Ο Μπαινόπουλος και οι άλλοι…

Ο Μπαινόπουλος και οι άλλοι…

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Για τις ανάγκες της σημερινής μας ιστορίας θα μεταφερθούμε κάπου στην κεντρική Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα σε ένα μεγάλο συνεδριακό κέντρο όπου είχαν συγκεντρωθεί όλοι οι υποψήφιοι επενδυτές που ενδιαφέρονται να πάρουν μετοχές ομάδας στη χώρα τους. Το συνέδριο μόλις έχει τελειώσει.

Ήταν εκεί επιχειρηματίες (λέγονται έτσι επειδή έχουν πάντα έτοιμα  κάποια επιχειρήματα γιατί δεν πήραν τις μετοχές ως τώρα) ερώτημα ήταν ίδιο προς όλους: Ο κόσμος της ομάδας που τα νεύρα του έχουν τσαταλιαστεί τελείως ρωτά: Θα βάλεις τα μύρια να πάρεις την μετοχές και την ομάδα; Ιδού οι απαντήσεις που έδωσαν μέσω γραπτής ανακοίνωσης μετά το πολύωρο συνέδριο οι (α)διάφοροι επενδυτές:

Γιούργκεν Μπλαμπλάμαν  (Γερμανία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ, ότι η μόνη Γερμανίδα γυναίκα που συμπαθούν πλέον οι Έλληνες, είναι η Ναταλία Γερμανού. Τι; Δεν είναι Γερμανίδα; Γιατί δηλαδή η Μέρκελ είναι γυναίκα;

Τζιανκάρλο Βγενίνι  (Ιταλία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου  αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ ότι θα αν δεν γίνει κάτι σύντομα θα φάμε μεγάλη… πίτσα από την… Ιέφα!

Ντούσαν Υπόσχοβιτς (Σερβία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ: Εμείς οι Σέρβοι πρέπει να πάρουν δικαιώματα όπου υπάρχει… Σέρβις, στο τένις και στα μαγαζιά και στο σέρβις αυτοκινήτων στα συνεργεία

Ιγνάθιο Φρούδες Θαθανιέστα (Ισπανία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου  αν θα πάρω τις μετοχές της ομάδας απαντώ, ότι είμαι κατά των ταυρομαχιών γιατί δεν φτάνει που οι Ταύροι είναι κερατάδες, τους σκοτώνουμε κιόλας για πλάκα. Προτείνω αντί για ταύρους να ρίχνουμε στις αρένες Υδροχόους, Δίδυμους και Αιγόκερους!

Μισέλ Τηνκανώ  (Γαλλία) Στο αγωνιώδες ερώτ:ημα του κόσμου,  αν θα πάρω τις μετοχές της ομάδας απαντώ Σερσέ λα φάμ και λα Πιούμ. Εμείς θα περιμένουμε να πέσει η τιμή της μετοχής της σαμπάνιας σε 0,33 και μετά θα φωνάξουμε την Τζούλια να την βάλει στον πάτο, (του βαρελιού όπου θα έχουμε φτάσει εννοώ αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε)

Αρβάν Κουρασιάν (Αρμενία) Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ ότι άντε εμείς λόγω εθνικότητας αρμενίζουμε. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω γιατί το κάνουν και μάλιστα στραβά…

Χακάν Γιόκ Μετοχούρκ (Τουρκία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ φέρτε πίσω τον κοντό Ογκουνσότο, τον Καζίμ Καζίμ και θα σας δώσουμε μια παικτούρα που είναι βέβαια λίγο επιρρεπής στον τζόγο τον Καζίν Καζίν.

Ούλοφ Αποφεύμπεργκ (Σουηδία) Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ, ότι αν πέσει ξύλο ας είναι σουηδικό ξύλο για να μπορώ να σας… μεταφράσω τις ξυλιές!

Τζόνι Μακ Νέβερ (Σκωτία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές της ομάδας απαντώ, ότι θα ζητήσω αποζημίωση, γιατί ναι μεν λέτε ότι ο κόσμος κάνει συνεχώς σκοτσέζικο ντους, αλλά το φραντσάιζ το έχουμε εμείς.

Κάχα Αναβλάτζε (Γεωργία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ, ότι η Γεωργία δεν παίρνει θέση. Ρωτήστε τη Μαρία ή τη Σοφία.

Έρβιν φαν ντε Στριφτ (Ολλανδία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές, απαντώ ότι η Μικρή Ολλανδέζα μεγάλωσε, έχει σιτέψει σαν σταφίδα Κορινθίας και πλέον έτσι όπως έχει γίνει, δεν την παίρνει ούτε ο… ύπνος.

Αναβόλι Ντενμπορόφ (Ρωσία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ Ντα. Ντα-ούλια μας τα κάνατε.

Γιανκ Πά-Λι Λό-Για (Κορέα): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ  και το Μάη θα’ ναι ωραία  με την κούπα στην Κορέα.

Ντέιβιντ Πρίχτνεϊ (Αγγλία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ, ότι πρέπει επιτέλους να καπνίσουμε την Πίπα. Όχι της Ειρήνης αλλά την Πίπα Μίντελτον την αδερφή της Κέιτ, που αναρωτιέμαι πόσο φανατική καπνίστρια μπορεί ήταν για να την φωνάζουν έτσι!

Έντσον Εδουάρδο Κοϊμπρα Ντα Σίλβα Σάντος Δεπειθίνιο  (Βραζιλία:) Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ ότι τα βραζιλιάνικα οπίσθια είναι τα καλύτερα. Επειδή το βλέπω δύσ-κωλο φωνάξτε με να σας πω τι θα γίνει!

Ντιέγκο Μασταξανάπεζ: (Αργεντινή) Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ ρωτήστε τον Λιονέλ Μέση αφού πάλι στη μέση θα μείνει η ιστορία!

Αλ Τάχα Αλλά Τα χάλασα (Αραβικά Εμιράτα): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ, επειδή οι δικές μας πηγές είναι οι πιο αξιόπιστες αφού είναι  πετρελαιοπηγές, όχι έλεος, αλλά πετρέλεος!

Πίτερ Νάθινγκ Εμπάουτ Ταμπακεράκουε (Νιγηρία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ υπάρχουν οι ικανοί και οι Αφρ-ικανοί. Οι δεύτεροι είναι οι ικανοί που έχουν βγάλει αφρούς από τις υποσχέσεις!

Αερολόγος Αερολόγου (Κύπρος) Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ με ερώτησην και μεγάλην αγανάκτησην, γιατί να στείλουμε την Ήβη στη Γιουροβίζιον και όχι την Αμίτα, η τέλος πάντων κάποια άλλη… χυμώδη;

Ανδρέας Μπαινόπουλος (Ελλάδα) Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ και γιατί να πάρω τις μετοχές και όχι τα απαρέμφατα; Επίσης θέλω να σας πω διάφορα για τη βία: Την Γιουγκοσλαβία, τη Μολδαβία, τη Σερβία. Επίσης ότι μόνο με Ομόνοια και με άλλες… πλατείες μπορούμε να προχωρήσουμε. Η απάντηση μου είναι ίσως και αυτό είναι οριστικό…

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Σενάριο για Λεβέκ και ΠΑΟΚ
Σενάριο για Λεβέκ και ΠΑΟΚ
Έγραψε ιστορία ο Ουζουνίδης!
Έγραψε ιστορία ο Ουζουνίδης!
Πλήρης πρόταση Παναθηναϊκού για το κλειστό του ΟΑΚΑ!
Πλήρης πρόταση Παναθηναϊκού για το κλειστό του ΟΑΚΑ!
Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Κολιδά! «Ωραία μάνα ρε παιδιά…»
Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Κολιδά! «Ωραία μάνα ρε παιδιά…»
Ανατροπή λεωφορείου με μαθητές στις Σέρρες – Δεκατέσσερις τραυματίες
Ανατροπή λεωφορείου με μαθητές στις Σέρρες – Δεκατέσσερις τραυματίες
Σημαντικές διακρίσεις για την DPG και φέτος στα Digital Media Awards!
Σημαντικές διακρίσεις για την DPG και φέτος στα Digital Media Awards!
Σεισμός στην Κρήτη
Σεισμός στην Κρήτη
«Παγιδεύτηκαν» οι ασφαλισμένοι με βαρέα - Αντιμετωπίζονται σαν να έχουν ένσημα μικτής ασφάλισης!
«Παγιδεύτηκαν» οι ασφαλισμένοι με βαρέα - Αντιμετωπίζονται σαν να έχουν ένσημα μικτής ασφάλισης!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης