Υπόμνημα από Μπρατσόλη

Υπόμνημα από Μπρατσόλη

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης, παρέδωσε στον Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη, Γ. Ιωακειμίδη υπόμνημα με τις προτάσεις των σωματείων που ανήκουν στον ενιαίο αυτόν Δήμο, κατά τη συνάντηση τους που έγινε την Τετάρτη (15/6), στην οποία έδωσαν το «παρών» και εκπρόσωποι σωματείων».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΠ για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρονται τα εξής;

«Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15.6.2011 στην αίθουσα του Δημαρχείου Νικαίας  η προγραμματισμένη συνάντηση του Δήμου Νίκαιας Ρέντη, των ποδοσφαιρικών σωματείων του Δήμου και της Διοίκησης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ για θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο στην Νίκαια και στον Ρέντη.

Η συνάντηση ήταν η πρώτη επίσημη που πραγματοποιεί η νέα δημοτική αρχή του νέου ενιαίου Δήμου με τα ποδοσφαιρικά σωματεία και την Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π.
Από πλευράς της δημοτικής αρχής ήταν ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη κ. Γ. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. ΣΠ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ.

Από τα σωματεία που έχουν έδρα τον Δήμο Νίκαιας Ρέντη παραβρέθηκαν οι κατωθι εκπρόσωποι:
κ.κ. ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, κα ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ (ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ), ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΣ, ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΗΣ (ΕΝ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ), ΚΟΥΙΜΤΖΙΔΗΣ, ΚΕΣΑΝΙΔΗΣ (ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ), ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΕΙΡΗΝΗ 2005), ΕΥΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΟΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ), ΜΑΡΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ (ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ), ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΥΝΑΝΙΔΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ), ΜΩΡΑΙΤΗΣ (ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ), ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ (ΙΩΝΙΚΟΣ), ΝΟΥΡΤΖΑΝΙΑΝ (ΑΡΜΕΝΙΚΗ), ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ), ΓΚΟΛΦΗΣ (ΗΦΑΙΣΤΟΣ), ΚΡΟΥΜΠΟΥΖΟΣ, ΚΑΝΔΥΛΗΣ (ΠΑΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ), ΚΟΥΜΤΖΙΟΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ(ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ), ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ, ΠΕΤΡΑΚΗΣ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ.).

Από τη Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ, ο Α’  Αντιπρόεδρος κ.ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ, ο Ταμίας κ.ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών κ. Π.ΛΑΠΑΤΑΣ, ως και το μέλος της Επιτροπής  Πρωταθλήματος κ.Κ.ΚΩΣΤΑΚΗΣ.

Παραβρέθηκαν επίσης οι κ.κ. ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ και ΛΟΥΚΑΣ.
Την συζήτηση άνοιξε ο Αντιδήμαρχος κ. ΣΠ.ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ τονίζοντας ότι σκοπός της συνάντησης είναι ο συντονισμός του Δήμου με τα σωματεία και την Ε.Π.Σ.Π. για την πρόοδο των δραστηριοτήτων τους και των υποδομών τους.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού  για την συνάντηση, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και τους παρέδωσε συνοπτικό υπόμνημα με τις προτεραιότητες που τίθενται από τα σωματεία και καταθέτει η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ για τις περιοχές του Δήμου και οι οποίες είναι συνοπτικά οι εξής:

ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

1) Η δημιουργία  γηπέδου ποδοσφαίρου  με τεχνητό χλοοτάπητα στην περιοχή ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ, που λειτουργούσε παλαιότερα  σαν προπονητήριο.
2) Η κατασκευή   γηπέδου ποδοσφαίρου για προπονήσεις  με τεχνητό χλοοτάπητα στου ΔΗΛΑΒΕΡΗ στην  Θηβών της Νίκαιας .
3)Η  κατασκευή γηπέδου   ποδοσφαίρου για προπονήσεις  των  ομάδων στις γραμμές του Ο.Σ.Ε στον Κεντρικό  Αγ. Ιωάννη Ρέντη .
4) Η  πραγματοποίηση  έργων βελτίωσης  των εγκαταστάσεων  στα Δημοτικά γήπεδα ΝΙΚΑΙΑΣ, ΝΕΑΠΟΛΗΣ  και ΠΑΝΤΕΛΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ 17 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Προτείνεται η ετήσια  Ιατρική εξέταση  των Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών των σωματείων μας  του Δήμου, μέσω των Δημοτικών  Ιατρείων του  Δήμου.
Αιτούμεθα επίσης και προτείνουμε  την κάλυψη από τον Δήμο σας  της δαπάνης Ιατρών επίσημων  αγώνων  (ανδρών-εφήβων-παίδων-προπαίδων)  των ποδοσφαιρικών σωματείων του Δήμου σας, σαν μια πράξη ευθύνης και  φροντίδας  προς την αθλούμενη  νεολαία της  περιοχής σας και για την προστασία  της υγείας των νεαρών ποδοσφαιριστών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Ζητάμε επίσης και προτείνουμε την σταθερά ετήσια οικονομική επιχορήγηση  των ποδοσφαιρικών σωματείων  της περιοχής  από τον Δήμο σας και ανάλογα με τα τμήματα  που διατηρούν και λειτουργούν τα σωματεία.

Από τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των σωματείων τοποθετήθηκαν οι κ.κ.ΚΟΥΜΤΣΙΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΣ, ΚΕΣΑΝΙΔΗΣ, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ, ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΚΑΝΔΥΛΗΣ, ΜΑΡΟΥΛΗΣ, ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ.
Τοποθέτηση  επίσης για τα θέματα που συζητήθηκαν σχετικά με τα αιτήματα των σωματείων και του ποδοσφαίρου στην Νίκαια και στο Ρέντη έκαναν και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ.κ.ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ και Π.ΛΑΠΑΤΑΣ.

Ο  Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη κ.Γ.ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ευχαρίστησε τα σωματεία και την Ε.Π.Σ.Π. για τη συμμετοχή τους στην πρώτη αυτή ουσιαστική σύσκεψη για τα θέματα που απασχολούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του ενιαίου Δήμου Νίκαιας Ρέντη.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την δύσκολη οικονομική κατάσταση του νέου ενιαίου Δήμου Νίκαιας Ρέντη, δηλώνοντας ότι παλεύει με ότι δυνατότητες έχει και μπορεί, ώστε να επιβιώσει ο Δήμος και να μπορέσει να βοηθήσει όλο τον αθλητισμό του ενιαίου Δήμου και φυσικά όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του ποδοσφαίρου που ανήκουν στην Ε.Π.Σ.Π.

Σχετικά με τα αιτήματα που τέθηκαν, ο Δήμαρχος σημείωσε και δεσμεύτηκε για τα κατωθι:

1)     Αναγνώρισε ότι η περιοχή της Νίκαιας έχει ανάγκη ακόμη ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου.
Για την υλοποίηση αυτής της προτεραιότητας, την οποία αποδέχεται, θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, ώστε να φτιαχτεί ένα τέτοιο αγωνιστικό γήπεδο ήπιας μορφής στην περιοχή της Νίκαιας.

«Θέληση μου» είπε ο Δήμαρχος «είναι να γίνει ένα τέτοιο γήπεδο σε κάποιο κεντρικό σημείο στην περιοχή της Νίκαιας».
Ο Δήμαρχος δήλωσε στη σύσκεψη ότι δεν θα δηλώσει κάτι χωρίς να μπορέσει να το υλοποιήσει.
Αν όμως αυτό τελικά δεν γίνει κατορθωτό, θα οδηγηθούμε στην κατασκευή γηπέδου στην περιοχή του ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ.
Παράλληλα ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι ο Δήμος θα εξετάσει και την υλοποίηση της εκποίησης των 500 τ.μ. της περιοχής ΔΗΛΑΒΕΡΗ που ανήκουν στον Δήμο, γιατί η υπόλοιπη έκταση ανήκει σε ΙΔΙΩΤΗ.
2)   Για την υγεία των αθλουμένων ποδοσφαιριστών και την προληπτική ιατρική ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν οργανωτικά, ώστε να υλοποιηθεί αυτό το δίκαιο αίτημα από την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
3)   Για την οικονομική επιχορήγηση των σωματείων ο Δήμαρχος επανέλαβε την δύσκολη – τραγική – όπως την χαρακτήρισε,  οικονομική πραγματικότητα του Δήμου και ενημέρωσε ότι δεν υπόσχεται, αλλά ό,τι οικονομικό κονδύλι ελευθερωθεί, θα κατανεμηθεί σε όλα τα σωματεία από τη Συντονιστική Επιτροπή των σωματείων και την Ε.Π.Σ.Π.

Ο κ.ΣΠ.ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ, συνεχίζοντας μετά τον Δήμαρχο, συνεχάρη τους παράγοντες όλων των σωματείων για την μεγάλη τους αγάπη και προσφορά στο άθλημα και δήλωσε ότι υιοθέτει τα αιτήματα της Συντονιστικής των σωματείων όπως κατατέθηκαν από τον κ.Λ.ΚΑΝΔΥΛΗ και θα κάνει ότι μπορεί με τα συνεργεία του Δήμου, για να υπάρξουν συνεχείς βελτιώσεις, ειδικά στις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Νίκαιας Ρέντη.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ.ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ, στο τέλος της συνάντησης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο και τα σωματεία για την ουσιαστική συνάντηση και ενημέρωσε όλους ότι, η Ένωση με μέθοδο και συνέχεια θα πράττει ότι επιλέγουν τα σωματεία και η Συντονιστική τους Επιτροπή, γεγονός που θα συμβάλλει στην πρόοδο και στην σταθερή ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου των περιοχών του Δήμου Νίκαιας Ρέντη».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Ολυμπιακός: Χωρίς Μποτία με ΑΕΛ
Ολυμπιακός: Χωρίς Μποτία με ΑΕΛ
Ατρόμητος: Πολλές οι επιλογές για Απόλλωνα Σμύρνης
Ατρόμητος: Πολλές οι επιλογές για Απόλλωνα Σμύρνης
Ελλάδα-Ισλανδία 59-30: Ζευγάρωσε τις νίκες η «γαλανόλευκη»
Ελλάδα-Ισλανδία 59-30: Ζευγάρωσε τις νίκες η «γαλανόλευκη»
Το μέλλον του Κλάους στα χέρια του Ιβάν!
Το μέλλον του Κλάους στα χέρια του Ιβάν!
Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στη Φινλανδία
Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στη Φινλανδία
Ζωή Λάσκαρη: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της μεγάλης ηθοποιού
Ζωή Λάσκαρη: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της μεγάλης ηθοποιού
«Έφυγε» από τη ζωή η Ζωή Λάσκαρη
«Έφυγε» από τη ζωή η Ζωή Λάσκαρη
Αυτοί είναι οι στρατιώτες που παρασύρθηκαν από τρένο στα Οινόφυτα – Τι αναφέρει το ΓΕΣ
Αυτοί είναι οι στρατιώτες που παρασύρθηκαν από τρένο στα Οινόφυτα – Τι αναφέρει το ΓΕΣ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης