Άγιος Νικόλαος: «Μπαμ» με Λεπτοκαρίδη!

Άγιος Νικόλαος: «Μπαμ» με Λεπτοκαρίδη!

Μια σπουδαία μεταγραφή που ανεβάζει το επίπεδο στην επίθεση ολοκλήρωσε ο Άγιο Νικόλαος, καθώς ανακοίνωσε τον Παύλο Λεπτοκαρίδη.

Ο έμπειρος φορ, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, θα φορέσει τη φανέλα του ΑΟΑΝ τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το μεγάλο μπαμ της μεταγραφικής περιόδου πέτυχε η διοίκηση του ΑΟΑΝ καθώς μετά από επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παύλου Λεπτοκαρίδη πρώτου σκόρερ της ομάδας του Απόλλωνα Καλαμαριάς που αναδείχθηκε πρωταθλητής του Βορείου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο 33χρονος επιθετικός επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια στον Άγιο Νικόλαο αφού είχε αγωνιστεί με τον ΑΟΑΝ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την περίοδο 2002-3 συμπαίκτης μάλιστα με τον τωρινό προπονητή του Νεκτάριο Στάθη.

Οι επαφές της ομάδας του Αγίου Νικολάου με τον ύψους 1.92μ. φορ που διακρίνεται τόσο για την δύναμη και την τεχνική του κατάρτιση όσο και για την εκτελεστική του δεινότητα (χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς την τελευταία τριετία σημείωσε 38 γκολ) ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα με απόλυτη μυστικότητα καθώς τον Λεπτοκαρίδη διεκδικούσαν τουλάχιστον άλλες τρεις ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής. Η διοίκηση του ΑΟΑΝ κατάφερε να τον πείσει να κατέβει αρχικά στην Κρήτη την περασμένη Τετάρτη και στη συνέχεια να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο ώστε να αποσπάσει τελικά σήμερα την υπογραφή του. Ο Λεπτοκαρίδης που τις περασμένες ημέρες έκανε ατομικές προπονήσεις στο γήπεδο της Κριτσάς βρίσκεται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό σπουδαίο φιλικό με τον ΑΟ Χανίων (6 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο «Περικλής Μελιδονιώτης» της Νεάπολης) όπου οι φίλοι του ΑΟΑΝ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και την ομάδα που χτίζει ο Νεκτάριος Στάθης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο κόουτς του ΑΟΑΝ δεν έκρυβε την ικανοποίηση του για την απόκτηση του Λεπτοκαρίδη που αποτελεί την ενδέκατη και πιθανόν τελευταία φετινή μεταγραφή της ομάδας του Αγίου  Νικολάου: «Ο Παύλος είναι το κομμάτι που έλειπε από το παζλ μας. Με τη δύναμη, την εμπειρία και την ικανότητα του στο σκοράρισμα είναι σίγουρο ότι θα μας δώσει μεγάλη ώθηση και βοήθεια σε μια τόσο απαιτητική χρονιά».

Ο Λεπτοκαρίδης που γεννήθηκε στις 20/7/1980 στην Κομοτηνή έχει περάσει από τη Σκόντα Ξάνθη, τον Κιλκισιακό, το Πολύκαστρο και το Μακεδονικό, ενώ πρόλαβε να φορέσει και τη φανέλα των Γιαννιτσών και του ΠΑΟ Νέων Επιβατών πριν στεριώσει στην Καλαμαριά. Ήταν ο παίκτης που χάρισε με τα γκολ του δύο ανόδους και ισάριθμα πρωταθλήματα στο ιστορικό σωματείο του Πόντου πρώτα στη Γ’ Εθνική (όταν ο ίδιος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Δ’ Εθνικής) και πριν λίγους μήνες στη Β’ Εθνική πετυχαίνοντας το έβδομο φετινό του γκολ στον καθοριστικό αγώνα με το Βατανιακό.



Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved