Το… κωλόπαιδο που έγινε «βασιλιάς! (photos&videos)

Το… κωλόπαιδο που έγινε «βασιλιάς! (photos&videos)

Το Onsports παρουσιάζει την ιστορία της πολυτάραχης ζωής του βασιλιά του Instagram Νταν Μπιλζεριάν – Από τα δυο καρδιακά επεισόδια στην κορυφή των social media

Ψάχνοντας στις… σκοτεινές γωνίες της πολυτάραχης ζωής του Νταν Μπιλζεριάν, συνειδητοποιείς πολύ γρήγορα ότι δεν υπάρχει και πολύ… φως. Όπλα, καρδιακές προσβολές από υπερβολική δόση Viagra, πατέρας με τεράστιο φάκελο γεμάτο οικονομικά εγκλήματα και γυναίκες. Πολλές και πολύ γυμνές γυναίκες!

Ο κόσμος τον γνωρίζει ως «Instagram King», «Instagram Playboy King» και «Blitz». Στις 7 Δεκεμβρίου του 1980 ο γιός του Αρμένιου Πολ Μπιλζεριάν και της Τέρι Στέφεν ήρθε στη ζωή και βαπτίσθηκε Νταν Μπιλζεριάν. Ποιος θα περίμενε ότι 34 χρόνια αργότερα, από το πουθενά, θα βρισκόταν στην κορυφή των social media; Αν κρίνουμε από τον… αέρα που εκπέμπει, ο ίδιος το γνώριζε από μικρός.

Το οικογενειακό στίγμα

Για να μάθεις έναν άνθρωπο, ξεκινάς από τις «ρίζες» του. Ο Πολ Άλεκ Μπιλζεριάν γεννήθηκε το 1950 στο Μαϊάμι και μεγάλωσε στο Γουόρσεστερ της Μασαχουσέτης. Πολλά χρόνια αργότερα όταν του ζήτησαν να περιγράψει τον εαυτό του, απάντησε: «Ανήλικος εγκληματίας»! Στα 18 του τον έστειλαν στον διευθυντή του σχολείου επειδή επέλεξε να φορέσει τζιν, παραβιάζοντας το dress code. Η αντίδρασή του ήταν απλά να παρατήσει το σχολείο.

Κοινώς, από νωρίς ήταν ένας άνθρωπος που αν δεν του «έκανε» κάτι, το παρατούσε. Επιθυμούσε να ζει μόνο αυτά που τον ικανοποιούν και όπως συνηθίζεται στη ζωή τέτοιων ανθρώπων, η αίσθηση του καθήκοντος για την πατρίδα είναι ισχυρή. Υπηρέτησε στον πόλεμο του Βιετνάμ, πήρε τρία παράσημα και στη συνέχεια έκανε στροφή 180 μοιρών στη ζωή του, αποκτώντας Μπάτσελορ στις σπουδές Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ σε ηλικία 25 ετών. Την ίδια χρονιά μπήκε στο Χάρβαρντ, αποφοίτησε και παντρεύτηκε τη συμφοιτήτριά του Τέρι Στέφεν το ’78.

Δυο χρόνια αργότερα η Τέρι έφερε στη ζωή τον Νταν Μπιλζεριάν, τον άνθρωπο που έχει κατακτήσει τον κόσμο των social media. Ο Πολ Μπιλζεριάν εξελίχθηκε από ελπιδοφόρος οικονομολόγος σε άνθρωπο των… σκιών. Κατηγορήθηκε για πολλές οικονομικές απάτες που αφορούσαν την εξαγορά εταιριών από άλλες εταιρίες.

Από τις ειδικές δυνάμεις στην… τσόχα

Το 2000 σε ηλικία 20 ετών ο Νταν Μπιλζεριάν δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα «Navy SEAL», δηλαδή στις ειδικές δυνάμεις υποβρύχιων επιχειρήσεων των ΗΠΑ. Απέτυχε αρκετές φορές να «περάσει» τις εξετάσεις, με τον ίδιο να δηλώνει πως «με άφησαν εκτός χωρίς ουσιαστικό λόγο».

Ο ρεπόρτερ που φιλοξένησε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα SOFREP.com σχετικά με το θέμα αποκάλυψε πως ο Μπιλζεριάν «κόπηκε» από το «Navy SEAL» επειδή παραβίασε στοιχειώδη κανονισμό που αφορά στην εκπαίδευση με όπλο.

Αυτό που τον… κέρδισε τελικά ήταν το πόκερ! Το 2009 τερμάτισε στη θέση 180 του World Series of Poker Main Event, κερδίζοντας 36.626 δολάρια. Είναι ιδρυτικό μέλος της Victory Poker, ιστοσελίδας για online πόκερ. Το 2010 ψηφίστηκε ανάμεσα στους πιο αστείους παίκτες πόκερ στον κόσμο από τους αναγνώστες του περιοδικού Bluff Magazine στο Twitter.

Εκτός από το πόκερ, ο Μπιλζεριάν είναι… ερωτευμένος και με τα αυτοκίνητα. Τόσο πολύ ώστε στις 9 Μαρτίου 2011 να τρέξει σε αγώνα με τον Τομ Γκόλντσταϊν, δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ με έπαθλο 385.000 δολαρίων στο Las Vegas Motor Speedway! Ο Μπιλζεριάν κέρδισε τον αγώνα οδηγώντας μια 1965 AC Cobra, ενώ ο αντίπαλός του οδηγούσε μια Ferrari 458 Italia!

The Instagram King!

Από την πρώτη ημέρα που ο «Blitz» -όπως τον αποκαλούν- μπήκε στον κόσμο του Instagram ήταν εμφανές πως θα ανέβαινε στην κορυφή. Όπλα, γυναίκες, πολεμικές τέχνες και πανάκριβα αυτοκίνητα αποτελούν άλλωστε μια… συνταγή που δεν αποτυγχάνει στο κορυφαίο φωτογραφικό social media στον πλανήτη!

Αυτή τη στιγμή ο Μπιλζεριάν έχει 7,9 εκατομμύρια followers στο Instagram και θεωρείται ο βασιλιάς της ιστοσελίδας, με το «Instagram King» να είναι ένα από τα ψευδώνυμά του! Χάρη στην παρουσία αμέτρητων γυναικών με ελάχιστα ή καθόλου ρούχα στον λογαριασμό του, ο Μπιλζεριάν ονομάζεται επίσης «Instagram Playboy King».

Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει extreme sports, προπονείται στα Mixed Martial Arts (MMA), κάνει scuba diving, mountain biking, snowmobiling και οδηγεί αγωνιστικά αυτοκίνητα. Η περιουσία του υπολογίζεται στα 100 εκατομμύρια δολάρια και η φήμη του γιγαντώνεται καθημερινά.

Επίσης, έχει παίξει στις ταινίες «Olympus Has Fallen», «Lone Survivor», «The Equalizer» και «The Other Woman», αφού είναι και ηθοποιός και κασκαντέρ στο Hollywood!

Ακολουθήστε τον Νταν Μπιλζεριάν

Instagram: https://instagram.com/danbilzerian/

Twitter: https://twitter.com/danbilzerian

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC_QUAojyp-3fcHeI8NV3DVg/feed

Facebook: https://www.facebook.com/danbilzerianofficial/timeline



Euroleague Final Four 2024, Παναθηναϊκός: Σλούκας κι Ερνανγκόμεθ ακολούθησαν μέρος της προπόνησης
Euroleague Final Four 2024, Παναθηναϊκός: Σλούκας κι Ερνανγκόμεθ ακολούθησαν μέρος της προπόνησης
ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χόρεψε αγκαλιά με την κούπα! - Δείτε το video
ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χόρεψε αγκαλιά με την κούπα! - Δείτε το video
Λίβερπουλ: Επίσημο! Ο Άρνε Σλοτ είναι ο αντικαταστάτης του Γιούργκεν Κλοπ
Λίβερπουλ: Επίσημο! Ο Άρνε Σλοτ είναι ο αντικαταστάτης του Γιούργκεν Κλοπ
Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: «Σαν παίζουμε εντός έδρας», δήλωσε ο Γιοβετιτς
Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: «Σαν παίζουμε εντός έδρας», δήλωσε ο Γιοβετιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved