Αυτά είναι τα 5 μεγαλύτερα ψέματα των γυναικών αμέσως μετά το σεξ!

Αυτά είναι τα 5 μεγαλύτερα ψέματα των γυναικών αμέσως μετά το σεξ!

Tι νομίζατε; Ότι το ψέμα είναι μόνο αντρικό προνόμιο;

Ήρθε η ώρα να σε αιφνιδιάσουμε και να γυρίσουμε ολόκληρη την κοσμοθεωρία σου τούμπα, με αυτή και μόνο, την κοινώς αποδεκτή αλήθεια: Όλες οι γυναίκες ψεύδονται και μάλιστα ασυστόλως. Με μία διαφορά όμως. Εσύ λες τα ψέματα σου λίγο πριν το σεξ, για να κάνεις σεξ, κι οι γυναίκες τα λένε λίγο μετά, για διάφορους φυσικά λόγους. Ο βασικότερος είναι για να ξανακάνουν σεξ, ενώ σε πιο σπάνιες, σκληροπυρηνικές περιπτώσεις, για να σε ξεφορτωθούν! Εδώ λοιπόν, σου έχουμε τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι γυναίκες, αμέσως μετά το σεξ. Δώσε βάση μπας και σωθείς.

1. Ήταν το καλύτερο: Κοίταξε να δεις... Μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου τον απόλυτο επιβήτορα. Μπορεί να συστήνεσαι ως ο άγνωστος εγγονός του Γκουσγκούνη και μπορεί να θεωρείς ότι κάνεις καταπληκτικό σεξ και συνάμα... έρωτα, αλλά όπως γίνεται με όλους τους άντρες, μάλλον έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Οπότε, όταν σου πει ότι ήσουν ο καλύτερός της, μάλλον ήσουν μέτριος και θέλει να το ξανακάνετε για να δει μήπως κρύβεις άσο στο μανίκι. Το να είσαι όντως sex machine παίζει, αλλά όχι ιδιαίτερα. Να τα λέμε κι αυτά.

2. Eννοείται ότι τελείωσα: Αν η φράση αυτή συνοδεύεται και από γούρλωμα ματιών, να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα: Δεν τελείωσε. Γενικά είναι αρκετά δύσκολο για μία γυναίκα να τελειώσει, πόσο μάλλον με τις πρώτες φορές που πηγαίνει με έναν άντρα. Επίσης, αν όντως είχε τελειώσει, θα το είχες αντιληφθεί μιας και είναι κάπως απίθανο να ήταν τόσο διακριτική και ήσυχη. Οπότε αγαπητέ μου, μάλλον δε σκόραρες απόψε. Για την ακρίβεια πέτυχες δοκάρι. Πάντως να ξέρεις, ότι δεν οι γυναίκες δεν είναι ιδιαιτέρως αυστηρές στο θέμα αυτό, και δίνουν άπειρο χρόνο. Άσε που στην προκειμένη σου λέμε ψέματα για να μη σε πληγώσουν.

3. Προφανώς και τα πράγματα δε θα είναι περίεργα μεταξύ μας: Σε περίπτωση που κάνατε μόνο σεξ αλλά δεν έχετε σκοπό να το προχωρήσετε-κοινώς να μείνετε fuck buddies-να είσαι σίγουρος, ότι όσο άνετος και κουλ είσαι εσύ, τόσο στη τσίτα και έξαλλη θα είναι εκείνη. Είναι μάλλον θέμα γονιδίων και φύσης δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε αλλιώς. Να ξέρεις, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σε δει και να μην αλλάξει 10 χρώματα, στην προσπάθειά της φυσικά να σε έχει μονίμως στο οπτικό της πεδίο. Όταν μία γυναίκα κάνει σεξ με έναν άντρα, της αρέσει. Δεν είναι ότι απλά ήταν σε mood και βρέθηκε ο υποψήφιος. Οπότε, σε περίπτωση που θέλεις να φέρεις γυναίκα, και ξέρεις ότι θα είναι και εκείνη παρούσα καλό θα ήταν να το αποφύγεις γιατί οι συνέπειες θα είναι τουλάχιστον δραματικές. Και θα φταις δυστυχώς εσύ.

4. Όχι δεν ένιωσα καθόλου άσχημα: Εντάξει μην τις παρεξηγείς, αλλά το γυναικείο σώμα διαφέρει σημαντικά από το αντρικό. Η βασική διαφορά φυσικά είναι ότι ενώ ο άντρας... βάζει, η γυναίκα δέχεται, κάτι που αυτομάτως αποτελεί εστία διαφόρων ήχων οι οποίοι κάνουν σχεδόν πάντα την εμφάνισή τους. Ένα πράγμα βάλε καλά στο μυαλό σου: Όσο άνετη και χαλαρή κι αν το παίζει, μόλις τελειώσετε θα κλειστεί στην τουαλέτα-και καλά για να κάνει ντους-αλλά να ξέρεις ότι θα κλάψει ενώ παράλληλα θα μιλάει με την κολλητή της στο κινητό, η οποία μάταια θα προσπαθεί να την παρηγορήσει.

5. Ναι θέλω να το ξανακάνουμε εδώ και τώρα: Όχι καλέ προφανώς και δε θέλουν. Οι γυναίκες χρειάζονται το χρόνο τους, τη βολή τους και την ηρεμία τους. Ένα μισάωρο-και καλά με αγκαλιές-λίγη κουβέντα περί ανέμων και υδάτων και αφού γίνουν όλα αυτά, τότε σιγά σιγά, αρχίζουμε και ξαναμπαίνουμε σε φάση για δεύτερο γύρο. Αν σου πουν ότι θέλουν ξανά μέσα σε 5 λεπτά, σίγουρα σου λένε ψέματα.



Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved