ΕΠΣ Λακωνίας: Έπιασε… δεκατριάρι η Σπάρτη

ΕΠΣ Λακωνίας: Έπιασε… δεκατριάρι η Σπάρτη

Σαρωτική η Σπάρτη, έκανε… φύλλο και φτερό τον Κεραυνό Λευκοχώματος, αφού επικράτησε 13-0 (!) στα μεταξύ τους αναμέτρηση!

Η ομάδα της Σπάρτης μπήκε δυναμικά από την αρχή του αγώνα, και παρότι σκόραρε το πρώτο της γκολ στο 25’ με τον Αράπογλου πήρε φόρα και… άρχισε ο χορός των γκολ! Μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά, συγκεκριμένα ο Τσούκλης στο 26’ και ο Σπιροπάλι στο 27’ και το 30’ είχαν διαμορφώσει ήδη το 4-0. Ο Κεραυνός δεν άντεξε πάνω από πέντε λεπτά στην πίεση των «κυανέρυθρων» και στο 36’ ο Σεμερτζίδης ήρθε να σημειώσειτο 5-0. Πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Αράπογλου, που άνοιξε το σκορ, σημείωσε ένα ακόμα τέρμα στο 41’ και έστειλε την ομάδα στα αποδυτήρια με το ευρύ 6-0.

Το δεύτερο μέρος ήταν πιστή αντιγραφή του πρώτου, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο έβδομο τέρμα και τον Αράπογλου στο 46’ να βάζει το τρίτο προσωπικό του γκολ. Η ομάδα της Σπάρτης δεν είχε σταματημό και στο 55’και το 60’ ο Χαλίλι έκανε το 9-0. Μετά από επτά λεπτά ήταν η σειρά του Γκέρτσου, στο 67’, να κάνει το 10-0. Όσο πέρναγε η ώρα η Σπάρτη αντί να κατεβάζει «στροφές» χτύπησε ξανά, με τον Τσούκλη στο 75’ και στο 77’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89’ ο Χαλίλι.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μείνουνε με δέκα παίχτες στο 89’ μετά την αποβολή του Τσιλιβίτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε ένα παιχνίδι που τελείωσε με το ασύλληπτο 13-0 για την ομάδα της Σπάρτης!!!

Σπάρτη: Χρανιώτης Χρήστος, Μοσχογιάννης Ξενοφών (46 Σταυρόπουλος Κώστας), Αδαμόπουλος Σωτήρης, Κορθούλας Δημήτριος, Σπηλιωτόπουος Νίκος, Χοτζάι Φατιόν, Σιροπαλι Ντορίν (51’ Χαλίλι Έλτον), Τσούκλης Παναγιώτης, Γκρέτσος Σταύρος, Αράπογλου Αργύρης (70’ Ηλιόπουλος Αναστάσιος), Σεμερτζίδης Γιώργος

Κεραυνός: Νικόλαρος Νίκος, Βούλγαρης Στράτος, Τσιλιβίτας Γιάννης, Καρκαμπάσης Στράτος, Λεμονής Χρήστος, Ντάνι Χουλιάνο, Κοντός Θανάσης, Ελμαζάι Ζεράλδο, Πάτσης Ζαχαρίας, Κωνσταντάρος Σπύρος (46’ Καρούνος Μάριος), Κερίμ Φατιόν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved