Sexting: Αν το κάνεις κάνε το καλά!

Sexting: Αν το κάνεις κάνε το καλά!

Το sexting είναι πλέον τέχνη. Τέχνη του απομακρυσμένου σεξ. Τέχνη του «δοκιμάζω πριν την πραγματική επαφή». Τέχνη των εραστών που ζουν μίλια μακριά ή τέχνη του «μένω δίπλα αλλά ποιος σηκώνεται τέτοια ώρα από το κρεβάτι;».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπάρχουν διάφορες κατηγορίες sexting εραστών: Μερικοί άντρες μπορεί να είναι εξαιρετικά απότομοι και να χαλάσουν τη στιγμή, μερικοί υπερβολικά ντροπαλοί και τελικά δεν εξιτάρουν την γυναίκα και μερικοί δάσκαλοι με διδακτορικό! Σε εμάς τις γυναίκες αρέσουν οι καλύτεροι του είδους και δε δεχόμαστε τίποτα λιγότερο από έναν εραστή που ξέρει τα κουμπιά… του κινητού!

Όπως στο σεξ υπάρχει το savoirfaire έτσι και στο διαδικτυακό σεξ υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρείς για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα (και όπου επιθυμητό αποτέλεσμα βλέπε την κοπέλα με το κινητό να φτάνει στην κορύφωση με αυτά που διαβάζει).

Τέσσερις είναι οι κανόνες που αποδεδειγμένα πρέπει να τηρείς κάθε φορά:

Ποτέ (μα ποτέ) μη στείλεις φωτογραφία πρώτος
 Το παιχνίδι λειτουργεί ως εξής. Εσύ ναι,  είσαι οπτικός τύπος και το ξέρουμε. Η γυναίκα αντιθέτως με το να δει την «περιοχή» σου στα ξαφνικά και σε fullscreen δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να διεγερθεί. Δεν έχει συμβεί και δε θα συμβεί. Η γυναίκα στο σεξ είναι ακουστικός τύπος και τρελαίνεται με αυτά που ακούει. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Ξεκίνησε τη συζήτησή σας χαλαρά και εφόσον ξέρεις πως είναι στο σπίτι της. Ρώτα την πράγματα όπως τι φοράει, τι της αρέσει στο σεξ και μετά μπορείς να της πεις τι βρίσκεις σέξι πάνω της. Άσε τη συζήτηση να εξελιχθεί χωρίς να έχεις στο μυαλό σου πως πρέπει να φτάσετε στο διαδικτυακό σεξ. Φωτογραφία θα στείλεις μόνο αν στο ζητήσει ή της το προτείνεις και έχεις το «ναι» της.

Μην την πιέζεις
Μπορεί να θες να την δεις γυμνή ή ημίγυμνη, αλλά όσο της πιέζεις τόσο εκείνη θα έρχεται σε άμυνα (εκτός και αν είναι έμπειρη στο sexting που θα σου στείλει φωτό πριν καν το ζητήσεις). Πες της λοιπόν ότι θες να την δεις γυμνή ΜΙΑ φορά. Μην πιέσεις όμως. Αν θέλει θα σου στείλει…. Αν σου πει όχι, απλώς συνέχισε τη συζήτηση.

Να είσαι γενναιόδωρος στα κομπλιμέντα
Αν σου έστειλε φωτογραφία της σημαίνει πως σε θέλει αρκετά. Για αυτό λοιπόν μόλις την λάβεις στο inbox σου περιέγραψε της πόσο σου άρεσε και τι σου άρεσε. Η περιγραφή δείχνει πως την κοίταξε για ώρα και πως σου άρεσε αυτό που είδες. Αν την κάνεις να νιώσει ποθητή πολύ πιθανό να σου στείλει και δεύτερη και τρίτη.

Διέγραψε το υλικό μετά τη συνομιλία
Το να δείξεις την επόμενη μέρα τη συζήτηση και τις φωτογραφίες που σου έστειλε εκείνη στον κολλητό σου δεν σε κάνει πιο πολύ άντρα. Μη δείξεις τίποτα σε κανένα γιατί εκείνη επέλεξε να τις δεις εσύ και όχι ο κολλητός σου. Ακόμη επειδή κινητό είναι και μπορεί να χαθεί ή να κλαπεί σβήσε κάθε υλικό από τη συσκευή για να μην δεις ποτέ εκείνη ή εσένα στο διαδίκτυο.

YΓ.: Μην ξεχνάς πως οι φωτογραφίες ΧΩΡΙΣ πρόσωπο -και οι δικές σου και εκείνης- είναι μονόδρομος!

Καλό sexting με ασφάλεια…



Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved