Τα είπαν ΕΠΣΠ και Τζανής

Τα είπαν ΕΠΣΠ και Τζανής

Στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Δραπετσώνας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (8/6), η συνάντηση της Δημοτική αρχής Κερατσινίου – Δραπετσώνας, τα ΕΠΣΠ και των σωματείων του Πειραιά.

Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΚ, Πρόδρομος Γιανακίδης, η Αντιδήμαρχος, Βάνα Δατσέρη,   Πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Στέλιος ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ, ο Α’  Αντιπρόεδρος, Χρήστος Στούκας, η Β΄ Αντιπρόεδρος, Λέλα Αθανασοπούλου, ο Ταμίας, Βασίλης Βασιλόπουλος, οι Πρόεδροι της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Παρατηρητών Κωνσταντίνος Χολέβας και Π. Λαπατάς.
Από τα σωματεία που εδρεύουν στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, παραβρέθηκαν οι παρακάτω εκπρόσωποι τους:
Μ.ΑΡΑΟΥΖΟΣ, ΦΟΡΣΑΚΗΣ, Μ.ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ (ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ), Γ.ΚΟΥΝΙΑΣ (ΑΜΦΙΑΛΗ), ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΟΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ.), ΓΡ.ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ, Π.ΓΟΥΣΓΟΥΝΕΛΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ), ΒΑΖΟΣ-ΚΑΤΣΙΑΒΟΣ (ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ), Α.ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ, Γ.ΧΑΛΑΡΗΣ (ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ), Π.ΣΟΦΡΩΝΑΣ (ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ.) Ν.ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ (ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ), Δ.ΡΙΖΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.), Π.ΤΑΟΥΞΗΣ (ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ), Θ.ΜΑΛΛΗΣ (ΑΡΗΣ ΑΜΦ.).
Ο κ. Μπρατσόλης, παρέδωσε στον κ. Τζανή υπόμνημα, με τα αιτήματα που υπάρχουν για τα σωματεία του συγκεκριμένου Δήμου, οι οποίες συνοπτικά είναι οι εξής:
1) Η δημιουργία  γηπέδου ποδοσφαίρου  με τεχνητό χλοοτάπητα σε χώρο  παράπλευρα  του ήδη λειτουργούντος Δημοτικού  γηπέδου  Δραπετσώνας.
2) Η κατασκευή   βοηθητικού  γηπέδου ποδοσφαίρου (για προπονήσεις) με τεχνητό χλοοτάπητα στον περιβάλλοντα χώρο  του ήδη λειτουργούντος  Δημοτικού  γηπέδου Δραπετσώνας.
3) Η ανακατασκευή  του αγωνιστικού χώρου  του Δημοτικού γηπέδου ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ.
4) Η διενέργεια  έργων βελτίωσης  των αποδυτήριων  του Δημοτικού γηπέδου Δραπετσώνας
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ 16 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Προτείνεται η ετήσια  Ιατρική εξέταση  των Ερασιτεχνικών ποδοσφαιριστών των σωματείων μας  του Δήμου Κερατσινιού Δραπετσώνας,  μέσω των Δημοτικών  Ιατρείων του  Δήμου.
Αιτούμεθα επίσης και προτείνουμε  την κάλυψη από τον Δήμο σας  της δαπάνης Ιατρών επισήμων  αγώνων  (ανδρών-εφήβων-παίδων-προπαίδων)  των ποδοσφαιρικών σωματείων  του Δήμου σας, σαν μια πράξη ευθύνης και  φροντίδας  προς την αθλούμενη  νεολαία της  περιοχής σας και για την προστασία  της υγείας των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ζητάμε επίσης και προτείνουμε την σταθερά ετήσια Οικονομική επιχορήγηση  των ποδοσφαιρικών σωματείων  της περιοχής  από τον Δήμο σας και ανάλογη με τα τμήματα  που διατηρούν και λειτουργούν τα σωματεία.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής, προέβη στις ακόλουθες δεσμεύσεις:
1.Δίνεται άμεσα στα σωματεία η οικονομική επιχορήγηση του 2010.
Ακολουθεί έως και τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο του 2011 η επιχορήγηση του 2011.
2.    Τοποθετούνται εντός του 2011 από 2 κοντέινερ αποδυτήρια 45 τ.μ. έκαστο στα γήπεδα, τα οποία θα έχουν εξοπλισμό για πλήρη χρήση.
3.    Θα διαμορφωθούν 3 χώροι για φυσικοθεραπευτήρια.
4.    Παράλληλα με τη δημιουργία Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου, υλοποιείται η δωρεάν κάρτα υγείας κοινωνικής στήριξης, που εκτός από τους ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνει τους υπερήλικες, ανήλικους, άνεργους και ανασφάλιστους  και μέσω επιτελείου πέντε (5) ιατρών θα πραγματοποιούνται δωρεάν τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών των σωματείων.
5.    Δημιουργία 2 γηπέδων προπονητηρίων 8Χ8 στο σημείο της περιοχής Πλ.ΚΑΡΠΑΘΟΥ – ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ – ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ και 5Χ5  στο σημείο της περιοχής Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο Κερατσίνι.
6.    Εξωραϊσμός και βελτιώσεις στα υπάρχοντα γήπεδα των περιοχών του Δήμου.
7.    Ανακοίνωσε  την υπογραφή και την υπουργική απόφαση του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων & Αλιείας κ. Ι.ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ για παραχώρηση έκτασης 1.800 στρεμμάτων στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας, απαντώντας στην ενημέρωση του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Π. σχετικά με το αίτημα που είχε καταθέσει η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στη συνάντηση της με τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων & Αλιείας  κ.Ι.ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ για γήπεδο στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού από το Παλατάκι του Πειραιά έως το Πέραμα.
Με βάση την ανωτέρω σημαντική εξέλιξη μπορεί να δρομολογηθεί σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ.Π. και η εκδοχή – όπως ειπώθηκε – Ενωσιακού Κέντρου της Ε.Π.Σ.Π. μέσω χρησιδανείου και με τη χρηματοδότηση της Ε.Π.Ο. από τον κωδικό κατασκευής Ενωσιακών Κέντρων.
8.    Εξήγγειλε την ανάπλαση της περιοχής Λιπασμάτων με κάλυψη 8% και ελευθέρους χώρους 92%, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα και το περιθώριο περαιτέρω αξιοποίησης για αθλητικές υποδομές και κατασκευές που θα εξυπηρετήσουν τις δραστηριότητες των σωματείων».

 

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Αποκάλυψη: Τι συζητούσαν Μελισσανίδης - Πατέρας στις Σπέτσες;
Αποκάλυψη: Τι συζητούσαν Μελισσανίδης - Πατέρας στις Σπέτσες;
Και πώς να μην αγαπάς τον Bruce Springsteen;
Και πώς να μην αγαπάς τον Bruce Springsteen;
Τόσα έδινε η Μπαρτσελόνα για Κουτίνιο
Τόσα έδινε η Μπαρτσελόνα για Κουτίνιο
Πλατέλλας: «Γι' αυτό ήρθα στον Άρη»
Πλατέλλας: «Γι' αυτό ήρθα στον Άρη»
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Μοιραία πτήση: Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αεροσκάφους στην Κομοτηνή
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Κόλαση φωτιάς στη Χαλκιδική - «Γλείφουν» τα σπίτια οι πύρινες «γλώσσες» (pics+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική - Απειλούνται σπίτια (pic+vids)
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Σχεδίασε την Επιτυχία σου με Σπουδές Εφαρμοσμένων Τεχνών στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης