Το νού σου! 8 γυναικείες σκέψεις όταν χρησιμοποιείς εντελώς λάθος τα δάχτυλά σου…

Το νού σου! 8 γυναικείες σκέψεις όταν χρησιμοποιείς εντελώς λάθος τα δάχτυλά σου…

Σου ανοίγουμε τα μάτια!

Το σεξ όπως έχεις συνειδητοποιήσει πλέον, δεν είναι μόνο η διείσδυση αυτή καθεαυτή, αλλά ευτυχώς-ή δυστυχώς- υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις προκειμένου και να διαρκέσει περισσότερο και η απόλαυση να είναι μεγαλύτερη.

Ναι ξέρουμε ότι έχεις υπόψη σου τα προκαταρκτικά-όπως το στοματικό για παράδειγμα-αλλά δεν αναφερόμαστε σε αυτά. Βασικά σήμερα λέμε να καταπιαστούμε με το θέμα των χεριών σου και συγκεκριμένα των δαχτύλων σου, τα οποία είτε δε χρησιμοποιείς, είτε χρησιμοποιείς εντελώς λάθος. Και μπορεί η παρτενέρ σου να μη σου λέει κάτι-για να μη σε προσβάλει κυρίως-αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι σκέψεις της, όταν βιώνει κάτι τέτοιο, δεν είναι και οι πιο θετικές. Αλλά ας γίνουμε πιο σαφείς…

1.    Άραγε θεωρεί ότι μου αρέσει; Ξέρεις τι είναι εσύ να έχεις το χαμόγελο της ευτυχίας και φυσικά το ύφος του απόλυτου εραστή κι εκείνη να βασανίζεται και να μην ξέρεις πώς να σου το πει; Για κάποιο περίεργο λόγο, η συντριπτική πλειοψηφία το συγκεκριμένο το κάνει λάθος. Μη μας ρωτάς γιατί. Κάτσε να το ψάξεις μόνος σου. Εμείς κάναμε την αρχή.

2.    Γιατί συμπεριφέρεται σαν να μην έχει πέος; Η απορία αυτή έρχεται όταν η ώρα περνάει και η κούραση, όπως και η βαρεμάρα, κάνει την εμφάνισή της. Σε περίπτωση που έχεις κάνει πάνω από μία φορά σεξ στη ζωή σου, θα πρέπει να ξέρεις ότι αν το συγκεκριμένο γίνεται για παραπάνω από 2 λεπτά (και πολύ λέμε) καταντάει εκνευριστικό. Και κουραστικό και δυσάρεστο. Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις κάτι άλλο και δεν εννοούμε κι άλλο… δάχτυλο!

3.    Άραγε να ξέρει πού είναι η κλειτορίδα μου; Βασικό και μη εξαιρετέο. Δηλαδή το κάνεις που το κάνεις, το κάνεις και εντελώς λάθος. Διότι φίλε μου η κλειτορίδα υπάρχει για έναν πολύ βασικό λόγο, ο οποίος είναι για να αγγίζεται και να χρησιμοποιείται. Αν εσύ λοιπόν την αγνοείς και μάλιστα επιδεικτικά, τότε η καλή σου είναι λογικό να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά το ακριβώς αντίθετο.

4.    Δηλαδή υπάρχει γυναίκα που της έχει αρέσει αυτό; Και τώρα αρχίζουν τα παιχνίδια του μυαλού και οι σκέψεις πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο. Η αλήθεια είναι, ότι σε περίπτωση που το κάνεις, και δεν έχεις καταφέρει καμία γυναίκα μέχρι στιγμής να βγάλει έστω έναν αναστεναγμό, τότε λογικά δεν έχεις καταφέρει να ευχαριστήσεις ποτέ σου καμία. Τουλάχιστον όχι με το δάχτυλό σου. Ελπίζουμε σε άλλες δραστηριότητες, με άλλα μέλη του σώματος να τα πηγαίνεις καλύτερα.

5.    Η προηγούμενη γκόμενά του πρέπει να τον είχε ταράξει στο ψέμα: Προφανώς. Γιατί αν συνεχίζεις να το κάνεις με ενθουσιασμό, κάποια γυναίκα σε δούλευε μες στην μούρη σου. Μη στενοχωριέσαι, σε όλους έχει συμβεί. Απλά αν θέλεις να είναι η τελευταία φορά, ή άσε το κεφάλαιο δάχτυλο μια και καλή, ή μάθε να το χρησιμοποιείς.

6.    Θεέ μου, είμαι ανοργασμική: Καταλαβαίνεις τι κάνεις αγαπητέ μου; Με την αχρηστία σου μας κάνεις να αμφιβάλουμε για τη σεξουαλικότητά μας, γιατί πάντα θα αμφιβάλλουμε ως παρανοικές γυναίκες που είμαστε. Αντί να κάτσουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς είμαστε μια χαρά κι εσύ όχι, μας πιάνουν τα ψυχολογικά μας. Και αυτό είναι ό, τι χειρότερο μπορείς να κάνεις.

7.    Πρέπει να βρω έναν ευγενικό τρόπο για να του το πω: Όχι για να δεις πόσο γλυκές και καλές είμαστε. Ακόμα και τώρα, τη δύσκολη αυτή στιγμή, που εμείς βασανιζόμαστε και σίγουρα… δοκιμαζόμαστε, δε χάνουμε την ευγένειά μας και το πόσο κυρίες είμαστε. Άλλη στη θέση μας θα σε είχε βρίσει, αδιαφορώντας για το αν θα προσβληθείς.

8.    Μήπως να κάνω ότι τελειώνω και να σηκωθώ να φύγω; Ε συγνώμη αλλά σου χρειάζεται κι αυτό. Στο λέμε με τον ένα τρόπο, στο λέμε με τον άλλο, κι εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Μας αναγκάζεις να σου πούμε ψέματα και να σε αφήσουμε να ζεις με ψευδαισθήσεις. Αλλά και τι μας νοιάζει; Μήπως θα σε ξαναδούμε;



«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved