Συγκεντρώσου! Αυτές είναι οι 3 στάσεις που θα της δώσουν εγγυημένους οργασμούς

Συγκεντρώσου! Αυτές είναι οι 3 στάσεις που θα της δώσουν εγγυημένους οργασμούς

Μη νομίζεις πως τα ξέρεις όλα! Σου ανοίγουμε τα μάτια...

Mπορεί να υπερηφανεύεσαι ότι είσαι ο απόλυτος εραστής και ότι όποια γυναίκα πέσει στα χέρια σου, καλοπερνάει, μπορεί να θεωρείς ότι είσαι ικανός να προσφέρεις απλόχερα πολλαπλούς οργασμούς, αλλά καλύτερα από τις ίδιες τις γυναίκες δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρεις.

Με λίγα λόγια εμείς επειδή δεν κρατάμε τίποτα για τον εαυτό μας-για καλό δικό μας φυσικά-ρωτήσαμε και μάθαμε ποιες είναι οι top στάσεις για αν έρθει μία γυναίκα σε οργασμό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά οι στιγμές που έχεις εξαντληθεί και προσπαθείς ματαίως, καλό θα ήταν να ξέρεις την κίνηση ματ για να τελειώσετε και να πάτε σπίτια σας.

1. Πρώτη και καλύτερη στις προτιμήσεις ήρθε το γνωστό-ή όχι και τόσο-cowgirl το οποίο φυσικά είναι η γυναίκα από πάνω αλλά στο καθιστό. Εκτός του ότι της δίνει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης, με αποτέλεσμα να νιώθει ότι έχει το πάνω χέρι, μπορεί να δώσει το δικό της ρυθμό και τη δική της… ροή κι εσύ απλά να ακολουθείς. Σε περίπτωση λοιπόν που αρχίσεις να αγκομαχάς γιατί το κορίτσι είναι και λιγάκι δύσκολο, τότε βάλτην από πάνω, άραξε και άστη να κάνει τα δικά της. Ε δεν μπορεί, θα τελειώσει κάποια στιγμή. Αν στο μεσοδιάστημα σε πάρει ο ύπνος, πιστεύουμε ότι θα ξυπνήσεις από τον πόνο της σφαλιάρας που θα φας. Οπότε όλα καλά.

2. Η δεύτερη κατά σειρά πιστεύουμε ότι θα σε κάνει να χαρείς λίγο παραπάνω γιατί είναι το αγαπημένο των αντρών-και όπως φαίνεται και των γυναικών-doggy style. Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που παραπονιούνται ότι πονάνε, υπάρχουν κι εκείνες που θεωρούν ότι η στάση αυτή τις προσβάλει ως προσωπικότητες (σε αυτές μη δίνεις σημασία), υπάρχουν και εκείνες που απλά παραδέχονται την αλήθεια: Είναι ωραία γιατί επιτρέπει πολύ καλύτερη διείσδυση από πολλές άλλες. Βέβαια, σε περίπτωση που θέλεις να πετύχεις το στόχο σου, ο οποίος είναι να την κάνεις να τελειώσει, καλό θα ήταν να μην κάνεις σαν αφηνιασμένος και να προσπαθήσεις να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου. Διαφορετικά θα την εκνευρίσεις και δε θα έχει κι άδικο.

3. Ε και επειδή ρωτήσαμε γυναίκες, δε θα μπορούσε να λείπει το ιεραποστολικό από τη λίστα, γιατί είναι απλό, είναι εύκολο και είναι και αποτελεσματικό. Ναι ξέρουμε εσύ το βαριέσαι μέχρι αηδίας, όχι μόνο γιατί πρέπει να κάνεις τα περισσότερα, αλλά κυρίως γιατί έχεις συνδέσει τη στάση αυτή με βαρετές καταστάσεις. Αν όμως είσαι λίγο μάγκας, θα σηκώσεις και τα ποδαράκια της λίγο πιο ψηλά, θα σηκώσεις κι εσύ κάπως τη λεκάνη σου για να μην την καταπλακώνεις και της κόβεις την ανάσα και θα δεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά. Βασικά κατά 99% θα φτάσεις στο στόχο σου, να τη φέρεις στον πολυπόθητο οργασμό, αλλά ok, ας μη σου γίνει και συνήθεια γιατί σε βλέπουμε να σε παίρνει ο ύπνος.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved