Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  έδιωξε Δανό σκάουτερ για ρατσιστικά σχόλια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδιωξε Δανό σκάουτερ για ρατσιστικά σχόλια

Σε διακοπή της συνεργασίας της με Δανό σκάουτερ προχώρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  μετά τα ασταμάτητα ρατσιστικά σχόλια του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 32χρονος Τόρμπεν Άκερ  συνεργαζόταν με το αγγλικό σωματείο από το 2011, όταν και είχε αποχωρήσει από το Αμβούργο,  αλλά οι  κάτι πολύ περισσότερο από επίμαχες απόψεις του, που μάλιστα συχνά πυκνά ανέβαιναν στο λογαριασμό του στο facebook,  είχαν σαν αποτέλεσμα να βάλουν τέλος σ’ αυτή την εργασιακή σχέση που είχε με τους «κόκκινους διαβόλους»
Οι αιτίες του …διαζυγίου στη συνεργασία των δύο πλευρών  πάμπολλες. Όχι μόνον χαρακτήρισε ένα τζαμί ως "μαγαζί –προσευχών πιθανής συνωμοσίας"  ενώ κάποια άλλη στιγμή υποστήριξε «χρειάζεται έξτρα προσωπικό στα σύνορα για να κρατηθούν μακριά αυτά τα σκουπίδια και τα σκ..α της ανατολικής Ευρώπης».
Μάλιστα,  μετά και τα τελευταία γεγονότα στη Γαλλία  και την τρομοκρατική επίθεση στο «Charlie Ebdo», σχολιάζοντας την τοποθέτηση «ελπίζω τώρα πια η Γαλλία να διώξει αυτά τα σκ... που έχουν μπει στη χώρα της»  από «επισκέπτη» στον εν λόγω λογαριασμό του  έγραψε : «Συμφωνώ απόλυτα κι ελπίζω και άλλες χώρες  όπως η αγαπημένη μας χώρα ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα αποτελεσματικά».
Σ’ ένα άλλο …κοινωνιολογικό του άνθος  επεσήμανε « αν παίρνουν τις δουλειές των Δανών τότε δρόμο, αλλά πρωταρχικά τα σύνορα πρέπει να κλείσουν για εγκληματικούς απατεώνες και ζητιάνους και τους ομοίους τους  από την Ρουμανία και τη Βουλγαρία και τα λοιπά» ενώ σχολιάζοντας τη φυλάκιση ενός συμπατριώτη του χασάπη επειδή επί χρόνια πωλούσε δίχως εκείνοι να το γνωρίζουν γουρουνίσιο κρέας στους Μουσουλμάνους πελάτες τους απάντησε « δεν έγινε τίποτα αφού ένας σοφός ξεγέλασε τους λιγότερο έξυπνους».

Torben-Aakjaer-010
Η Γιουνάιτεντ  έπειτα από σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Guardian» κινητοποιήθηκε και μετά  από σχετική έρευνα στην οποία πήρε μέρος και ο επικεφαλής των σκάουτερ  της στη Σκανδιναβία  Σάιμον Γουέλς καταδίκασε τα παραπάνω και έλυσε αμέσως το συμβόλαιό της με τον Δανό. Ο ίδιος ωστόσο, έσβησε όλα τα σχόλια και δήλωσε αθώος υποστηρίζοντας « πιστεύω πως πρέπει να κλείσουν τα σύνορα , όπως πολλοί άλλοι  Δανοί αλλά δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ μία τόσο προσβλητική γλώσσα».
Στο …παλμαρέ των ρατσιστικών του σχολίων και οι βολές κατά της γεννημένης  και πολίτη της Δανίας από Πολωνούς γονείς τενίστριας  Κορολίν Βοσνιάκι για  τις φωτογραφίες  που τράβηξε κρυφά και τις άφησε  στο τηλέφωνο της  καλής φίλης της Σερένα Γουίλιαμς  («δεν είναι τυχαίο που είναι Πολωνή» είχε γράψει μ’ αφορμή αυτή την υπόθεση) αλλά και  το εξίσου «πνευματώδες»  «όπα , μόλις σκέφτηκα ότι αυτή η τρελή κυρία ασπάστηκε τις ισλαμικές ανοησίες και γονάτισε για να προσευχηθεί αλλά εμφανώς έπεσε κάτω από το μεθύσι» που συνόδευσε την φωτογραφία της πρωθυπουργού της πατρίδας του Χέλε Φόρνινγ Σμιντ να σκοντάφτει και να πέφτει κάτω .



Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved