Γυναίκα και σεξ: 10 πράγματα που όλες θα θέλαμε να ξέρεις

Γυναίκα και σεξ: 10 πράγματα που όλες θα θέλαμε να ξέρεις

Να ξεκαθαρίσουμε ότι μάλλον τις γυναίκες τις έχεις παρεξηγήσει και εσύ και οι φίλοι σου και ο υπόλοιπος αντρικός πληθυσμός. Όχι ότι δεν είμαστε τρελές και παρανοϊκές-δεν είναι αυτό-αλλά σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα, μοιάζουμε πολύ περισσότερο με σένα απ’  όσο νομίζεις.

Όπως για παράδειγμα το σεξ, το οποίο ούτε καταναγκαστικό έργο θεωρούμε ούτε και ένα μέσο απλά και μόνο για να ευχαριστήσουμε εσένα. Εν ολίγοις, πολλά δεν ξέρεις για τη γυναίκα και το σεξ αλλά είμαστε εμείς εδώ για να σε διαφωτίσουμε. Αν θεωρείς ότι είσαι τόσο καλός, μπορείς απλά να μη διαβάσεις παρακάτω.


1. Το ότι μας έδωσες έναν οργασμό, άντε και δύο, δε σημαίνει ότι θέλουμε να σε παντρευτούμε. Γενικά αυτό με το τύλιγμα ξεπέρασέ το λίγο. Καμία-εκτός αν είναι μουρλή-δε θα σκεφτεί έτσι. Όχι τίποτα άλλο, από το φόβο σου και μόνο, μπορεί να γίνεις τεράστιος κόπανος (όπου κόπανος βάλε την άλλη λέξη) και να καταλήξεις να σε παρατήσει εκείνη γιατί δε θα σε αντέχει. Γενικά χαλάρωσε λιγάκι. Τώρα αν είσαι τόσο μεγάλο κελεπούρι, αλλάζει το πράγμα. Αλλά είσαι;

2. Τα one night stands δεν είναι μόνο για σένα όπως έχεις καταλάβει. Όχι ότι το κάνουμε και σύστημα, αλλά αν μας αρέσει κάποιος και δεν έχουμε δεσμεύσεις , δε θα καταπιεστούμε κιόλας. Είπαμε.

3. Προφανώς και οι φίλες μας ξέρουν ακριβώς πώς το κάνουμε, πώς είσαι… ανατομικά και κυρίως τι μας λες κατά τη διάρκεια του σεξ. Και πραγματικά αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο συνεχίζεις να πιστεύεις ότι δεν τους έχουμε πει κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια. Μόνο μία περίπτωση υπάρχει να μη συμβαίνει αυτό: Να μην έχουμε φίλες!!!

4. Το μέγεθος και το πάχος απασχολούν πολύ περισσότερο εσένα. Όχι ότι αν το… ψάχνουμε θα μας αρέσει, αλλά έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το θέμα είναι καθαρά στο μυαλό σου και φυσικά στων φίλων σου, με τους οποίους δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις συζητήσει… την κληρονομιά σου, βάζοντας πάντα 2-3 πόντους παραπάνω. Και ποιος θα το μάθει;

5. Όταν εμφανίζεσαι αποτριχωμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια, να ξέρεις ότι κάνουμε τεράστια προσπάθεια να μη γελάσουμε. Γενικά, αντιλαμβανόμαστε το θέμα που έχεις με τις τρίχες σου, αλλά όταν η γάμπα σου είναι πιο λεία από τη δική μας αισθανόμαστε λίγο περίεργα. Καταλαβαίνεις, δεν είμαστε για συγκρίσεις τώρα.

6. Σε περίπτωση που είσαι υπερήφανος για τις αντοχές σου-μια ώρα συνήθως βάζετε-μπράβο σου, αλλά εμείς δε θέλουμε. Προσπάθησε να συντομεύεις, δεν ξέρουμε πώς αλλά προσπάθησε, γιατί από ένα σημείο και μετά επέρχεται η κούραση. Δουλεύαμε όλη μέρα, τι να κάνουμε;

7. Μην το πάρεις προσωπικά αν αναφέρουμε κάτι για δονητή. Μας αρέσεις πολύ, απλά θέλουμε-το πολύ καλό σεξ που κάνουμε-να το απογειώσουμε. Αν τελικά εκνευριστείς, μην τολμήσεις την επόμενη φορά να μας ζητήσεις να φωνάξουμε και μία φίλη μας. Έλεος.

8. Μην ρωτάς συνέχεια αν τελειώσαμε και αν μας αρέσει, γιατί μας αγχώνεις. Και αν μας αγχώνεις το όλο θέμα θα πάρει παράταση. Και σίγουρα δεν το θέλεις γιατί αυτό σημαίνει επιπλέον δουλίτσα για σένα.

9. Και φυσικά δεν υπάρχει γυναίκα που να μη θέλει να κάνει σεξ, όσο τουλάχιστον θέλεις κι εσύ. Το ότι δεν κάνουμε σα λιγούρια δε σημαίνει ότι είμαστε και ανέραστες. Απλά προσπαθούμε να κρατάμε μία αξιοπρέπεια.

10. Και τέλος, μπορεί να μην ξεχνάς πλέον τα προκαταρκτικά-και μπράβο σου γι’ αυτό-αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει μόλις τελειώσουμε να συμπεριφέρεσαι σαν να σου είμαστε και βάρος. Βασικά μη γυρνάς την πλάτη, και αρχίζεις τα ροχαλητά γιατί δεν είναι κομψό. Προσπάθησε να είσαι έστω και λίγο κύριος.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved