Μαντούκας: Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για κούπα!

Μαντούκας: Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για κούπα!

Ο προπονητής του Κρυονερίου, Δημήτρης Μαντούκας, μίλησε στο Onsports για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ (Τετάρτη 12/3) κόντρα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου που είναι πρωτοπόρος στην Α’ Κατηγορία.

Ο Παλληνιώτης κόουτς εξήγησε πως η ομάδα του (η μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης) αν και προέρχεται από την Β’ Κατηγορία, δεν φοβάται και τόνισε ότι οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Επίσης, αναφέρθηκε στο που -κατά την άποψή του- θα κριθεί ο τελικός και έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014, στο γήπεδο Νέας Μάκρης (Ερυθρός), ώρα 6 μ.μ.

-Μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στο κύπελλο, η ομάδα βρίσκεται πλέον στον τελικό. Μιλήστε μας λίγο για την φετινή περιπέτεια του κυπέλλου…

«Σίγουρα είναι μια εντυπωσιακή πορεία για τα δεδομένα του Α.Ο. Κρυονερίου, μιας ομάδας Β’ κατηγορίας, που ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά. Τα δυο πρώτα παιχνίδια με τον Παμπαιανικό τα είδαμε σαν φιλικά προετοιμασίας και παραλίγο να πληρώσουμε το τίμημα γι’ αυτό, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι. Στα δυο επόμενα δώσαμε χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά που δεν έπαιζαν στο πρωτάθλημα. Όταν όμως αποκλείσαμε την ομάδα του Μαρκό καταλάβαμε ότι κάτι καλό μπορούσαμε να πετύχουμε στο κύπελλο. Έτσι όσο προχωρούσαμε τόσο πιο πολύ πιστεύαμε στον τελικό. Και πιστεύω με τις εμφανίσεις που κάναμε με την Δόξα Κορωπίου και τον Πρωτέα δίκαια είμαστε στον τελικό».

-Ο αντίπαλος είναι πρώτος στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ με ένα -κατά γενική ομολογία- πολύ δυνατό ρόστερ. Πως περιμένετε το παιχνίδι; Με ποια λογική θα το αντιμετωπίσετε;

«Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου είναι μια πάρα πολύ καλή και έμπειρη ομάδα με σπουδαίους παίκτες σε όλες τις γραμμές. Αυτό το δείχνει και η διαφορά που έχει στη βαθμολογία. Περιμένω να γίνει ένα παιχνίδι δυνατό με πολύ πάθος και από τις δυο ομάδες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα τοπικό derby. Αυτό που θα προσπαθήσουμε εμείς είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να απολαύσουμε τον τελικό και αν μπορέσουμε να τον κερδίσουμε».

-Υπάρχει φόβος γι’ αυτό το ματς; Φαντάζομαι ότι αποδέχεστε τον όρο του αουτσάιντερ.

«Φόβος κανένας. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί στο παιχνίδι αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

-Που πιστεύετε πως τελικά θα κριθεί ο τελικός; Ποια θα είναι τα σημεία κλειδιά του;

«Πιστεύω ότι ο τελικός θα κριθεί στη δύναμη και στο πάθος των παικτών. Επίσης μεγάλο ρόλο θα παίξει ο ρυθμός του παιχνιδιού και κατά πόσο θα καταφέρουμε να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου. Τέλος, πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα θα παίξουν και οι στημένες φάσεις».

-Αγωνιστικά αυτή τη στιγμή η ομάδα σας αντιμετωπίζει προβλήματα;

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα, αλλά μέχρι τον τελικό υπάρχει ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και θα δούμε πώς θα είμαστε μέχρι τότε».

-Έχετε ζήσει ξανά ανάλογη εμπειρία τελικού;

«Σαν προπονητής δεν έχω ανάλογη εμπειρία. Σαν βοηθός προπονητή ήμουν στην ομάδα της Κηφισιάς όταν αντιμετωπίσαμε στον τελικό της ΕΠΣΑ την ομάδα του Απόλλωνα προ τριετίας, στο Περιστέρι».

-Οι παίκτες σας;

«Στην ομάδα μας υπάρχουν 1-2 παίκτες που έχουν παίξει σε τελικό αλλά για τους περισσότερους είναι η πρώτη φορά».

-Ποια ευχή θα δίνατε γι’ αυτό το παιχνίδι και τι μήνυμα θα στέλνατε στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο;

«Θα ήθελα να ευχηθώ να διεξαχθεί ένας καλός τελικός μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος. Όλοι οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο πρέπει να είναι κόσμιοι να αφήσουν τους παίκτες της κάθε ομάδας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και έτσι να μπορέσουν και αυτοί να απολαύσουν έναν καλό τελικό».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
Μεταγραφές, Αναντολού Εφές: Μόνιμος… κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Λάρκιν (video)
Μεταγραφές, Αναντολού Εφές: Μόνιμος… κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Λάρκιν (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved