Κύπελλο Ανατ. Αττικής: Μάχη Θύελλας Ραφήνας με Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου για το τρόπαιο

Κύπελλο Ανατ. Αττικής: Μάχη Θύελλας Ραφήνας με Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου για το τρόπαιο

Η Θύελλα Ραφήνας και ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου κοντράρονται την Τετάρτη (18/3, 18:00) για το Κύπελλο Ανατολικής Αττικής.

Οι διοικούντες και οι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων μίλησαν στο SportalTV για το σπουδαίο αυτό ραντεβού, με το διαδικτυακό κανάλι να μεταδίδει ζωντανά το μεγάλο παιχνίδι.

Με αγωνία περιμένουν όλοι στη Θύελλα Ραφήνας τον μεγάλο τελικό και θέλουν πολύ το τρόπαιο, όπως τόνισε στο SportalTV ο γενικός γραμματέας και υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας Χρήστος Μυτιληναίος. «Είναι ωραίο συναίσθημα να φτάνεις στον τελικό. Ένας ωραίος θεσμός. Κάτι διαφορετικό που περιμένουμε με αγωνία», τόνισε ο Χρήστος Μυτιληναίος και πρόσθεσε: «Έχουν φτάσει οι δύο από τις καλύτερες ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ στον τελικό. Το θέλουμε πολύ το τρόπαιο και θεωρούμε ότι για εμάς είναι ένας ξεχωριστός στόχος, αφού πάμε για πρώτη φορά στον τελικό. Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα ως η ομάδα που κατέκτησε πέρυσι το τρόπαιο, όμως θεωρώ ότι δεν υπάρχει φαβορί. Για εμάς είναι μεγάλη η απώλεια του Αλέξανδρου Χαρακτίδη, αλλά πιστεύω ότι θα την καλύψουν οι συμπαίκτες του και στον τελικό. Πιστεύω ότι θα έρθει αρκετός κόσμος μας στο γήπεδο, αλλά και ουδέτεροι, αφού μιλάμε για σπουδαίο παιχνίδι»

Το τρόπαιο του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ στη Ραφήνα, για πρώτη φορά, θέλει να φέρει η Θύελλα. Αυτό τόνισε στο SportalTV ο πρόεδρος της ομάδας Σπύρος Λουκάτος και ευχήθηκε να απολαύσουν όλοι ένα καλό ματς. «Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση και θέλουμε να φέρουμε για πρώτη φορά το Κύπελλο στη Ραφήνα, καθώς στο παρελθόν έφτασε τέσσερις φορές η Τριγλία στον τελικό αλλά δεν τα κατάφερε», ανέφερε ο Λουκάτος και συνέχισε: «Είμαι αρκετά αισιόδοξος, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε την ομάδα που κατέκτησε πέρυσι το τρόπαιο. Το κλίμα είναι άριστο μεταξύ όλων στην ομάδα. Είναι σίγουρα μεγάλη η απώλεια του Χαρακτίδη, αλλά θεωρώ ότι οι υπόλοιποι θα τον καλύψουν όπως κάνουν επιτυχώς και στο πρωτάθλημα. Θα έχουμε και τη στήριξη του κόσμου μας. Εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι και να το απολαύσουν όλοι».

Τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση του τροπαίου θα εξαντλήσει η Θύελλα Ραφήνας, όπως τόνισε στο SportalTV ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Τσιγκούλης. «Ο τελικός για κάθε Ένωση μια γιορτή και είναι μεγάλη τιμή για τις ομάδες που φτάνουν ως εκεί και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Είναι ένας θεσμός που έχει τη δική του ομορφιά και ξεχωριστή σημασία για κάθε ομάδα, να κατακτήσει το τρόπαιο», τόνισε ο Πέτρος Τσιγκούλης και σημείωσε: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο, έχοντας παράλληλα την τύχη να μην στερούμαστε της συγκέντρωσης στον άλλο στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο μεγάλος άτυχος είναι ο Χαρακτίδης, ο οποίος δεν θα προλάβει σίγουρα το ματς αυτό, αλλά όλοι οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι. Και για τον κόσμο γενικά είναι ευκαιρία να παρακολουθήσει δύο από τις καλύτερες ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ, που η μία είναι και η κάτοχος του τροπαίου, και εύχομαι όλοι να απολαύσουν ένα καλό ματς».

Αισιόδοξος ότι η Θύελλα Ραφήνας έχει τους παίκτες για να ανταπεξέλθει στην πίεση ενός τέτοιου αγώνα και να κατακτήσει το τρόπαιο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο SportalTV, για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ, ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Τσέλιος. «Είναι ένας στόχος που τον έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο», τόνισε ο Γιάννης Τσέλιος και συνέχισε: «Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα πηγαίνει στον τελικό και η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Αυτό μας δίνει μια επιπλέον πίεση, αλλά μπορούμε να τη διαχειριστούμε και να τα καταφέρουμε. Έχουμε έμπειρους παίκτες στην ομάδα που μπορούν να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια όπως οι Καζαντζής, Κατσιούλης και Ντούνης, αλλά σίγουρα μας λείπει ο Χαρακτίδης που είναι βαρόμετρο της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα κατακτήσει ξανά το Κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, Κοσμάς Λεπατατζής, με δηλώσεις του στο SportalTV, ενώ εξήρε και τις προσπάθειες της Ένωσης για τη διοργάνωση του τελικού. «Είμαστε πανέτοιμοι και σε καλή κατάσταση. Τα παιδιά έχουν πίστη. Επειδή έχουμε απομακρυνθεί από το πρωτάθλημα πλέον έχουμε επικεντρωθεί στο Κύπελλο και την κατάκτηση του τροπαίου», υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε: «Είναι ένα ματς ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ένωσης. Ένα ντέρμπι, ένας τελικός και ό,τι προκύψει. Υπάρχει γενική κινητοποίηση από τον κόσμο μας και θα βρεθούν κοντά μας. Είμαι αισιόδοξος, παρά το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παράλληλα, εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούν όλοι αφού είναι γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια οι άνθρωποι της Ένωσης και θέλουμε κι εμείς να βοηθήσουμε από την πλευρά μας για γίνει μια πραγματική γιορτή! Εξάλλου σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος. Είναι μία γιορτή για όλους και θα την ευχαριστηθούμε. Ο τυχερότερος και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Την πεποίθησή του ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου θα πρέπει να είναι σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κατακτήσουν το τρόπαιο εξέφρασε με δηλώσεις του στο SportalTV το μέλος του Δ.Σ. των «ερυθρόλευκων» Σωκράτης Λεπατατζής. «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αφού μιλάμε για τον μεγάλο τελικό. Έχουμε την κληρονομιά από την περσινή σεζόν που κατακτήσαμε το τρόπαιο, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι», τόνισε ο Σωκράτης Λεπατατής και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και σε καλή ημέρα για να επαναλάβουμε τον περσινό θρίαμβο μας. Ελπίζω τα παιδιά να βρεθούν σε καλή ημέρα και να καταφέρουν να φτάσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατάκτηση του τροπαίου, κάτι που αποτελούσε στόχο μας από την αρχή της σεζόν. Περιμένουμε τον κόσμο μας κοντά μας, να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, όπως κάνει πάντα, και να της δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να φτάσουν οι παίκτες σε ακόμη μία μεγάλη επιτυχία».

Στα μάτια θα κοιτάξει τη Θύελλα ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, όπως τόνισε στο SportalTV ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Αντώνης Καρπούζας, ο οποίος ευχήθηκε να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει το ποδόσφαιρο. «Είναι ένα παιχνίδι έχει τη δική του ιδιαιτερότητα, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές και δυνατές ομάδες. Θεωρώ ότι η Θύελλα, που έχει το background της Γ’ Εθνικής, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και δίκαια πρωταγωνιστεί. Αυτό αποδεικνύεται από την ως τώρα πορεία της», τόνισε ο Αντώνης Καρπούζας και πρόσθεσε: «Από τότε που ανέλαβα τον Ολυμπιακό έχουμε καταφέρει και χτίσει μια σοβαρή κατάσταση και μια ομάδα με δυναμική. Δουλέψαμε πολύ στο ομαδικό πνεύμα και έτσι καταφέραμε και χτίσαμε κάτι καλό. Έχουμε κάνει καλό ντεμαράζ, παλέψαμε σε όλους τους θεσμούς και πιστεύω ότι αν δεν χανόντουσαν οι βαθμοί στον πρώτο γύρο, πριν αναλάβω, θα διεκδικούσαμε και το πρωτάθλημα τώρα. Θα κοιτάξουμε στα μάτια τη Θύελλα, όπως κάναμε και στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας στο πρόσφατο μεταξύ μας παιχνίδι. Βέβαια, αυτό είναι άλλο παιχνίδι και εύχομαι να γίνει καλό ματς και όποια ομάδα βρεθεί στη μέρα της και είναι πιο τυχερή να κερδίσει. Επίσης, εύχομαι να κερδίσει το ποδόσφαιρο. Είναι ένα ματς, ένας τελικός και όλα μπορούν να συμβούν. Τέλος, εύχομαι να ευχαριστηθεί και ο κόσμος ένα καλό ματς και η ΕΠΣΑΝΑ να δικαιωθεί για την προσπάθειά της να διοργανώσει έναν τελικό ισάξιο των δύο ομάδων και της κατηγορίας. Έχουμε εμπιστοσύνη στη διαιτησία και πιστεύουμε ότι θα κάνει το καθήκον της. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι και πιστεύω θα πάνε όλα καλά».

Την επανάληψη του περσινού τελικού, όταν ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου κατέκτησε το τρόπαιο, θέλουν να κάνουν όλοι στο «στρατόπεδο» των «ερυθρόλευκων» όπως τόνισε στο SportalTV ο αρχηγός της ομάδας Ανδρέας Αρκουμάνης. «Πάμε με καλή ψυχολογία στον τελικό. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα», τόνισε ο Ανδρέας Αρκουμάνης και συνέχισε: «Το πρόσφατο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα δεν έχει καμία σημασία, αφού είχαμε το μυαλό μας στον τελικό. Όλοι μαζί θέλουμε να κάνουμε το ριπίτ, να κατακτήσουμε ξανά το τρόπαιο. Η Θύελλα είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ και δεν θα είναι εύκολο το έργο μας. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι ιδιαίτερο ματς, μιας και μιλάμε για τον τελικό του Κυπέλλου, και ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο και από εκεί και πέρα εύχομαι να είναι και η τύχη με το μέρος μας. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και πιστεύουμε θα μας βοηθήσει».



«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved