Αυτά είναι τα 5 γυναικεία σημεία που πρέπει να προσέξεις καλύτερα!

Αυτά είναι τα 5 γυναικεία σημεία που πρέπει να προσέξεις καλύτερα!

Ως γνωστόν εσείς οι άντρες, ως πιο άγαρμποι γενικά, είστε άγαρμποι και στο σεξ, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλείτε τραυματισμούς με την αδυναμία να ελέγξετε χέρια, πόδια, μέχρι και κινήσεις του σώματος γενικότερα.

Και μπορεί να περηφανεύεσαι, κι εσύ όπως όλοι, ότι είσαι ο απόλυτος εραστής-δεν είσαι μάλλον-αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις κι εσύ τα λάθη σου, όση εμπειρία κι αν έχεις.

Δεν ξέρουμε αν το έχεις καταλάβει, αλλά υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα σημεία του γυναικείου σώματος, στα οποία εξακολουθείς να μη δίνεις τη δέουσα σημασία, κάτι που προφανώς δεν κάνει τις επιδόσεις σου κακές, αλλά δε σου δίνει και το κάτι παραπάνω για να ανέβεις στο βάθρο με τους απόλυτους εραστές.

Εδώ σου έχουμε κάποια παραδείγματα, έτσι για να πάρεις μία ιδέα και φυσικά να εφαρμόσεις-για το καλό όλων-.

1. Τα χείλη: Όχι δεν εννοούμε ότι δε φιλάς ποτέ, την κοπέλα, την παρτενέρ ή τελοσπάντων αυτή που κάνεις σεξ περιστασιακά. Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι όταν πας να τη φιλήσεις, μην το κάνεις σαν να την μισείς και κυρίως μην το κάνεις σαν να θες να της καταβροχθίσεις το λάρυγγα. Καμιά φορά το φιλί μπορεί να κάνει περισσότερη δουλίτσα από όση νομίζεις. Δώσε λίγη περισσότερη προσοχή και κυρίως περισσότερη τρυφερότητα. Δε θα πάθεις και τίποτα.

2. Το λαιμό: Είτε χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλά σου είτε τη γλώσσα σου-ε δεν έχεις κι άλλα —τότε να ξέρεις τις έχεις κερδίσει τις εντυπώσεις. Γενικότερα το σημείο αυτό είναι πολύ ευαίσθητο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα της αρέσει. Βασικά μάθε να χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου λίγο περισσότερο γιατί καμιά φορά το σεξ εκτός από ικανότητα και χημεία, θέλει και ποικιλία.

3. Τα αυτιά: Συγνώμη αλλά όσο αστείο κι αν σου φαίνεται, το θεωρούμε τουλάχιστον απαραίτητο να ασχοληθείς λίγο με τα αυτιά της, πόσο μάλλον όταν η ασχολία σου αυτή είναι και συνδυαστική-εννοούμε να ασχολείσαι εξίσου εντατικά και αποδοτικά και με άλλα σημεία-. Με λίγα λόγια, όσο εσύ χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου στο ένα σημείο, αξιοποίησε τα δάχτυλά σου σε ένα άλλο. Τώρα άμα δεν μπορείς το multitasking, λυπούμεθα αλλά θα πρέπει να το δουλέψεις λίγο παραπάνω.

4. Το εσωτερικό των μηρών: Αν έχεις καταπιαστεί με το συγκεκριμένο, είσαι άρχοντας και κορυφή. Αλλά επειδή δεν το νομίζουμε, καλό θα ήταν να το εντάξεις στο προγραμματάκι σου. Το σημείο αυτό είναι από τα πιο ευαίσθητα στο γυναικείο σώμα, μη σου πούμε αμέσως μετά τον κόλπο. Κάνε τη δοκιμή σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δεις στο βλέμμα της τα αποτελέσματά της. Και σίγουρα θα είναι θετικά.

5. Το πίσω μέρος του κεφαλιού: Πρόσεξε γιατί είναι ευαίσθητο σημείο και θα πρέπει να του φερθείς με ευγένεια και αγάπη. Κάνε ένα μασαζάκι για να χαλαρώσει το κορίτσι και στη συνέχεια μπορείς να πας και στο κυρίως πιάτο. Να ξέρεις, το μασάζ στο κεφάλι είναι πολύ πιο χαλαρωτικό από αυτό στην πλάτη-όχι όμως και από αυτό στα οπίσθια-εντάξει είπαμε, οπότε αν μάθεις να το κάνεις και σωστά τότε έχεις κάνει level up και μάλιστα σημαντικό.



Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved