια παράταξη έτσι αλλά το φυσικό πρόσωπο».

-Οι πολίτες αντιμετωπίζουν με δυσπιστία την απόφαση των αθλητών να κατέβουν στη πολιτική σκηνή. Για ποιο λόγο πιστεύετε ότι συμβαίνει αυτό; 

«Καταρχήν, είναι λάθος! Οι αθλητές δεν είναι πολίτες στην κοινωνία; Έχουν λοιπόν κι αυτοί δικαίωμα αλλά και ικανότητες να βοηθήσουν. Γιατί δηλαδή ένας γιατρός μπορεί και ένας παλιός ποδοσφαιριστής δεν μπορεί; Αρκεί φυσικά να έχει μια γνώση, ένα επίπεδο… Μπορεί να μην κάνουν όλοι, σίγουρα, όχι όμως ότι δεν κάνει και κανένας…».

-Ποια είναι η αιτία που τα κόμματα τα τελευταία χρόνια στρέφονται όλο και περισσότερο σε ανθρώπους του αθλητισμού;

«Γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι από τα υπάρχοντα στελέχη, προφανώς. Ο Έλληνας πολίτης ξεχνάει εύκολα αλλά η δημοφιλία των προσώπων αυτών είναι ένα γεγονός. Σίγουρα ο καθένας έχει την διαδρομή του και προφανώς μπορεί να επηρεάσει κάτι τέτοιο, αν και αυτό δεν φτάνει από μόνο του».

-Πιο δύσκολο είναι να κάνει κάποιος καριέρα στην πολιτική ή να κάνει πρωταθλητισμό;

«Στην πολιτική μπορεί να πετύχεις μόνο όταν λες την αλήθεια. Ας είναι και πικρή! Τότε μόνο δεν έχεις να φοβηθείς κανένα. Για να βάλεις… γκολ, πρέπει να λες μόνο την αλήθεια! Το κάθε ένα έχει την δική του δυσκολία, πάντως. Εγώ, να ξέρετε, έχω προτείνει στον Σαμαρά να γίνει υπουργείο Αθλητισμού και μου έχει πει ότι θα υλοποιηθεί η πρότασή μου».

-Αν για μια μέρα παίρνατε το Πρωθυπουργικό αξίωμα, ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα κάνατε;

«Δεν θέλω να μιλάω υποθετικά, ούτε και ουτοπικά. Εγώ πιστεύω στον Αντώνη Σαμαρά που μόλις βγει Πρωθυπουργός θα τα αλλάξει όλα! Και για τους λαθρομετανάστες και για τον κρατικό μηχανισμό και για όλα όσα είπαμε πιο πριν... Υπάρχει προγραμματισμός για όλα και θα τον δείτε σε εφαρμογή αμέσως μετά τις εκλογές».

 



Super League: Καμία κλήση για Αλμέιδα και το επεισόδιο μετά το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Super League: Καμία κλήση για Αλμέιδα και το επεισόδιο μετά το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Οριστικό! «Κλείδωσε» για 25 Μαΐου - Σύμφωνη η UEFA
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Οριστικό! «Κλείδωσε» για 25 Μαΐου - Σύμφωνη η UEFA
Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ έδωσε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Άρη
Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ έδωσε τετραήμερο ρεπό στους παίκτες λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Άρη
Euroleague: Κρίσιμα παιχνίδια για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr
Euroleague: Κρίσιμα παιχνίδια για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved