Εγκρίθηκε η Γ.Σ. της ΕΠΣΠ

Εγκρίθηκε η Γ.Σ. της ΕΠΣΠ

Παρουσία 58 εκπροσώπων σωματείων του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, σε σύνολο 75, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (20/6) η Α΄ Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ, στα γραφεία της στο ΣΕΦ.

Η Γ.Σ. της Ένωσης του Πειραιά, στέφθηκε με επιτυχία, αφού εγκρίθηκε από το σύνολο των σωματείων που παραβρέθηκαν σε αυτή.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΕΠΣΠ για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρονται τα εξής:  
«Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20.6.2011 η Α΄ Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στα γραφεία της στο Σ.Ε.Φ.

Εκ των 75 σωματείων που κατέθεσαν εξουσιοδότηση και εγκρίθηκαν από την Γ.Σ. παραβρέθηκαν 58 σωματεία με τους αντιπροσώπους τους.
Εκτός των αντιπρόσωπων των σωματείων παραβρέθηκαν οι κάτωθι:
Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και εκπρόσωπος της ΕΠΣΠ στην ΕΠΟ  κ.Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, τα πρώην μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ κ.κ.Δ.ΜΟΥΡΙΚΗΣ, Α.ΤΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ, Λ.ΤΣΕΜΠΕΡΑΚΗΣ, τα πρώην μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΠ κ.κ. ΑΝΔΡ.ΤΣΙΚΝΑΚΟΣ, Ε.ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, Κ.ΣΑΒΒΑΣ, ο τέως Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΠ κ.ΕΜ.ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ.

Από τον Σ.Δ.Π.ΠΕΙΡΑΙΑ οι κ.κ. Ι.ΣΠΑΘΑΣ και ΑΘ.ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ.
Παρόντες επίσης από τη διαιτησια ο κ. Ι.ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ και οι διαιτητές κ.κ. ΗΛ.ΣΠΑΘΑΣ, ΑΝ.ΠΑΠΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, Β.ΣΑΚΑΣ, Θ.ΣΚΑΛΤΣΗΣ, ΣΠ.ΤΖΙΟΥΒΕΛΗΣ, ΠΑΝ.ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΟΣ.
Παρών και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κ. Ι.ΜΩΡΑΛΗΣ, εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και τον Πρόεδρο της κ.ΕΥΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ κάλεσε τον κ.Ι.ΜΩΡΑΛΗ να απευθύνει χαιρετισμό στην Γ.Σ.
Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τη Γ.Σ. για την πρόσκληση, ενημέρωσε το σώμα ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ήταν και θα είναι δίπλα στην ΕΠΣΠ και τις δραστηριότητες της.
Παράλληλα ο κ.Ι.ΜΩΡΑΛΗΣ ενημέρωσε ότι με απόφαση του κ.ΕΥΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΚΗ παραχωρείται και για τον επόμενο Τελικό αγώνα Κυπέλλου Πειραιά περιόδου 2011-2012 το γηπ.Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, σε συνέχεια του φετινού επιτυχημένου Τελικού.
Επιπλέον ο κ.Ι.ΜΩΡΑΛΗΣ ανακοίνωσε, εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ,  ότι με απόφαση του κ.ΕΥΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΚΗ θα διατεθεί  οικονομική βοήθεια προς την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ που θα καλύπτει το κόστος των ιατρών αγώνων των διοργανώσεων υποδομών (εφήβων, παίδων, τζούνιορ) της προσεχούς περιόδου και το οποίο φτάνει κοντά στις 20.000 €.

Το ενδιαφέρον της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ  για τις διοργανώσεις του πειραϊκού ποδοσφαίρου και της ΕΠΣΠ θα είναι σταθερό.
Στο σημείο αυτό το σώμα χειροκρότησε τον κ.Ι.ΜΩΡΑΛΗ και ο Πρόεδρος κ.ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ τον ευχαρίστησε, σημειώνοντας ότι η προσφορά αυτή αποδεικνύει το σεβασμό και τη συνεισφορά του πρωταθλητή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ρόλο της υποδομής και είναι συνέχεια της βοήθειας που έχει δώσει στη Ένωση η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, παλαιότερα με τον κ. Σ.ΚΟΚΚΑΛΗ και σήμερα με τον κ.ΕΥΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
«Σας ευχαριστούμε πολύ κ. ΜΩΡΑΛΗ, παρακαλώ να μεταφέρετε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στον Πρόεδρο κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ».

Χαιρετισμό απηύθυναν στην Γ.Σ. οι κ.κ. Δ.ΜΟΥΡΙΚΗΣ, Α.ΤΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ, Λ.ΤΣΕΜΠΕΡΑΚΗΣ και εκ μέρους του Σ.Δ.Π.ΠΕΙΡΑΙΑ τοποθέτηση έκανε ο κ.Ι.ΣΠΑΘΑΣ μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Συνδέσμου, που ευχαρίστησε τη Διοίκηση της ΕΠΣΠ για τη σταθερή συνεργασία και τη μόνιμα αυξανόμενη εργασία, ώστε να παράγονται νέοι διαιτητές που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ποιότητας  της πειραϊκής διαιτησίας και τη δυνατότητα να έχει ο Πειραιάς περισσότερους αξιολογημένους διαιτητές σε όλες τις Κατηγορίες.

Την Γενική Συνέλευση άνοιξε ο Γεν.Γραμματέας της ΕΠΣΠ κ.ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑΣ, ο οποίος χαιρέτησε την παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων, σημείωσε την προσπάθεια της Διοίκησης της ΕΠΣΠ τη χρονιά που πέρασε και κάλεσε τα σωματεία να σταθούν δίπλα στη Διοίκηση για το καλύτερο αύριο του πειραϊκού ποδοσφαίρου.
Ο Γεν.Γραμματέας κάλεσε το σώμα, στη μνήμη όλων όσων έφυγαν από το πειραϊκό ποδόσφαιρο, με τελευταίο τον αείμνηστο σεβαστό παράγοντα σε όλους ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, να κρατηθεί 1΄ λεπτού σιγή.
Τον λόγο πηρέ στη συνέχεια ο Πρόεδρος κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ο οποίος συνεχάρη τους εκπροσώπους των σωματείων για τη συμμετοχή τους, ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους και τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ,  του οποίου η συμμετοχή  αναβαθμίζει τις εργασίες της Γ.Σ. και ανεβάζει την ελπίδα στο πειραϊκό ποδόσφαιρο.
Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. συνεχάρη το σωματείο ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ που κατέκτησε το Κύπελλο Ήθους και ευχήθηκε την επόμενη χρονιά να το κατακτήσουν όχι μόνο ένα αλλά έντεκα.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κ.ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ παρουσίασε συνοπτικά τις δραστηριότητες της Ένωσης τη χρονιά που πέρασε και σημείωσε την ενιαία διοικητική προσπάθεια που κατεβλήθη στα θέματα που αφορούν στα οικονομικά της ΕΠΣΠ και των σωματείων, στις γηπεδικές διεκδικήσεις και στην προσπάθεια υλοποίησης των στόχων της Ένωσης, αλλά και στην προώθηση των δικαιωμάτων προληπτικής ιατρικής των ποδοσφαιριστών των σωματείων μας ως και των τραυματισθέντων ποδοσφαιριστών των διοργανώσεων μας.
Κάνουμε σταθερά και σίγουρα βήματα για να ωφελείται μόνιμα η ΕΠΣΠ, τα σωματεία και να αυξάνεται το κύρος του πειραϊκού ποδοσφαίρου.
Αυτή την εντολή έχουμε από εσάς, αυτή τη διοικητική λογική και φιλοσοφία υλοποιούμε, χωρίς παρέκκλιση τόνισε ο κ.ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης ευχαρίστησε και συνεχάρη τον εκπρόσωπο της στην ΕΠΟ κ. Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ για τη σταθερή συμβολή του στα αιτήματα του πειραϊκού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και του ευχήθηκε να αναλάβει επιπλέον διευρυμένους ρόλους για το συνολικό καλό και την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ταμίας της ΕΠΣΠ κ.ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ που παρουσίασε τον Οικονομικό Απολογισμό, τα βασικά στοιχεία δαπανών της απερχόμενης περιόδου και δήλωσε ότι η Ένωση με προσοχή στο 1 € και με διάφανη λογιστική απεικόνιση εξαντλεί κάθε περιθώριο για οικονομία σε όλες τις κλίμακες δαπανών της Ένωσης, εφαρμόζοντας χρηστή – κρυστάλλινη οικονομική διαχείριση.
Ο κ.Γ.ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εκ μέρους της Εξελεγκτικής Επιτροπής διάβασε την Έκθεση της Επιτροπής και ενημέρωσε το σώμα για τη σύννομη λογιστική αντιστοίχιση όλων των δαπανών εισροών – εκροών της ΕΠΣΠ κατά την απερχόμενη ελεγχόμενη οικονομική περίοδο.
Στη συνέχεια μίλησαν από τη Διοίκηση της ΕΠΣΠ τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. ΧΡ.ΜΠΟΥΛΕΣ, ΝΙΚ.ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧ.ΜΟΥΣΕΛΗΣ, ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ, ΠΑΝ.ΛΑΠΑΤΑΣ, ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑΣ ως και οι εκπρόσωποι των σωματείων κ.κ.ΣΩΚΡ.ΠΤΕΡΝΕΑΣ (ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ), ΣΤ.ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ), Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ), Ν.ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ (ΗΦΑΙΣΤΟΣ), Π.ΚΟΥΒΑΡΗΣ (ΠΟΡΦΥΡΑΣ), Φ.ΚΟΝΤΟΥΔΗΣ (ΑΡΗΣ ΑΜΦ.), Μ.ΜΑΧΑΣ (ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ.), ΑΝ.ΜΑΡΘΑΣ (ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ), Ι.ΖΕΡΒΑΚΑΚΗΣ (ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ), Π.ΚΕΣΑΝΙΔΗΣ (ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ), Θ.ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ και ο κ.Ι.ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ (ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ), οι οποίοι κατέθεσαν  πλευρές και κριτική στον Διοικητικό Απολογισμό, ερωτήσεις στον Οικονομικό Απολογισμό, κρίνοντας με βάση τα αναλυτικά στοιχεία που παρατέθηκαν στον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό της απερχόμενης περιόδου.
Λίγο πριν κλείσει τη συζήτηση ο Πρόεδρος της ΕΠΣΠ,  τον λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ.Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ και σημείωσε την υποχρέωση που έχει η Ένωση στις σημερινές δύσκολες συνθήκες να σταθεί με σοβαρότητα, συνέπεια και διεκδίκηση στο ύψος του θεσμικού της ρόλου, παλεύοντας μαζί με τα σωματεία για τα δικαιώματα τους σε όλα τα επίπεδα.
«Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρετε κ. Πρόεδρε, κ.κ. του Διοικητικού Συμβουλίου και αγαπητοί φίλοι των πειραϊκών σωματείων κατέληξε ο κ.Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.
Θα είμαι σταθερά δίπλα σας και θα συνδράμω κάθε αίτημα σας».
Κλείνοντας τον κύκλο της συνολικής συζήτησης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΠ κ.ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ, απευθυνόμενος προς όλους και τα σωματεία, σημείωσε ότι η σημερινή Συνέλευση δυνάμωσε ακόμη περισσότερο την Ένωση, μας αποσαφήνισε τα βήματα που χρειάζονται για να πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια και έκανε διακριτό στον καθένα μας τι σημαίνει συναίσθηση ευθύνης, σεβασμός στα πρόσωπα, στις  διαδρομές και στις επιλογές των  σωματείων, ούτως ώστε η Ένωση μας να αυξάνει τη σοβαρότητα και το κύρος της, έτσι όπως  αποφάσισαν και έδωσαν εντολή στη Διοίκηση τα σωματεία μέλη μας.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΠ κατέληξε με την εξής φράση:
«Η εμπιστοσύνη σας κύριοι συνάδελφοι είναι δέσμευση για εμένα και τους συνεργάτες μου να στέκομαι και να προσπαθώ στο επίπεδο που έχει κατακτηθεί από την Ένωση μέσα από την ιστορική διαδρομή της.
Δεν κάνω πίσω από αυτό το επίπεδο και καλώ όλους σας και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέξατε να ανταποκριθούμε στο στοίχημα μας για Ένωση ακόμα πιο ισχυρή και με ακόμα μεγαλύτερη προοπτική».
Ακολούθησε ψηφοφορία, με βάση την καταστατική διαδικασία της ΕΠΣ.ΠΕΙΡΑΙΑ και οι αντιπρόσωποι  των σωματείων μελών της ενέκριναν με σχεδόν απόλυτη ομοφωνία και με ένα μόνο λευκό τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό της απερχόμενης περιόδου και ομοφώνως την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ο κ. Πρόεδρος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των σωματείων για την εμπιστοσύνη τους και δήλωσε ότι η ψηφος τους ανεβάζει τον βαθμό ευθύνης του Διοικητικού Συμβουλίου απέναντι τους.
Ακολούθως η Γ.Σ. συζήτησε και ενέκρινε το 4ο θέμα που αφορούσε στη διαγραφή σωματείων ομοφώνως.
Όσον αφορά το 6ο θέμα έγινε συζήτηση, κατατέθηκαν προτάσεις, σκέψεις, απόψεις διάφορων εκπροσώπων των σωματείων σχετικά με την πρόταση  για τη συμμετοχή και τις ηλικίες ποδοσφαιριστών που θα ισχύσουν την νέα αγωνιστική περίοδο.
Μετά από την συζήτηση που ακολούθησε καταλήχθηκαν τα εξής:
1.    Στους αγώνες πρωταθλήματος  της  Α’ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  αγωνιστικής  περιόδου 2011-2012 διοργάνωση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε κάθε ομάδα καθ’ όλη την διάρκεια του  αγώνα  δυο (2) τουλάχιστον ποδοσφαιριστών   γεννηθέντων  το έτος 1991 και μετά. Στους αγώνες Πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2011-2012 δικαιούνται συμμετοχής ποδοσφαιριστές  που γεννήθηκαν το έτος  1973 και μετά.
2.    Στους αγώνες Πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής περιόδου αγωνιστικής περιόδου 2011-2012  είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε κάθε ομάδα,  καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ενός (1) τουλάχιστον ποδοσφαιριστή γεννηθέντος το έτος 1991. Στους αγώνες Πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2011-2012 δικαιούνται συμμετοχής ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το έτος 1973 και μετά.
3.    Στους αγώνες Πρωταθλήματος της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε κάθε ομάδα , καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα , δυο (2) τουλάχιστον ποδοσφαιριστών, που γεννήθηκαν το έτος 1991 και μετά. Στους αγώνες Πρωταθλήματος της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2011-2012 δικαιούνται συμμετοχή ποδοσφαιριστές  που γεννήθηκαν το έτος 1973 και μετά.
Ο Πρόεδρος της Διοίκησης της ΕΠΣΠ ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους που συμμετείχαν σ΄ αυτή την ετήσια ουσιαστική  Γ.Σ., τους εκπροσώπους του Τύπου και όλους τους προσκεκλημένους, που με την παρουσία και συμμετοχή τους συνέβαλαν στις εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλους τους συμμετέχοντες στο πειραϊκό ποδόσφαιρο και εύχεται καλή ξεκούραση και με πολλαπλάσια δύναμη και όρεξη να επανέλθουμε όλοι υγιείς να συμμετέχουμε για ακόμα πιο ποιοτικά σε όλες μας τις διοργανώσεις και σ’  αυτό  που αγαπάμε: ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Χρυσόγελος: «Τεράστια η σημασία των Ακαδημιών στη Νίκη Αμαρουσίου»
Χρυσόγελος: «Τεράστια η σημασία των Ακαδημιών στη Νίκη Αμαρουσίου»
Η Ντόρτμουντ δίνει την δική της απάντηση ενάντια στον φασισμό
Η Ντόρτμουντ δίνει την δική της απάντηση ενάντια στον φασισμό
«Πιάστηκε» στα χέρια με πρόεδρο ομάδας ο Γκώνιας
«Πιάστηκε» στα χέρια με πρόεδρο ομάδας ο Γκώνιας
10 memes για τον αδικοχαμένο Μπέσνικ Χάσι
10 memes για τον αδικοχαμένο Μπέσνικ Χάσι
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Έχει σημασία να αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο από το πρώτο Business School στην Ελλάδα
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Καιρός - Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης