Κύπελλο οι Απεράντιοι

Κύπελλο οι Απεράντιοι

Η τρίτη ομάδα στην ιστορία της ΕΠΣ Ευρυτανίας που κατέκτησε Κύπελλο έγινε ο Απεραντιακός, ο οποίος νίκησε 3-0 στον τελικό το Βελούχι.

Η ομάδα των Απεράντιων έσπασε το… μονοπώλιο των Βελούχι και Αίολο, γράφοντας ιστορία. Στον τελικό, ο οποίος συνεχίστηκε από το 9’ λεπτό, καθώς είχε διακοπεί στις 2 Μαρτίου, ο Απεραντιακός πήρε την ιδανική ρεβάνς, καθώς νίκησε με το ίδιο σκορ με το οποίο είχε χάσει από τον ΑΠΟΚ στον περσινό τελικό.

Το παρών στο γήπεδο έδωσε σχεδόν όλο το συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δημήτρης Πετρούδης, οι Αντιπρόεδροι Μίλτος Μπομποτσιάρης και Γιώργος Παπαντζίμας, ο Ταμίας Θανάσης Τσατσαράγκος, ο έφορος Κώστας Κατσαδούρος, ο Ειδικός γραμματέας Θόδωρος Ζελενίτσας και το μέλος Χρήστος Δημητρόπουλος. Απουσίαζε για οικογενειακούς λόγους ο Διονύσης Βονόρτας και ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ Δημήτρης Χρυσικός. Στον τελικό παραβρέθηκε και ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Νίκος Λαθύρης.

Στο 17’, ο Απεραντιακός άνοιξε τα σκορ, όταν ο Λεπτάκης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Κατσίκας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γεωργακόπουλος ξανά με δεύτερη κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ρεσίτη, «γράφοντας» το 1-0. Στο 53’ ο Γεωργακόπουλος έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Μπουγατσιάς στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και ο Α. Νταβαρίνος εξ επαφής με νέα κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Το τελικό 3-0 έγινε στο 71’, με τον Αρουτίδη να πλασάρει εύστοχα ύστερα από γύρισμα του Κρασιά με κεφαλιά.

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ: Τσάμης, Θαμνόπουλος (70’ Μπουμπουρής), Μπισμπίκης Δ., Κατσίκας, Μπισμπίκης Θ., Μπουγατσιάς (57’ Αρουτίδης), Λεπτάκης, Κεφαλίδης, Νταβαρίνος Α. (76’ Ντότσικας), Γεωργακόπουλος, Πανακούλιας

ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ: Ρεσίτης, Πασσάς (46’ Τσιλιμέκης), Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Γενιτσαρόπουλος Κ., Ντουφεκιάς (71’ Γαλανός), Μπόνιας, Ζαραβέλης (67’ Κουτσουπιάς Θ.), Ζαλοκώστας, Πάτρου, Πολυτσέρης.

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: Παναγιώτης Κολλημένος



Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved