Πρωταθλήτρια η Χηλή!

Πρωταθλήτρια η Χηλή!

Η A.E. Χηλής είναι η ομάδα που εξασφάλισε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Έβρου και παράλληλα τη συμμετοχή της στη Δ’ Εθνική για την επόμενη σεζόν, αφού σε ένα παιχνίδι, διαφήμιση του ποδοσφαίρου, επικράτησε του Ορέστη με 4-3 στην παράταση!

Η αναμέτρηση ήταν η καλύτερη απόδειξη γιατί το ποδόσφαιρο θεωρείται ο «βασιλιάς των σπορ» αφού τα εφτά γκολ, οι αλλεπάλληλες ανατροπές στο σκορ, η ένταση, τα νεύρα, η μία αποβολή και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, αποτέλεσαν τα συστατικά ενός αγώνα που θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη όσων τον παρακολούθησαν.

Οι φίλοι της Χηλής δεν θα μπορούσαν να φανταστούν καλύτερο ξεκίνημα για την ομάδα τους, αφού μόλις στο 9’ ο Μαλαδάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ. Μισή ώρα αργότερα μάλιστα, ο Τσάτσα με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή θα έδινε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Χιλή, δείχνοντας αυτός και οι συμπαίκτες του να αγκαλιάζουν την άνοδο.

Οι ποδοσφαιριστές του Ορέστη ωστόσο δεν φάνηκαν διατεθειμένοι να πετάξουν λευκή πετσέτα  και αντέδρασαν άμεσα, ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι σε ένα καθοριστικό σημείο (δύο λεπτά πριν εκπνεύσει το ημίχρονο) με κεφαλιά του Κώστογλου.  Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο 66’ θα εκτελέσει εύστοχα την εσχάτη των ποινών, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και σαν να μην έφθανε αυτό, στο 80’, κόντρα στα προγνωστικά (ο Ορέστης είχε και το αριθμητικό μειονέκτημα αφού στο 69’ αποβλήθηκε ο Μαλιαρίδης), ο Μυλωνάς θα έκανε την πλήρη ανατροπή γράφοντας το 2-3!

Η Χηλή ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ο Ντούλας έξι λεπτά αργότερα έστειλε τον αγώνα στην παράταση! Εκεί ο Φλώρος θα χαρίσει την άνοδο στη Χηλή σκοράροντας στο 93’ και στέλνοντας παράλληλα στους εφτά ουρανούς τους φίλους της ομάδας.

ΧΗΛΗ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Αγούδης (70΄ Ουσταμπασίδης), Παπαιωάννου (80΄ Ντούλας) , Πουλιλιός, Μαλαδάκης, Τσάτσα, Φλώρος, Ελλενίδης, Πυλούδης, Νότης (98΄Καλαιτζίδης).

ΟΡΕΣΤΗΣ: Μηντσιούδης, Σταγκόπουλος, Παπαζήσης (95΄ Δράκος), Βενετίδης (43΄ Νικολαϊδης), Γ. Μυλωνάς, Πετρόπουλος, Π. Μυλωνάς, Νάκου, Κώστογλου (83΄ Μανταρτζής), Πετρόπουλος, Μαλιαρίδης.



Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved