Τι είπε ο Γκιγκς στο σεξολόγο

Τι είπε ο Γκιγκς στο σεξολόγο

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Για τις ανάγκες της σημερινής ιστορίας θα μεταφερθούμε στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο ιατρείο του παγκοσμίως γνωστού σεξολόγου ειδικευμένου σε θέματα σεξουαλικού εθισμού, Ισπανού Δόκτορος Κοκό Χοσέ Μουνιόθ Γκαμάο.

Ο γιατρός παρότι είχε δεχτεί χιλιάδες επώνυμους, βαδίζει νευρικά στο πολυτελές ιατρείο του, γιατί από ώρα σε ώρα περιμένει έναν πολύ διάσημο ποδοσφαιριστή, τον Ράιαν Γκιγκς, που τελευταία έβγαιναν η μια μετά την άλλη οι διάφορες σεξουαλικές σχέσεις που είχε.

Η πανέμορφη γραμματέας του γιατρού, εμφανίζεται στην πόρτα κάπως αναμαλλιασμένη και λαχανιασμένη. «Ήρθε, να του πω να περάσει»; λέει βιαστικά. «Ναι, φυθικά. Πέθτου να περάθει» λέει ο Ισπανός Δόκτορας. Στην πόρτα εμφανίζεται ο Γκιγκς και ο Κοκό Χοσέ Μουνιόθ Γκαμάο τον καλωσορίζει:

«Καλώθ ήρθατε κύριε Γκιγκθ. Καθίθτε»

Ο σταρ της Μάντσεστερ δε χάνει τον καιρό του και αμέσως μπαίνει στο ψητό: «Γιατρέ, ήρθα σε σας, γιατί χρειάζομαι βοήθεια»

«Ξθαπλώθτε εκεί θτον καναπέ και θαθ ακούω με πολλή προθοχή» λέει ο γιατρός. Ο Γκιγκς όντως ξαπλώνει και αρχίζει την εξομολόγηση του προβλήματός του:

«Γιατρέ είμαι εθισμένος στο σεξ. Δεν μπορώ να σταματήσω, δεν μπορώ με τίποτα. Θέλω να το κάνω όλη την ώρα με την οποιαδήποτε γυναίκα, μέχρι και με την… ντάμα από την τράπουλα. Γι’ αυτό και παίζω μέχρι αυτήν την ηλικία, για να είναι η καριέρα μου… σεξ-έλιξη»

«Ηρεμήθτε παρακαλώ και περιγράπθτε μου μια κανονική σας μέρα κύριε Γιγκθ».

«Εντάξει. Ξυπνάω το πρωί στις 7 και το κάνω με τη γυναίκα μου. Μόλις φύγει για τη δουλειά της, συνεχίζω με το σόι, αφού  έρχεται η γυναίκα του αδερφού μου και το κάνω και με αυτήν, όπως θα έχετε μάθει ήδη από τα ταμπλόιντ.

Βέβαια η γυναίκα του αδερφού, έρχεται μόνο τρεις φορές την εβδομάδα, γιατί τις υπόλοιπες έχει να το κάνει με τέσσερις ακόμα παίκτες της Μάντσεστερ, το φροντιστή, το μασέρ, τον πιτσιρικά που κόβει το γκαζόν και το βοηθό σερβιτόρου στο κυλικείο. Αλλά ας γυρίσουμε σε μένα.

Αφού λοιπόν… ταχτοποιήσω τη γυναίκα μου και τη νύφη μου, κάθε μέρα γύρω στις 10, κατεβαίνω στο δεύτερο όπου μένει μια ζωντοχήρα ηθοποιός και κάνω τον Οιδίποδα, δηλαδή της…  πετάω τα μάτια έξω.

Αφού την περιποιηθώ, ανεβαίνω κατά τις 11 παρά στον τέταρτο που μένει μια μελαχρινή φοιτήτρια μουσικών σπουδών. Αυτήν την απαυτώνω. γιατί μια μέρα την πέτυχα στο ασανσέρ και όταν τη ρώτησα που πάει μου απάντησε, στο ωδείο και εγώ άκουσα... αιδοίο!

Αφού τελειώσω με την μουσικό, πετάγομαι απέναντι που μένουν δύο δίδυμες Γερμανο-Χιλιανές. Αυτές τις «παίρνω» γιατί μου είπαν ότι στη χώρα τους έπαιζαν μπάλα στην Κόλο Κόλο, ενώ η μάνα τους είναι από την Κολονία.

Αφού ξεπετάξω τις δίδυμες, η ώρα έχει πάει 12.30. γυρίζω σπίτι όπου με περιμένει η ξανθιά χοντρούλα γυναίκα του φούρναρη από τη γωνία. Μ’ αυτή, το κάνω γιατί μια μέρα μου έβαλε χωρίς να το ζητήσω στη σακούλα κάτι πεϊνιρλί και ξέρετε τώρα το σχήμα τους γιατρέ μου. Από σώμα, δε λέει πολλά αφού ως φουρνάρισσα έχει… ψωμάκια, αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Μόλις πάρω και τη φουρνάρισσα,  έρχεται η κόρη του τύπου από το γραφείο κηδειών στο τέλος του δρόμου. Αυτή όλο μου λέει, «με πεθαίνεις, με πας στον παράδεισο, πτώμα έγινα πάλι» και όταν μια φορά της είπα «τι είσαι εσύ ρε παιδί μου, ανασταίνεις και νεκρούς» μου είπε «δε θέλω να ακούω μαλα..ίες. Αν είναι έτσι, εμείς θα το κλείσουμε το μαγαζί μας».

Μετά, φεύγω από το σπίτι γιατί η ώρα έχει πάει 2 και πρέπει να πάω στην προπόνηση. Στο δρόμο για την προπόνηση κάνω μια στάση σε μια γιαγιά που την περνάω και αυτή ένα χέρι μόνο και μόνο γιατί η… γριά κότα έχει το ζουμί. Βέβαια αυτός που το πρωτοείπε αυτό, μάλλον να φάει κοτόσουπα ήθελε, παρά να  πηδήξει, αλλά τέλος πάντων.

Το καλύτερο είναι που θέλει να βάλει στη φάση για ομαδικό και το θείο της, επειδή είναι …θείο πλάσμα.

Μετά τη γιαγιά, έχω άλλη μια ξεπέτα με μια μαύρη χορεύτρια που την πηδάω μόνο και μόνο επειδή θέλω να δείξω ότι δεν είμαι ρατσιστής, πράγμα που όμως το είπε σε δύο ξένες φίλες της και έτσι για τον ίδιο λόγο το κάνω και με μια παντρεμένη  Κινέζα (ο άντρας της το ξέρει, αλλά δε χρειάζεται να κάνει τον Κινέζο, είναι ήδη) και μια Ινδή (σεξ και με τη… βούλα, στο μέτωπο εννοώ).

Η ώρα έχει πάει 3.30 και λίγο πριν τη προπόνηση κάνω την τελευταία στάση. Απέναντι από το γήπεδο μένει ένα ζευγάρι  εσκιμώων. Όπως ξέρεις γιατρέ, οι εσκιμώοι έχουν έθιμο όταν τους επισκέπτεσαι να σου παραχωρούν τη γυναίκα τους. Η δε εσκιμώα κάθε άλλο παρά κρύα είναι. Ο εσκιμώος σύζυγος, έχει αρχίσει να στραβώνει βέβαια, γιατί τους κάνω κάθε μέρα επίσκεψη, μερικές φορές και δύο και τρεις φορές. Έπαψε πλέον να μου λέει, βρε καλώς τον.

Μετά έχω προπόνηση. Στο διάλλειμα ρίχνω ένα γρήγορο στη μασκότ της ομάδας που τη βάζω και φοράει το κεφάλι από τη στολή της μασκότ, γιατί είναι μια τόσο άσχημη που δεν την παίρνει ούτε ο… ύπνος!

Με το που τελειώνει η προπόνηση περνάω μια βόλτα από την κουμπάρα μου, κάνω τον ονειροκρίτη αφού της… εξηγώ το όνειρο.

Πριν γυρίσω σπίτι, σταματώ και στην κόρη του κολλητού μου που είναι επιπλοποιός και κάνει κομοδίνα, τραπέζια κλπ.. Και η κόρη του όμως συνεχίζει την παράδοση, γιατί  κάνει φοβερό… κρεβάτι.

Γυρίζοντας στο σπίτι και πριν έρθει η γυναίκα μου, περνάω μια επανάληψη όλους τους ορόφους. Όταν γυρίσει η γυναίκα μου της ρίχνω κι αυτηνής ένα τεμάχιο και εκεί τελειώνει η μέρα μου.

Γιατρέ δεν μπορώ να κρατηθώ. Της προάλλες πήγα στην Αμερική κι επισκέφτηκα το άγαλμα της ελευθερίας μόνο και μόνο για να μπω στο πιο μεγάλο γυναικείο σώμα που υπάρχει!

Τα μυαλό μου είναι μόνο στον κόλπο. Πήγα στον Περσικό Κόλπο, στον Κόλπο του Μεξικό τώρα έχω στο πρόγραμμα να πεταχτώ στην Ελλάδα, στον Σαρωνικό Κόλπο, στον Θερμαϊκό, τον Αμβρακικό και τον Παγασητικό. Κόλπος να’ ναι κι ό, τι να’ ναι.

Πριν δύο μήνες, πήρα κάτι υπέροχα μαύρα λουστρίνια. Τα φόρεσα όμως σε κάτι λάσπες και ένας φίλος τα είδε και μου είπε, πω πω καινούρια παπούτσια σαν μ..νί γίνανε. Αυτό ήταν.  Τα πήδηξα κι αυτά γιατρέ.


Ο γιατρός, που καταλαβαίνει γιατί νωρίτερα η γραμματέας ήταν αναμαλλιασμένη, έχει φρίξει και προσπαθεί να δείξει ψύχραιμος: « Χμμμ. Πάθχετε από μια σπάνια ασθένεια την  Pidiculum otinanium. Κθέρω ότι θα είναι δύθκολο, αλλά θα πρέπει θε αυτήν τη φάθη, να μειώθετε κάπωθ τη θεξουαλική θας δραθτηριότητα κύριε Γκιγκθ. Πείτε μου από πού θα ξεκινήθετε»

Ο Γκίγκς σκέφτεται λίγο και λέει με βαριά καρδιά: «Μμμμμ.  Εντάξει. Αν είναι, θα κόψω την πρωινή μαλ..κία»!

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Γιαννάκης: «Γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα»
Γιαννάκης: «Γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα»
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 2-0: Το βαρέλι δεν έχει πάτο…
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 2-0: Το βαρέλι δεν έχει πάτο…
Η βαθμολογία της Super League
Η βαθμολογία της Super League
Νέα γκαντεμιά με Τσάβες στον Παναθηναϊκό
Νέα γκαντεμιά με Τσάβες στον Παναθηναϊκό
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης