Τα πιο χαζά (και αηδιαστικά) πράγματα που κάνουν οι γυναίκες όταν δεν είναι άντρες μπροστά

Τα πιο χαζά (και αηδιαστικά) πράγματα που κάνουν οι γυναίκες όταν δεν είναι άντρες μπροστά

Ως γνωστόν, εσείς οι άντρες κατέχετε τα πρωτεία της αηδίας και της αέναης βλακείας, με την καλή και χαριτωμένη πάντα έννοια.

Εξάλλου όσο κι αν μεγαλώσετε τις γνωστές καφρίλες σας θα τις κάνετε πάντα, γιατί κατά βάθος κρύβετε μέσα σας ένα παιδί. Παρόλα αυτά, μπορεί πολλές από εμάς να μας θεωρείτε  βασίλισσες του πάγου όταν μας βλέπετε έξω-και πιθανόν να ισχύει- αλλά όταν είμαστε μακριά σας, που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να το παίζουμε ούτε σέξι ούτε γυναικάρες, αγγίζουμε απίστευτα όρια χαζομάρας και σιχαμάρας, σε σημείο να χάνουμε μέχρι και τη γυναικεία μας υπόσταση. Πάρε μία ιδέα για να ξέρεις την επόμενη φορά, ότι πίσω από τη… λαμπερή εικόνα, βρίσκεται ένας dude.

1.    Μπορεί να επικρατεί η άποψη ότι οι κάπως βρωμίλοι της υπόθεσης είναι οι άντρες, αλλά θα σου καταρρίψουμε τον μύθο μια και καλή. Σε περίπτωση που χρειαστεί για κάποιο λόγο να μείνουμε ένα ολόκληρο σ/κ στο σπίτι, πολύ δύσκολα θα μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε μπάνιο-ειδικά αν είναι χειμώνας-. Για λούσιμο ούτε λόγος φυσικά. Οπότε πολύ πιθανό απλά να τριγυρνάμε στο σπίτι, με λερωμένες-πάντα-πιτζάμες και μαλλί κοτσάκι μπας και κρύψουμε την αλουσιά, που δεν κρύβεται!

2.    Όσον αφορά στο φαγητό, την εικόνα της γλυκιάς κοπέλας που τρώει με μαχαιροπίρουνο-τι είναι αυτό;-και σκουπίζεται μέτα από κάθε μπουκιά, ξέχασέ την! Ειδικά σε μαζώξεις με φίλες όπου υπάρχουν πίτσες, σουβλάκια και όλα τα γνωστά, επικρατεί κυριολεκτικά πανικός. Και ναι, θα μιλήσεις με φαγητό στο στόμα, δε θα σε νοιάξει αν σου στάξει σάλτσα στο πηγούνι, οπωσδήποτε θα φας με τα χέρια και στο τέλος θα ξεκουμπώσεις και το πρώτο κουμπί του τζιν σου γιατί θα κινδυνεύεις να σκάσεις. Απλά καθημερινά πράγματα.

3.    Α επίσης, όταν βλέπετε μία γυναίκα, να φοράει σέξι μπότα ή ένα εντυπωσιακό παπούτσι τελοσπάντων, μιλάμε πάντα για χειμώνα, κατά 99% από μέσα κρύβονται κάλτσες με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και μάλιστα… τρύπιες! Είναι που δε δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο κομμάτι αυτό και φοράμε ό, τι βρούμε μπροστά μας. Μην μας παρεξηγείς.

4.    Εκτός φυσικά από τις κάλτσες, έχουμε κι άλλο ένοχο και αηδιαστικό μυστικό. Όταν δεις γυναίκα το καλοκαίρι-ίσως και την άνοιξη-να φοράει γόβα peep toe (εξηγούμε: Είναι η γόβα που είναι ανοιχτή μπροστά και φαίνονται τα δύο πρώτα δάχτυλα), να ξέρεις ότι βαμμένα είναι ΜΟΝΟ τα νύχια που φαίνονται. Αν είσαι μάγκας προκάλεσέ τη να βγάλει το παπούτσι. Θα προτιμήσει να της ξυρίσεις το κεφάλι παρά να κάνει αυτό. Στο υπογράφουμε.

5.    Κάτι άλλο βασικό: Όταν έχεις δηλώσει ότι έχεις δουλειά, και άρα δε θα βρεθούμε απόψε, αυτομάτως το σώμα μας μπαίνει σε mood σπιτιού ή συνάντησης με φίλες. Όταν λοιπόν το ραντεβού σου ακυρωθεί τελευταία στιγμή, και μας πάρεις τηλέφωνο για να βρεθούμε σε 10 λεπτά, τότε το πιο πιθανό είναι να φας άκυρο. Όχι γιατί δε θέλουμε να σε δούμε αλλά γιατί είμαστε άλουστες, αξύριστες, δεν έχουμε κάνει μανικιούρ και πεντικιούρ, και φοράμε το εσώρουχο της γιαγιάς μας. Τώρα ξέρεις λοιπόν!

6.    Εννοείται ότι όταν ήμαστε μόνες στο σπίτι, μένουμε τα εσώρουχα και χορεύουμε αλά  J.Lo, πάντα μπροστά στον καθρέφτη για να βλέπουμε και την απόδοσή μας. Μην ενθουσιάζεσαι όμως με το ότι είμαστε με τα απολύτως απαραίτητα. Το θέαμα που παρουσιάζουμε είναι από γελοίο έως αποκρουστικό.

7.    Και τέλος, κάτι πολύ βασικό που θα σου αλλάξει ίσως και τη ζωούλα. Όταν μας στέλνεις μήνυμα και δεν σου απαντάμε, δεν είναι ούτε γιατί σε αγνοούμε-καλά μπορεί κι αυτό-ούτε γιατί δεν έχουμε δει το μήνυμα. Ο πιο συνηθισμένος λόγος είναι ότι ή έχουμε απομακρυσμένο το κινητό μας για να μη σου απαντήσουμε ή ότι μας έχουν αλυσοδέσει οι φίλες μας για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Υπάρχει πιθανότητα να μην είναι αυτό, αλλά μικρή, μη φανταστείς!

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο καυτές πόζες της Ιωάννας Τούνη

Η κορμάρα που αναστάτωσε την Πολυκατοικία



Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved