5 λόγοι για τους οποίους δεν κάνεις όσο καλό σεξ θα ήθελες

5 λόγοι για τους οποίους δεν κάνεις όσο καλό σεξ θα ήθελες

Ως γνωστόν εσείς οι άντρες τα θεματάκια σας με το σεξ και τις επιδόσεις σας τα έχετε.

Προφανώς και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος από εσάς να παραδεχτεί ότι δεν είναι καλός στο σεξ, αλλά αυτό ούτως ή άλλως το διαπιστώνουμε και μόνες μας στη συνέχεια. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη δεν είναι να αναλύσουμε το αν είσαι καλός ή όχι στο σεξ αλλά γιατί τελικά δεν μπορείς να φτάσεις στο… peak των δυνατοτήτων σου και να τις προσφέρεις μία εμπειρία που θα κάνει καιρό να ξεχάσει. Πάρε βαθιά ανάσα, οπλίσου με κουράγιο και… πάμε!

1.    Δε δίνεις προσοχή: Εμ πού πας κι εσύ αφηρημένος να ικανοποιήσεις γυναίκα; Προφανώς και έχεις διάφορα στο κεφάλι σου και προφανώς σε απασχολούν ανά πάσα ώρα και στιγμή, αλλά για εκείνο το μισάωρο που θα κάνεις σεξ-θέλεις και παραπάνω;-προσπάθησε να είσαι εκεί ψυχή και σώμα που λένε. Διαφορετικά, αν υπάρξει πτώση ή οποιαδήποτε επιπλοκή, εκτός από τη ντροπή που σίγουρα θα νιώσεις, θα έχεις και τη γκρίνια της ότι δεν τη θέλεις και δε σε ερεθίζει. Και άντε να της εξηγήσεις…

2.    Δε γυμνάζεσαι: Ναι μπορεί εσύ να γελάς και να μας κοροιδεύεις, αλλά να ξέρεις παίζει βασικό ρόλο. Όπως ακριβώς συμβαίνει με εμάς όταν καλούμαστε να ανέβουμε από πάνω και το… performance να είναι το λιγότερο ικανοποιητικό, έτσι ακριβώς γίνεται και με σένα που μπορεί την τελευταία φορά που γυμνάστηκες να ήταν όταν έτρεξες να ξεφύγεις από το σκυλί του γείτονα. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις το junk food και το αλκοόλ, μην περιμένεις να γίνεις το αγόρι του μήνα.

3.    Δεν κοιμάσαι: Μπορεί να δουλεύεις πολύ. Δεκτόν. Μπορεί να έχεις άγχος για κάποιο σοβαρό θέμα.Λογικό. Μπορεί απλά να ξαγρυπνάς χαζεύοντας στο Facebook. Άντε να το καταπιούμε κι αυτό. Θα πρέπει κι εσύ όμως να αποδεχτείς, ότι αν δεν ξεκουράζεσαι, καλό σεξ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις. Και μη νομίζεις ότι με σιέστα γλίτωσες. Ο βραδινός ύπνος είναι που παράγει την τεστοστερόνη, οπότε κάνε μία προσπάθεια να κοιμάσαι λίγο παραπάνω, γιατί στο τέλος και χωρίς σεξ θα μείνεις και χωρίς τις αισθήσεις σου, πιθανόν.

4.    Δεν ξέρεις τι θέλεις: Ξεκινάς λοιπόν και λες: Σήμερα θα κάνουμε άγριο σεξ, θα είμαι νταής και σκληρός και στο τέλος θα της δώσω τον καλύτερο οργασμό της ζωής της. Αφού λοιπόν έχεις πλάνο, γιατί κάπου στην μέση βαριέσαι, αράζεις και απλά περιμένεις εκείνη να τα κάνει όλα; Αν δεν έχεις ένα ρυθμό και κυρίως ένα συγκεκριμένο σκοπό, πώς περιμένεις να αποδώσεις τα μέγιστα; Και τελοσπάντων βρες τι είναι αυτό που όντως σου αρέσει στο σεξ γιατί  έτσι θα γλιτώσεις και χρόνο και ταλαιπωρία.
 
5.    Δεν μιλάς: Και για το τέλος, κρατήσαμε προφανώς το αυτονόητο. Αν δε σου αρέσει κάτι, πες το! Εννοείται προσεκτικά και ευγενικά, γιατί απευθύνεσαι σε γυναίκα και όχι στον κολλητό σου. Δε νομίζουμε ότι αν σε θέλει και θέλει όντως να κάνετε καλό σεξ δε θα σε ακούσει. Εκτός πια κι αν έχεις πέσει σε καμία ηλίθια. Αλλά γενικά να ξέρεις, ότι καμία γυναίκα δε συμβιβάζεται για καιρό με μέτριο σεξ.



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved